بهترین ستاپی که پس از کلی تمرین مناسب دیدید چی بود؟

شما کدوم ستاپ رو برا خودتون ترجیح دیدید؟ چه ستاپی پیشنهاد میدید

2 لایک کرده

میدونی بزرگوار عزیز ای کاش با بهترین ستاپ میشد بهترین نتایج رو گرفت. اما سوال اینجاست
شما سرعت تصمیم گیریت با اجvای اون ستاپ میخوره؟
شخصیت ریسک پذیر یا ریسک گریز شما به اون ستاپ میخوره؟
شما میتونی اون ستاپ رو انجوری که استادت با بیخیالی اجرا میکنه در زمان مناسب وارد بشی؟ یا اینکه قبل ورود دو دو تا چهارتا میکنی که این سود میشه یا ضرر؟
بهترین وجود نداره- ستاپ سود ده فراوان در اینترنت هست.
من با ستاپ شکست خط حمایت مقاومت معامله میکنم در تایم 15 و 30 دقیقه. گاهی هم در تایم 1 ساعته معامله می کنم. استاتژِی آقای راجا بانکز raja banks

2 لایک کرده

داداش گلم ستاپ یه چیز شخصیه چرا میگم شخصی ؟
شخصی به ایم خاطر که من و شما و آقا و خانوم x & Y تایپ شخصیتیمون یکی نیست …
استراتژی و ستاپ من حتما قرار نیست برای شما هم سود ساز باشه … نه اینکه استزاتژی و ستاپ مشکل داشته باشه ها به این خاطر که مثلا من یه آدم صبورم ولی شما نه … من میتونم با ستاپ وین ریت 40%50% ( حتی کمتر ) اکانتمو رشد بدم شما نه …

من استراتژی شخصیمو با یکی از دوستام به اشتراک گذاشتم ولی فعلا نتونسته باهاش ارتباط بگیره … استراتژی کاملا سودده و مکانیکی هست ولی از اونجایی که میگم تیپ شخصیتیمون زیاد تفاوت داره نتونسته وگرنه به شخصه دارم نتیجه رو میبینم …

2 لایک کرده

اتفاقا من چند وقت پیش با یکی از تریدرای برتر sgb به طور اتفاقی یه جایی با هم آشنا شدیم صحبت که میکردیم و از استراتژیامون حرف زدیم پرسیدم در مورد استراتژیشون دقیقا با شکست خط روند تو تایم 1 و 5 معامله میکرد . اکانتای 100کا 50کا به بالا داشتن …

خودت باید ببینی با چی راحتی با چی میتونی ارتباط بگیری و تمام

2 لایک کرده