ترید به عنوان شغل اصلی یا شغل دوم ؟!

من حدودا سه سال پیش همه چی رو ول کردم فقط چسبیدم ترید راحت دو سالش رو از جیب خوردم الانم که جنگه باز از جیب میخورم ولی حدودا دو سال شد تا به درآمد برسم

1 لایک کرده

از همون اول یعنی ۶ سال پیش به دید شغل اصلی نگاه کردم و با این دید شروع کردم.به نظرم همونطور که هر شغلی تمرکز خودش رو لازم داره ترید هم به این صورته که اگر برای خودت تعریف کنی شغل اصلیم باید باشه نتایج بهتری میگیری

5 لایک کرده

من خودم هنوز به حدی نرسیدم که بتونم درامد مستمر داشته باشم از ترید اما حس میکنم اگ بتونم ب اون نقطه برسم ,حتی اگ در حد یه رقم بخور نمیر باشه که ادم نیازی نباشه برای کسی دیگه کار کنه بازم حس خیلی خوبی داره

2 لایک کرده

و بعد از چه تایمی دیگه فول تایم مسیر کاریت رفت سمت ترید؟و اینکه با چه بازاری شروع کردی؟

من ۶ سال پیش شروع کردم و سه سال به طور پاره وقت روزی ۳ یا ۴ ساعت وقت میکردم پیش خودم با استفاده از منابع خارجی ترید یاد بگیرم. ترید هیچ وقت برام منبع درآمد اصلی نبوده و الان هم نیست چون منابع درآمد دیگری برای خودم ساختم و این باعث میشه که راحت ترید بزنم. برای ترید برنامه ام کسب یه سرمایه خیلی زیاد برای ۵ سال آینده هست

1 لایک کرده

الان شغل دومه ولی در آینده میشه اول…
اما در کل توصیه میشه تا زمانی که به سود مستمر نرسیدید جایگزین شغل اصلی نشه

شغل خیلی سختیه در کل یک بار اشتباه کنی به ملکوت رفتی

1 لایک کرده

یکی‌ دو سال اول دیدگاهم این بود که برم بازارو مطالعه کنم ببینم ایا قابل درک هست برام یا نه(فول تایم وقتم رو به مطالعه بازار اختصاص دادم و سمت حرفه دیگه ای نرفتم)،از سال سوم به این نتیجه رسیدم میتونم به عنوان شغل اول و اصلیم انتخابش کنم.

با بازار کریپتو شروع کردم چون صرافی بایننس اون موقع از طریق کیف پول سیف پل قابلیت فیوچرز رو به کاربراش ارایه میداد،اینقدر صرافیا دونه دونه بسته شدن اومدن سمت فارکس.

2 لایک کرده

شغل دوم امکان پذیر نیست

ترید باید شغل اول باشه

2 لایک کرده

سال اول دانشگاه که دست گرمی بود، تازه کریپتو ترند شده بود

بعدش ۲۰ اینا شد بعد از کار بشینیم ترید کنیم، یه تلاش بیشتر!

۲ سال بعد بعد دیدم پولش بیشتر بهم میچسبه! شد شغل دوم.

۱ ساله الان شده شغل اول.

جمعا ۵-۶ سالی میشه.

1 لایک کرده

مدیریت زمان کنی مدیریت سرمایه کنی میتونه به عنوان حتی شغل کمکی باشه.

فقط سشن ظهر نیویورک ترید میشه کرد اگه ۹-۵ سر کاری.

اگرم ۷-۳ باشی میتونی سر سشن نیویورک پری مارکت برسی.

1 لایک کرده

الان هم همون روزی 3 ساعت؟

اما زمانی ام ک همون شغل دومه مسیرش ب اندازه ی شغل اصلی وقت ادمو نمیگیره؟

واقعا یعنی فقط فول تایم میشه کار کرد روش؟

الان یه کف سود ثابت داری تو معاملاتت؟

خیر هفته داشتم ضرر بوده، هفته داشتم سود بوده

ماه داشتم ضرر بوده، ماه داشتم سود بوده

حساب کتاب درامد ثابت برای شغل های اداری و کارمندیه که حقوق در عوض انجام کار یا خدمات باشه.

شغل های آزاد و شغل هایی که در اونا سود و ضرر دخیل باشه هیچ وقت نمی‌تونید انتظار درآمد قطعی داشته باشید. میتونید مدیریت مالی کنید تا ضرری که بهتون وارد میشه قابل تحمل باشه.

مثال: کسب و کار رستوران‌ها در فصل سرما فروش بیشتری دارن و در تابستون فروش کمتر ( رفرنس: ریپورتاژ سالیانه عطاویچ ) باوجود اینکه صاحب کار برآیند متفاوتی در ماه داره (چه سود چه ضرر) اما کارمندان حقوق ثابت خودشونو میگیرن هر ماه

ترید برای کسانی که انتظار درآمد ثابت و قابل پیش‌بینی دارند مناسب نیست.

1 لایک کرده

قبل از ترید باید از شغل دیگه ای تونسته باشی پول زیادی در بیاری! با 10 دلار 20 دلار نمیشه از ترید پول دراورد

مخالفم، با بیست دلار میدی پراپ ۱کا میخری

پاسش کن حالا با دارایی ۱۰۰۰ دلار ترید کن ۵۰۰ دلار کش کن برو بروکر.

ته تهش اسکمت میکنه پراپه، ماه دیگه یه اکانت دیگه از یه پراپ‌فرم دیگه می‌گیری.سگب‌هم که داره میاد!

1 لایک کرده

دیگه اون دست خودته چقدر بهش زمان اختصاص بدی

ترید یه گیم کوچیک نیست ک ازش مثقالی بخوای پول دربیاری یا یه فاست نیست ک چکه چکه ارز دیجیتال بگیری ترید رو نباید حتی با برنامه نویسی مقایسه کنی ترید اصلا قابل قیاس با هیچ شغل کارمندی و آزاد خورد نیست این یک ابر شغل هست یک شغل جدی بزرگ نه صرفا یک سرگرمی و قمار و شما حتی سه شیفتم اگ کار میکنی من میگم بازم ترید رو فقط انتخاب کن و سه شیفت کار دیگرت رو بزار کنار اما شرطش اینه باید این پروسه کم کم انجام بشه چون شما از روز اول چیزی بلد نیستی که از ترید کسب درآمد کنی

لطفا توجه کن شغلی که پتانسیل کسب درآمد در حد چند هزار دلار یا چند ده هزار دلار یا چند صد هزار دلار یا…. در ماه داره اصلا بحثی نمیمونه که آیا باید شغل اصلی باشه یا ن

1 لایک کرده