ساده بودن ستاپ خوبه؟

سلام دوستان وقتتون بخیر یه چیزی ذهنمو درگیر کرده به نظرتون ستاپ ساده باشه خوبه یا مکانیکی و مقرراتی مثلا یکی از ستاپ های من گپه ولی دربارش توضیح ندادم فقط وقتی قیمت به گپ برمیگرده وارد معامله میشم قانون خاصی براش ننوشتم به نظرتون این کار وین ریتمو میاره پایین یا مشکل نداره؟

1 لایک کرده

از کجا بر میگرده ؟ با چه آرایشی بر می گرده؟و ۰۰۰ که اینجا نمیشه توضیح داد

اینا مهمه

1 لایک کرده

از ویژگی‌های ستاپ خوب ساده و مکانیکی بودنش هست ،اما چندتا قانون براش بزار ببین وین ریتش بهتر میشه یانه

1 لایک کرده

در متد البروکس ۲تا حرکت شامل گپ میشه.اسپایک و ای گپ(گپ خستگی)

شما اگر احتمالا با گپ وسط حرکت ای گپ ورود بزنی استاپ میشه

چون ای گپ حداقل تا نقطه شروع خودش برمیگرده

بهتره با گپ فشار ورود بزنی.یعنی حرکت شارپی که از دل رنج بیرون میاد

ای گپ انتهای کانال زده میشه

2 لایک کرده

مزیت هستش !!!

گول تبلیغات و پکیج فروش هایی که ۱۰ کلمه اینگلیسی و ۵ تا اندیکاتور و …. رو نشون می‌دن نخور

1 لایک کرده

توی علم برنامه نویسی برای گرفتن یه خروجی مناسب باید چندین پارامتر و متغیر رو تعریف کنیم.

هرچی بخوایم خروجی کار خفن تر و چشم نواز تر باشه باید متغیرهای ورودی بیشتری بهش اضافه کنیم و کد رو پیچیده تر کنیم.

برای پول خوب به دست اوردن یه خروجی ساده عالیه،بی دردسر،راحت و قابل پیشبینی.

اما اگر بخوای اون خروجی بتونه رقابت کنه با غولای اون صنعت و چیزی فراتر از پول به دست بیاری قطعا خروجی ساده به درد نمیخوره.

همه چی به هدف نهایی هر فرد برمیگرده!

1 لایک کرده

قدرت در سادگیه، هرچقدر ستاپ ساده تر باشه، اجراش راحتتره برا تریدر اشتباهات تریدر کمتر میشه هم و تو آمار ترید اشتباهات فردی تاثیر کمتری میزاره

1 لایک کرده

مرددددد ستاپ منو نگا :joy::joy::joy:

• ناحیه احتمال تشکیل ستاپ
  • تشکیل ستاپ
  • تاییدیه ورود
  • ورود!

سختش نکنید دهن خودتون سرویس میشه، موقعی شرایط روحیتون مناسب نباشه تریدهاتون سخت میشه، یا بکنید اگه به نظرتون ترید باید سخت و پر فشار باشه!

2 لایک کرده

به به چه آر به آری. دمت گرم

1 لایک کرده

سلام. ما با دو تا مقوله متفاوت در این مورد روبرو هستیم که اکثرا با هم قاطی میشه:

۱- ستاپ معاملاتی: ستاپ معاملاتی روش معاملاتی ای هست که مکانیکی هست و قابل تعبیر و تفسیر نیست و از صفر تا صدش تعریف شده هست.

۲- مدل معاملاتی: مدل معاملاتی یک روش معامله هست که با تشکیل شرایطی خاص اجرا میشه ولی اون شرایط می تونه در ابعاد یا حالتهای مختلفی تشکیل بشه.

مثلا در آی سی تی مایکل، یه عالمه مدل معاملاتی گفته مثل «سیلور بولت» یا «کامرون»

پس اول باید مشخص کنیم که ما مدل معالملاتی داریم یا ستاپ معاملاتی.

و اما به نظر من اولویت با ستاپ معاملاتی هست باید تمامی موراد به دقت مکتوب و پیش بینی بشه و هیچ راهی برای تعبیر و تفسیر نداشته باشه.

ضمنا باید به اندازه ای ساده باشه که بتونی پشت یک کارت ویزیت اون رو بنویسی ساده بودن ستاپ به معنی کلی بودن و غیر دقیق بودن ستاپ نیست.

2 لایک کرده

ساده بودن استراتژی عالیه ولی تحلیل باید عمیق باشه. همه فکر میکنن فقط استراتژی وین ریت داره ولی تحلیل هم ریت داره. باید ریت تحلیلت رو بالا ببری .

عمیق تحلیل کنی ساده اجرا کنی

2 لایک کرده

من خودم هنوز با عرضه و تقاضا ترید میکنم و با ریوارد ۳ بدون استاپ کوچیک شده سوپر استراتژی.
هرچی ستاپ/ استراتژی ساده تر باشه راحت میشه ترید کرد.
من خودم از چندین استراتژی بکتست گرفتم با اینکه ریوارد خوبی میدادن اما نمیشد هیچ‌جوره ترید کنم.

3 لایک کرده