کاپلا درست میگید, قطعا روش بهتری هم برای انتقال منظورم بود, همون طور که گفتم داخل تاپیک یورو بار ها با همچین مواردی روبرو شدم و به عنوان کسی که تجربه مشابهی داشته نباید اینجوری صحبت میکردم, باز هم ببخشید ![]()
ارادتمندم، ممنون از شعور و ادبتون! ![]()
![]()
حتما به تاپیکتون مراجعه میکنم. ![]()
دوست عزیز، شاید مسئله بیش از اینها باشه.
الان که این را مینویسم ۱۲:۲۲ صبح سهشنبه ۲۰/ ۵/ ۰۵ (Aug 11, 2026) است، پست اولیه ۱۵ ساعت پیش بود یعنی حدود ۹:۲۰ صبح که طلا طبق نمودار ارائه شده حدود ۴۲۴۳ بود. ارسالکنندهٔ پست ادعا کرده «اولین واکنش» (یعنی اولین ریزش) طلا در ناحیهٔ ۴۳۹۱ تا ۴۳۹۴ خواهد بود و در پست بعدی (حدود ۲۳:۴۰ دوشنبه ۱۹/ ۵/۰۵- Aug 10,2026) ادعا کرده که «با همین دقت و زیبایی:pinched_fingers:t۴:
» [پیش بینی من درست درآمد].
نگاه سادهای به نمودار نشون میده که اولین ریزش عمده پس از ادعای ارسال کنندهٔ پست حدود ۴۳۶۰ (حدود ۱۰:۲۵ صبح)و ریزش دوم حدود ۴۳۶۲ ( حدود ۱۱:۱۵ صبح ) اتفاق افتاده- که نادرستی پیشبینی را نشان میدهد. در مجموع دست کم چهار ریزش عمده (صرفا ریزشهای بالای ۱۰۰۰ پیپ در نمودار علامت زده شدهاند) پیش ازرسیدن به سطح «اولین ریزش» ادعایی ارسال کنندهٔ پست اتفاق افتادهاند از جمله ریزش قابل ملاحظه حدود ۳۸۳۵ پیپی حدود ۱۱:۱۵ صبح.
موردهای دیگر در مورد ادعاهای مطرح شده هم هست که برای طولانی نشدن پست در پست بعدی میآورم.
پینوشت: بدیهی است حق پاسخگویی با ارائه دلیل و مدرک معتبر برای اثبات ادعاهای مطرحشده برای ارسال کنندهٔ پست (ترجیحا تا یک هفته از این تاریخ ۲۰/ ۰۵/ ۰۵) محفوظ است.
==========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
یه موردی با اجازه تون بگم
نظر شخصی منه
منی که هنوز هیچی نیستم نه توی ترید ونه توی تحلیل
اما عمرا نمیخوام فقط تحلیلگر بشم.. خدایان تحلیل هم زیادن که گشنه میخوابن
و فروش پکیج و …
معامله گری مقصود من هست.. اگه همه بهم بگن برو هیچی حالیت نیس از تحلیل..باکی نیس وقتی بتونم فست اسکلپ ظرف دو ساعت ریوارد روزمو بگیرم و برم… مگه تخم مرغ فروش تحلیل میکنه تخم مرغ آخر هفته که همه میرن پیک نیک چقد گرونتر میشه ؟ نه بابا همون مشتری نقدی میده و سود روزشو.. … پشت دخل وقت پول در آوردنه نه با بقیه تخم مرغ فروشا کل انداختن
کل انداختن دوستان ریشه در جای دگر دارد… بنده که تریدری رو برای شغل انتخاب کردم خیر سرم از کارمندی زدم بیرون… تحلیلگری و مقاله نویسی و تدریس و …بیخیالش
مقصود همین تریدر شدنه. هرچند تریدر به مرور زمان تحیلیلش قوی تر میشه و یا شاید برعکس تحلیلگر تریدش قوی تر میشه ![]()
زیاده گویی کردم .. معذرت
من با شما موافقم و برای تحلیلِ کسی که فقط تحلیل میکنه تره هم خرد نمیکنم؛
ولی تحلیلهای یک تریدر رو میذارم رو چشمام! ![]()
من به احترام هر تریدری که تحلیل میکنه و انقدر شهامت و اطمینان داره که برحسب آنالیز و تحلیلش از چارت، نقطهورود مورد نظرش رو توی یک فضای عمومی که پر از تریدره به اشتراک میذاره و استاپهاش از ۱۵ پیپ تا ۵۰ پیپه نهایتا و خودش هم تمام سیگنالهاش رو ترید میکنه و اکثر تریدهاش حتی درادان نمیخوره، کلاه از سر برمیدارم و ایستاده دست میزنم واقعا!
عدهای هم هستن که وقتی با چنین فردی روبهرو میشن، حتی با وجود اینکه تمام نتایجش جلوی چشماشون داره رقم میخوره، ترجیح میدن با توهین و تهمت و … تلاش کنن اون فرد رو بکوبن، چون هرگز نمیخوان باور کنن که امکان داره همچین تریدری وجود داشتهباشه!
من دوسال رو صرف مطالعه در حوزهی روان کردم! چون بهنظرم پیچیدهترین و مهمترین و جذابترین بخش وجودی انسان، روان هستش!
بیش از سیتا کتاب روانشناسی در حوزهیهای مختلف روان انسان خوندم، با چندین استاد دانشگاه دیدار و جلسه داشتم و دوتا کتاب و سه مقاله رو هم ترجمه کردم!
درخصوص موضوعی که بهش اشاره کردم، از منظر روانشناختی، افرادی که درگیر این اختلالی که عرض کردم هستن، ذهنشون سه مرحله رو سپری میکنه:
Devaluation (کاهش ارزش)
insecure self-esteem (ناامنی عزتنفس)
Denial (انکار)
این افراد وقتی با کسی مواجه میشن که شواهد واضحی از برتری یا موفقیتش وجود داره، پذیرفتن این واقعیت رو برای عزتنفسشون ناخوشایند میدونن و ناخودآگاه شروع میکنن به کمارزشکردن فرد مقابل یا موفقیتش؛ مثلا میگن: اون که چیز خاصی نیست/شانس آورده./این کار اصلا هنر نیست./همه میتونن این کارو بکنن./ اصلا معلوم نیست واقعا موفق باشه./اینا همش تبلیغاته./این شخص اصلا کلاهبرداره!
و ساخت و بیان دروغهای ذهنیای ازین قبیل…
در این حالت، مسئله لزوما این نیست که فرد واقعا باور نداره طرف مقابل موفقه؛ بلکه این یه مکانیزم دفاعی ناخودآگاهه که کنترلی روش نداره، چون پذیرفتن اون شخص، با تصویری که از خودش داره در تضاد و تعارضه!
درپاقع ذهن این افراد تلاش میکنه یه تصویر مثبت از خودش رو حفظ کنه؛ پس وقتی با فردی مواجه میشه که توی همون حوزهای که خودش هم فعالیت داره، بهوضوح ازش با کیفیتتره، براش یه مقایسهی اجتماعی تهدیدکننده اتفاق میفته.
در نتیجه بهجای اینکه با خودش بگه: “این آدم از من خیلی جلوتره؛ ببینم چه چیزی ازش میتونم یاد بگیرم.” ذهنش یه مسیر کمهزینهتر و امنتر رو انتخاب میکنه و تلاش میکنه اینطور جلوه بده که نه، این فرد اصلا هم خوب نیست!!
علتش هم اینه که با این کار، بدون اینکه مجبور بشه خودش رو تغییر بده، احساس تهدید براش کاهش پیدا میکنه.
درنهایت هم ناخودآگاهش یک مکانیسم دفاعی آسیبزننده ایجاد میکنه؛ یعنی فرد واقعیتی رو که از نظر روانی براش ناخوشاینده، یا اهمیتش رو کم میکنه، و یا کلا نادیده میگیره!
چون تعداد این افراد کم نیست، خواستم یه توضیح بدم که دوستان دیگه هم اگر به این افراد برخوردن، بدونن ریشه در مشکلات روان داره رویکردشون و عمدتا خودشون هم بهش واقف نیستن!
…سعی کردم خلاصه بگم، ولی طولانی شد، عذرخواهم!
قیمتهای جذاب برای من در حال حاضر اینا هستن:
۴۴۴۶ و ۴۴۵۷ ![]()
من از سال ۱۴۰۰ تو بورس ایران نوسانگیری میکنم و دو سالی هم هست که تو فارکس فعالیت دارم و دیگه اونطرف نوسان نمیگیرم.
این صحبت شما را هم قبول دارم .
طرف بعد از گذشت« یکـــسال» تازه داره رو پلن ش کار میکنه!!!
ولـــــــــــی شما یجا گفتی که حساب ۳دلاری را رشد دادی (نه که نشه، میشه ) ولی در هر حرفه ایی، کسی که کننده اون کاره، میتونه راحت تشخیص بده که دیگری اینکارست یا نه؟
کسی که استاپهای بزرگ در حد ۸۰ پیپی میذاره، دیگه نمیتونه حسابهای کوچیک را رشد بده. اگه بلدی که استاپ کوچیک بذاری پس نباید دیگه در هیچ معامله ایی استاپ بزرگ داشته باشی. ( فقط نیای بگی نه اینطوری نیست
)
ضمن اینکه من ندیدم در نمونه معاملات شما جای ورود از نظر ساختاری درست باشه! که لازمه رشد حسابهای کوچک است(ورود شما بر اساس concept است نه Structure).
بغیر این با توجه به سودهایی که از بازار به اشتراک گذاشتید حداقل درآمد شما، روزانه دست کم ۵۰۰دلاره. یعنی ماهی حدود ۱۰هزار دلار . نه! ۵هــزار دلار.
خب کسی با همچین درآمدی دیگه استراتژی نمیفروشه که!
میخوام اینو بگم:
کسی که تریدره به پول دیگری نیازی نداره .
اینا با هم جور در نمیاد!
استاد به جای این همه اسکرین های دمو و توضیحات برای قانع کردن بقییه
یه حساب myfx بساز و رشد حسابتون رو همه ببیند اینو ۴ ماه پیش هم گفتیم که شما توجه نکردی
@AIRA یه خلاصه از فعالیت های کاربر @Naaader360 در تاپیک تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار برامون بگو که دوستان متوجه بشن که ارزش کدوم بیشتره? منی که با یکسال تجربه اومدم استیتمنت لایو گذاشتم یا اینی که مثلا از سال ۱۴۰۰ داره ترید میکنه, مثلا ![]()
Thinking
جستوجو
Found 0 result for ‘’
جستوجو
Found 0 result for ‘’
جستوجو
Found 30 results for ‘Naaader360’
جستوجو
Found 45 results for ‘۱۰ دلار ۱۰۰۰ دلار’
Read topic
Reading: 10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار
جستوجو
Found 0 result for ‘’
با سلام و درود به همه دوستان ![]()
بیایید کمی آرامش را به بحث برگردانیم. در این تاپیک چند موضوع مختلف مطرح شده که بهتر است جدا از هم به آنها نگاه کنیم:
درباره تاپیک «۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار»
طبق مروری که بر تاپیک تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار داشتم، خلاصه ماجرا این است:
- کاربری با نام amir_meta این چالش را شروع کرد و ادعاهایی درباره سودهای بالا داشت.
- AZarFx بارها خواستار ارائه استیتمنت و اینوستر پسورد شد تا ادعاها قابل راستیآزمایی باشد.
- Naaader360 در میانه بحث وارد شد، ویدیوهایی از رشد حساب ۱۰ دلاری (با سودهایی مثل ۱۵۰٪ در یک روز) به اشتراک گذاشت، اما استیتمنت کاملی ارائه نکرد.
- AZarFx معتقد بود این حجم از ریسک (فول مارجین) قمار محسوب میشود، نه ترید با مدیریت سرمایه اصولی.
- در نهایت بحث به نوعی چالش بین این دو کاربر تبدیل شد که هنوز نتیجهای قطعی ندارد.
نکته مهم درباره حاشیههای اخیر
در پستهای اخیر، بحث از تحلیل و سیگنال به سمت حاشیههای شخصی کشیده شده که هم به Ernikan و هم به دیگران برمیگردد. هر دو طرف ادعاهایی مطرح کردهاند اما مهمترین واقعیت این است که هیچکدام استیتمنت قابل راستیآزمایی مستقل ارائه نکردهاند.
جمعبندی بیطرفانه
- پیشبینی قیمت یکی چیز است، نتیجه واقعی ترید چیز دیگری. این دو قابل تفکیک هستند.
- ادعای سودآوری بدون ارائه استیتمنت و تاریخچه معاملاتی، برای هر تریدری - چه حرفهای و چه تازهکار - ناقص است.
- هر دو کاربر میتوانند با ارائه مستندات معتبر (استیتمنت، myfxbook، لاگین خواندنی حساب) به جای بحثهای لفظی، ارزش کار خود را نشان دهند.
- یادمان باشد که فضای کاملاً عادلانهای در بازار وجود ندارد و هر ادعایی نیاز به مدرک دارد، نه صرفاً اسکرینشات که قابل دستکاری است.
پیشنهاد
به جای ادامه بحثهای حاشیهای، بهتر است:
- هر کس تحلیل و نقاط ورود خود را با مدیریت ریسک شفاف به اشتراک بگذارد.
- از ادعاهای شخصی درباره همدیگر خودداری شود.
- نتیجه معاملات به صورت مستمر و قابل راستیآزمایی منتشر شود.
موفق و سربلند باشید! ![]()
هدف این پستم تمام کسانی هستن که ادعا تریدری دارن. یه استیتمنت myfxbook بزارید تا مشخص بشه چقدر این ادعا ها درسته?!!!
جناب مقصودی اینجا دارن مثل تاپیک یورو من صرفا سیگنال میزارن و شخصا ندیدم ادعای چیزی رو کنن, البته من با ایشون آشنا نیستم. اما هرکسی که ادعایی داره, سایت myfxbook به روی تمامی شما عزیزان بازه. بسم الله
با احترام به همه دوستان، بگذارید خلاصهای بیطرفانه از بحث ارائه دهم:
جمعبندی وضعیت
- بحث اصلی دربارهی تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار و صحت ادعاهای Naaader360 بود که ویدیوهایی از رشد حساب ارائه کرد، اما تاکنون استیتمنت کامل و قابل راستیآزمایی ارائه نکرده است.
- AZarFx بهدرستی تاکید دارد که معیار سنجش ادعاها، استیتمنت و تاریخچهی معاملاتی قابل راستیآزمایی است، نه ویدیو یا اسکرینشات.
- در جریان بحث، اشارههایی به فعالیتهای Ernikan هم شد که ایشان بیشتر به ارائهی تحلیل و سیگنال پرداختهاند تا ادعای تریدری خاص.
نکات قابل توجه
- هر دو طرف بحث، گاهی به حاشیه رفتند و بحث از تحلیل به سمت مسائل شخصی کشیده شد.
- ادعای سودآوری بدون استیتمنت، برای هر تریدری — چه حرفهای و چه تازهکار — ناقص است.
- اسکرینشات و ویدیو قابل دستکاری است، اما استیتمنت لایو و myfxbook قابل بررسی مستقل است.
پیشنهاد
همانطور که AZarFx اشاره کرد، کسانی که داعیهی تریدری دارند، میتوانند با ارائهی استیتمنت myfxbook یا لاگین خواندنی حساب، ادعای خود را به شکلی مستقل اثبات کنند. این بهترین راه برای پایان دادن به بحثهای لفظی و پرداختن به اصل موضوع است.
کاملاً درست است که پیشبینی قیمت یک چیز است و نتیجهی واقعی ترید چیز دیگر. امیدوارم بحثها به سمت ارائهی مستندات معتبر و اشتراکگذاری سازندهی تحلیلها برگردد. ![]()
دقیقا منظور منم همین بود @Mahdi4 ولی خب هدف من از این پست چیز دیگه ای بود و نمیخاستم به تحلیل ایشون گیر بدم, همونطور که دیشب خدمت خود اقای مقصودی @Ernikan هم اعلام کردم من بجز دعوت به خویشتن داری هیچ منظور دیگه ای از پستم نداشتم و ازشون بخاطر لحن پستم عذر خواهی کردم
آقای مقصودی هیچ کسی صد در صد نیس همه میدونن پس انرژیتو نمیخاد برای اثبات چیزی به کسی بذاری بجاش تمرکز کن رو کارت تا هم خودت حال کنی و هم بقیه چهارتا معامله بزنن
بذار چهار نفرم بیان انتقاد کنن تو توجه ات بذار روی اینکه 10 نفر دیگه از سیگنالها دارن استفاده میکنن
بیخیال اون داستانها شو نمیشه همه رو راضی کرد تو صد تا سیگنال صحیح بدی کافی یه دون اشتباه بدی کسی که بخاد انتقاد کنه همون یدونه میکنه الم عثمون
داداش بیخیال فرعیات شو بچسب به اصل داستان حرفای منتقدان نباید اجازه بدی تاثیر داشته باشن
ای کاش انجمن قابلیت بلاک پیام های هوش مصنوعی یا هر کاربر دیگه ای که از هوش مصنوعی استفاده میکنه رو در دسترس میذاشت
حتی بعضی موارد که پیامهای مفیدی میذارن (و نمیخونم و بعدا بهش برمیخورم) رو دیگه از خوندنش چشم پوشی میکنم
امیدوارم اینایی که از هوش مصنوعی استفاده میکنن از دید بقیه هم نگاهی به خودشون بندازن.. اگه سه تا کاربر دیگه هم مث خودشون از ابزار هوش مصنوعی استفاده کنن اونموقع متوجه میشن چقد بقیه رو آزار دادن ![]()
داداشا… استادها…تریدرها
تحلیل بذارین و سگنالهای خودتون
بذارین اعتماد بنفس تازه کاری مث بنده بیشتر بشه
نیاز دارم تحلیل های شما رو ببینم و خودمو ببینم کجای ازن بازارم
همه شما برای بنده عزیز هستین…
لطفا رقابت رو از گفتگو به چارت و تحلیل و سگنال بکشونین تا سالمتر و کمک کننده تر باشه
شما چندتا استاپ ۸۰ پیپی از بنده دیدی؟!
میشه ارسال کنی برام؟
ضمنا من با سهتا ستاپ ترید میکنم! برحسب شرایط چارت گاهی مجزا و گاهی تلفیقشون!
استاپ هم برحسب موقعیت ورودم، بالانس حساب و مدیریت سرمایهم، در پوزیشنهای مختلف، متفاوته! اینا که دیگه الفبای ترید هست!
اینم تریدهای منه روی حساب ۳ دلاری که رشدش دادم:
ضمنا ترید روی حسابهای خیلی کوچیک، بیشتر جنبهی تفریح و محکزدن خودمو داره برای من!
ضمنا اینکه درآمد من روزانه چقدره نمیتونه برای هیچکسی، متر ارزیابی هیچچیزی باشه!!
مگه از هزینهی روزانه و سبک زندگی من اطلاع دارید اصلا؟!
درنهایت هم به کار کسی کاری نداشتهباشید و کار خودتونو بکنید! هر تصوری هم دارید به کل تعمیم ندید.
دقیقا همینطوره که میگی و قطعا دیگه پاسخ این افراد رو نمیدم!
جالبترین قسمت ماجرا برای من اینجاست که افرادی که از فروردینماه معتقدن من هیچی بلد نیستم و تریدر نیستم و …، پیگیرترین افراد هستن و درواقع بهترین طرفداران من هستن! ![]()
![]()
![]()
چون از اونموقع تا الان بیش از صدتا تحلیل دقیق و سیگنال و نقطهورود بینقص از من دیدن که باعث شده حتی یکی از مطالب بنده رو هم از دست ندن و به هر تاپیکی که وارد میشم میان و بازدیدها و اینتراکشنهای اون تاپیک رو با پیگیریهاشون میبرن بالا که خودش باعث میشه افراد بیشتری بیان به تاپیک! ![]()
کسی که احساس کنه یه فرد تو کارش کمی هم ضعیفه، هررررگز انقدر پیگیرش نیست و براش وقت نمیذاره!
همینکه این آدما با این دقت منتظرن پیامهای منو ببینن، خودش گویای کیفیت کار منه! ![]()
برترینها، همیشه بیشترین مخالفین رو داشتن! ![]()
خوبه که الفبای ترید را بلدی. ولی این چیزها را به من نگو!