ددلاین(از من تریدر در نمیاد)

یک سوال مهم

کسی که تازه ترید رو شروع کرده یا اصلا خیلی وقته شروع کرده به نظرتون کی باید بگه که آقا از من تریدر در نمیاد بهتره یک خط قرمز روش بکشم:worried:

چون همونطوری که میدونید ترید مثل بقیه شغل ها نیست مثلا یکی که پیش مکانیکی شاگردی میکنه بعد یه سال اوستا میگه این اهل کاره یاد گرفته داره رشد میکنه ولی تو ترید چون کلا احتمالاته نمیفهمی که چقدر رشد کردی ؟ البته تا یه حدودی میشه گفت رشد کردم یا نه مثلا ترید انتقام نداشته باشی یا حجم بیخود بالا نبری و …

3 لایک کرده

رفیق به نظرم ناامیدی داره تو ذهنت ریشه میکنه تریدر از من در میاد یا نه فقط زمانی معلوم میشه که یا چرایی انجام این کار را بدونی یا به درک انجامش همین OK چرایی و درک شرایط همیشه سخته و اینم یکی از چالش هاست نمیدونم چندساله ای و از کدوم شهر ایرانی ولی برای جواب باید درون خودت را جست و جو کنی خودت میدونی ترید را با هیچ شغلی مقایسه نکن خودت میدونی چرا و بهتر از منم میدونی

پیشنهاد من هم اینه یه مدت بری سر یه کاری تا سختی و زیرآب زدن و صاحب کار حرامزاده که حق کارگر را میخوره یا به کارگر نه به چشم یه آدم که برای روزی حلال اومده کار و به چشم گوسفند و یه موجود بی ارزش نگاه میکنه را ببینی و دوباره با تمام وجودت حسش کنی تا قدر اون کندل ها و دکمه بای و سل را بدونی زنده باد و موفق باشی

3 لایک کرده

3 لایک کرده

چند وقته داری ترید می کنی؟

2 لایک کرده

شما اگر توی برگه یا دفتر نوشتی که من تریدر میشم ! نیازی به کشیدن خط قرمز نیست !

شما کلا اون برگه یا دفتر را پاره کن بنداز دور!

چون 99% اسمشون تریدره ولی هیچکدوم سود ده نیستند!

اکثریت احساس میکنند سودده هستند ولی در واقعیت و منطق 99% در ضررها و شکستهای سنگین قرار دارند.

به داستانهای که اینجا از افراد مختلف در مورد کسب سود از بازار میشنوی توجه نکن!این افراد توهم سود بردن دارند.در واقعیت توی ضررهای سنگینی قرار دارند!

2 لایک کرده

به حرف این ادم گوش ندید مشکل روان داره

2 لایک کرده