احتمال اتصال اینترنت

همش وعده میدن :smiling_face_with_tear:

3 لایک کرده

اره ولی فک نکن مثل قبله از قبل بد اره و منت نیزارن خودشون سیم یا اینتزنت پرو دارن ما بمیریم ویلترمون بعد اتصال وصل شه یا مذاکره ای نمیشه بشه که بریم تو بروکر های خارج که اونم قول میدم گودال براش میسازن تو ایران. ارامش به مردم نونده

2 لایک کرده

فکر نمی کنم حتی طی دو هفته آینده حتی وصل بشه محصوصا الان که دور دوم مذکرات در هاله ای از ابهام قرار داره .

3 لایک کرده

نت طبقاتی شده فک نمیکنم دیگه مثل قبل بشه یه هفته میشه که برای کسانی که شامل نت بین المللی هستن پیام فرستادن شرکت های نت دارن به صورت طبقاتی نت رو ارایه میدن به پیام چند روز قبل شرکت ایرانسل که برات میزارم نگاه کن :collision: اینـترنت تجــاری:collision:

:heavy_minus_sign:به استحضار میرساند با تـوجه به شرایــط قطعی اینتـرنت بین المللی و ضرورت پا برجایی بیزنـس های مبتنی بر اینترنت آزاد، شرکت ایرانسل با تائید نهادهای زیربط اقدام به ارائه بسته های اینترنتی با قابلیت دسترسی به اینترنت بین المللی را فراهم کـرده است.

نکته : فــروش این سرویس فقط به صورت حــقوقی انجام خواهد شد.

:white_check_mark: ارگان های دولتـی
:white_check_mark: سازمــانهای شخصی
:white_check_mark: تـمامی شرکتها بزرگ و کوچک
:white_check_mark:کارخانه .داروخانه .آموزش و پرورش . تمام ادارات دولتی .بانکی . کشاورزی .مرغداری .معدن .گردشگری وغیره…
با مدارک شغلی حقوقی

توجه : پروانه کسب بعنوان مدرک حقوقی قابل قبول نیست .

3 لایک کرده

بدبخت شدیم که… گیری کردیم از این جماعت.

1 لایک کرده

حس میکنم اتفاقات جالبی قراره بیفته در هفته های اینده :grin:

4 لایک کرده

اقا من یه مطلبی رو خدمت همه شما دوستان تریدر من بگم
شما بدترین حالت رو هم درنظر بگیرید و اینکه نت دیگه وصل نشه
این باعث میشه پراپ ها بیان از جمله سرمایه گزار برتر بیان رو نت ملی
1-2 تا بروکر نیم چه خوب هم فعالیت میکنند
شما نت هم وصل نشه امکان فعالیت ما هستش حالا با مکافات و بدبختی
شما از این به بعد بشینید به این فکر کنید که تحت هر شرایطی از ترید سرمایه جمع کنید و مهاجرت کنید برید
اصولی ترید کنید پراپتون رو پاس کنید یه مقدار جمع کنید برید در اولین فرصت به یه جا که به شما به چشم یک انسان نگاه کنند و حداقل ارتباط اینترنتی شمارو قطع نکنند
بشینید از الان برنامه همچین کاری رو بریزید
دیگه هم هی منتظر نشینید که عه گوگل وصل شد گوگل قطع شد . این اصن تو شان یک تریدر حرفه ایی و موفق نیستش که به ابتدایی ترین مساعل فکرش رو درگیر کنه . این رو هم بدونید که این کشور فاتحش خونده شده است. پس برنامه داشته باشید

9 لایک کرده

وقت بخیر…سایت نصر چیه داستانش که میگن برای اینترنت فریلنسر هاست…

1 لایک کرده

به طور صددرصد با فرمایش شما موافقم

3 لایک کرده

زندگی در ایران پر از اتفاقات جالبه
هرروز که از خواب بیدار میشیم تا شب که دوباره بخوابیم همش در حال غافلگیری هستیم :blush:

2 لایک کرده

سایتش هست.باید داخلش ثبت نام کنیم
فقط شرکت های خصوصی و دولتی میتونن این کارو انجام بدن
گزینه شخصی نداره

1 لایک کرده

مربوط به نظام صنفی رایانه ای میشه، فک‌نمیکنم مشمول حقیقی ها بشه.

3 لایک کرده

همه که نمیتونن مهاجرت کنن میتونن؟

خیلیا مشکلاتی دارن که نمیتونن از اینجا هم برن .

2 لایک کرده

نه بابا اینا تازه نت اساتید گرامی رو وصل کردن اگر قرار یود نت همه وصل بشه این کارا رو نمیکردن

2 لایک کرده

اوکی مرسی..فک کردم برا مردمه

1 لایک کرده

منظورم این نیس که اینا بیان نت بدن

2 لایک کرده

البته به نظر بنده از هر جهت این قطعی اینترنت میتونه در نهایت به نفع مردم تمام بشه، حالا از چه جهت عرض میکنم خدمتتون،

فرض کنید اصلاً در ابتدا اینترنت مسدود نبود و خوب به طبع هرکس برای اتصال به نت از آی پی خودش وصل میشد و کاملاً مشخص بود که هر کس داره چه استفاده ایی از نت میکنه که خوب این امر باعث افزایش امنیت ملی و رفع نگرانی های امنیتی میشد اما متاسفانه با مسدود شدن نت باعث شدن عملاً کسی از آی پی خودش استفاده نکنه و تقریباً نامشخص شد آنالیز اطلاعات توسط نهاد های امنیتی.

حالا هم با قطع اینترنت باز دارند اشتباه میکنن در نهایت باعث میشه همین کنترل نیم بندشون روی نت از بین بره و کم کم همه به سایر سرویس ها برا اتصال رجوع میکنن ، من بعید نمیدونم شاهد مهندسی معکوس توسط ملت باشیم، در کل راه هایی پیدا خواهد شد و مردم به نت بین الملل وصل خواهند شد و اونموقع کلاً کنترل و بررسی اینترنت توسط حکومت به کل از بین خواهد رفع، به همین علت ها فکر نمیکنم این قطعی دائمی شود در حال حاضر شاهد یک انتقلاب اینترنتی در ایران هستیم.

2 لایک کرده

صد در صد :smiley:

2 لایک کرده

[quote=“محمدعلی گل بخش, post:155, topic:3007, username:mohammadaligolbakhsh”]
… توسط ملت باشیم، در کل راه هایی پیدا خواهد شد و مردم به نت بین الملل وصل خواهند شد و اونموقع کلاً کنترل و بررسی اینترنت توسط حکومت به کل از بین خواهد رفع، به همین علت ها فکر نمیکنم این قطعی دائمی شود در حال حاضر شاهد یک انتقلاب اینترنتی در ایران هستیم.
[/qu
عجیبه … خیلی عجیبه

2 لایک کرده

پس دیگه نباید بشینید بگید که نمیدونم تو ژاپن مردم اینجورین چرا ما پس اونطوری نیستیم. شما اگاه هستید به این موضوع که این کشور قراره فردا روز که بعد از وصلی اینترنت یکی ورداره یه تیکه کاغد دستش بگیره راه بیوفته تو خیابون، اینترنت شما به مدت 2 ماه در کسری از دقایق قطع خواهد شد . شما دقیقا تو همین لحظه به این موضوع اگاه هستید پس شما انتخاب میکنید که حالا به دلیل مشکلاتتون یا هر دلیل دیگه ایی امکان تغییر محل زندگی رو ندارید. پس بهترین موضوع این هستش که سطح انتظاراتتون رو مثل بقیه کشور های توسعه یافته لحاظ نکنید . به شما همچنین امکاناتی داده نخواهد شد پس واضح بدونید که برنامتون چی قراره باشه

2 لایک کرده