تحلیل چارت و ارائه‌ی سیگنال

شآن منو نگه نمیداری شان این کلمه ی مقدس استاد رو نگه دار رفیق
بعدم کار شما همیشه درسته من عرضم اینه به سلامتیت ، به روابط انسانیت به یه لیست طویل از اقلامی priceless ضرر داری میزنی یا این روش کار.

این هیتلر نارنجی اولتیماتوم داده دوباره برای ۵ روز ، متعهد میشی همین الان یه تبر سرخپوستی تاماهاک ول نکنه رو سرمون ؟

ترید هم میزنیم دوباره رو تایم فریم ثانیه ای ، نه الان.

امین جان تو برای ساعاتی که اگه یکی جمع دقیقش رو بهت بگه باور نمیکنی ،فقط زل زدی به چارت و با حرکت کندل به کندل عاشق چارت شدی و باهاشون تانگو رقصیدی .

تو داری از هوش بصری خودت بهره برداری میکنی نه از یک نظام طبقه بندی شده ی قابل انتقال و یهره برداری بدون دخالت دست .

تصحیحم میکنی لطفا ؟

ایراد تکنیکی به ترید

امین تو بر اساس یک دلیل وارد ترید شدی
چرا استاپت نیم کیلومتر بالاترشه ؟

جواب

چون بارها در شادو یا ویک استاپت فعال شده تاج سرم ، راهکار اینو برام در بیار لطفا ، چیکار کنیم دیگه تو ویک کندل استاپ تریگر نشه .

مقدار لات سایز رو مگه بر اساس اون فاصله تا استاپ محاسبه نمیکنی ؟ پس به خودت و به یه نظام بانکی ضرر زدی ، بجای ۵۰ دلار باید الان ۱۵۰ دلار میداشتی و اون ۱۰۰ دلار الان تو یه نظام بانکی دیگست که ممکنه باهاش موشک بسازه بزنه تو سر ما .

اقا گ و ر ب ا ب ا ی من تو چرا تریدت ریسک فری نشده اصلا.

خراب کردی حاج امین ، دیدم بهت جور دیگه بود ، از نظر حرفه ای البته.

جنگ ، بیماری و مذهب
۳ ضلع مثلث بازار های مالی

خصوصا لین روزاا اول ترید باید ریسک فری شه

راهکار مدیریت دارایی در نبرد استاپ لاس و شادوی کندل در استفاده از یک سامانه ارتباطی بین تریدینگ ویو و متا تریدر با استفاده از سرویس وب هوک در خدمات اشتراکی تریدینگ ویو در ایران ممکن است ولا غیر .

پس از مشخص کردن عدد بالاترین یا پایینترین ارزشگذاری دستور بسته شدن سفارش با ذکر نام نماد معاملاتی و شماره سرویس اشتراک به شرط کندل کلوز به الارم تریدینگ ویو داده میشود .

اگر n بار نوسانات قیمتی حد استاپ لاس را ببیند اما کندل زمانی بسته نشده باشد معامله بسته نخواهد شد .

امین نزار ۱ سنت از دست بدی ، با از دست رفتنش به یه نظام بانکی ، به یه کشور خیانت کردی .

1 لایک کرده

اول اینکه واقعا ممنونم که وقت می‌ذارید و نکات مهم رو گوشزد می‌کنید :raising_hands:t3::white_heart:

چندتا مطلب، اول اینکه اون مو زرد تمام زورش رو زد و چیزی بیشتر از این نمی‌تونه انجام بده؛ منظور از نمی‌تونه اینه که هزینه و ضررش براش بیشتر از منفعت و نتیجه‌ست! درنهایت هم باید دید تصمیم‌گیرندگان اصلی جهان نظرشون چیه که من با چیدن پازل‌های بسیاری کنار هم، تحلیلم اینه که زمان انتقال قدرت از غرب به شرق فرا رسیده!

نکته‌ی بعد اینکه استاپ پوزیشن‌های من نهایتا ۴۰ پیپه و این پوزیشن استاپش ۲۰ پیپ بود کلا! من چون رو استاپ دیگران وارد می‌شم، زیاد استاپ نمی‌خورم!

درخصوص ریسک‌فری باید عرض کنم تقریبا سه‌ماه براش زمان گذاشتم و طبق مدیریت سرمایه‌م سیستم پیچیده‌ای براش نوشتم که در پوزیشن‌های خاصی که حداقل پیش‌شرطش تی‌پی‌های ۱۳۵ پیپ به بالاست، گاهی ریسک‌فری می‌شه معاملاتم!

کلا بهتر از بنده می‌دونید که مقوله‌ی ریسک‌فری ارتباط مستقیم با مدل مانی‌منیجمنت ما داره!

اما نکته‌ی مهمی که کاملا باهاتون موافقم اینه که من شیفته‌ی تماشای چارتم ولی راستش خیلی وقته که واقعا دوست دارم ازش دور شم و این موضوع دوست‌داشتنی‌‌ای که دیگه تبدیل به اعتیاد شده رو رها کنم! اما خب ترک اعتیاد کار دشواریه!

بسیار دوست‌دارم ستاپم رو به ربات تبدیل کنم ولی پارامترهایی داره که کار رو واقعا دشوار می‌کنه و اگر فکر می‌کنید رباتی می‌‌شه داشت که روزانه دست‌کم صرفا ۲۰درصد سود بده، لطفا راهنماییم کنید…

من وین‌ریت ستاپم ۸۴ درصده و دارم شدیدا تلاش می‌کنم برای رسیدن به وین‌ریت ۹۹! اونم به این دلیل که ۱۰۰ در جهان هستی وجود خارجی نداره!

برای من سودگرفتن ازین مارکت بیشتر از اینکه از لحاظ مالی جذاب باشه، از لحاظ پیروزی در چلنج با قدرتمندترین افراد دنیا جذابه! این نبرد هوش‌ها ارضام می‌کنه و برای همین نتونستم تایم و تعداد تریدهام رو کاهش بدم!

من در شبانه‌روز کلا سه الی ۴ ساعت می‌خوابم و به‌طور میانگین روزانه دست‌کم ۱۰ ساعت پای چارت هستم؛

چون صرفا موبایل‌تریدرم، این موضوع برام راحته؛ اما واقعا دیگه ترجیح می‌دم کاهشش بدم!

از من میخواستن پاسخی بنویسم در مورد این موضوع همین نوارد نکشته شده بود ، عجیبه این همه شباهت .

سلطان به هیچ برنامه نویسی اعتماد نکن ، سارقان ایده و فکر هستند . با هوش مصنوعی قدم اول رو بردار و کد کن .

بهت قول میدم با صرف وقت حداقلی از سمت خودت سود ۲۰ درصد که هچ با ای چیزایی که از شما شنیدم هدف شدنیه .

اما پیشتر اشاره کردی بدت میاد به این سو بری و همین باعث پیدایش بحث شد وگرنه که چیزی که درسته درسته .

کدوم بروکر کار میکنی ؟ باهات تماس نگرفتن ؟

عرض من اینه این توانایی اگر منتقل نشه بعد ۱۲۰ سال که نباشی دیگر نخواهد بود ، اگر به این دنیا اومدیم برای یه هدفی و الان اون هدف رو شناختیم باید پیامران ایمان خودمون باشیم یا فقط ببینیم گربه نره و روباه مکار افتادن به جون پینوکیو ؟

عرضم اینه این روش هرچه که هست وقتی نتیجه بخشه اگر ما حصل اندیشه ی شماست و شما خالقش باید منتشر شه تا جای پای شما ثبت و بیادگار بمونه . مگر نه اینکه روی جای پای بزرگان قبلی پا گذاشتی خودت ؟

ا،ین جان ترید تو ایران صاحاب نداره برادر ، اگر صاحاب داشت ، اگه صنف داشتیم فکر میکنی ارز ترجیهی اول به کدوم صنف اختصاص پیدا میکرد ؟

فکر میکتی اول نت کدوم صنف وصل می شد ؟ فکر میکنی جوایز کارآفرینی می رسید به یه مشت واردکننده ؟

اعتقاد قلبی دارم اگر ترید در بازارهای آزاد نه این بورس خنده دار بشه یه نهاد امار بیکاری ۲ دیجیت سقوط میکنه .

من حرفم اینه امین این مشکلات اقتصادی که میگن گریبا ملت رو گرفته کجاست چرا یقه منو نگرفته ؟

بال دارم ؟ دم دارم ؟ اقا زادم ؟ پسر حاجیم ؟**نوشته‌ی ضخیم **

بعدم هر وقت تونستی تشریف بیار داداش ۵ روز متوالی بعد به ۲۰ درصد خودت میخندی .

امین جان تا چند دقیقه سورس کد کروکوبات منتشر میشه ، مقایسع کم با روش خودت تا متوجه بشی چی میگفتم .

روی طلا، قیمت ۴۳۹۱.۴۳ برای سل می‌ارزه به‌نظرم!

2 لایک کرده

داداش خصوصی رو چک کن ممنون

الان داشتم با حوصله چارت رو آنالیز می‌کردم، به‌نظرم تو ناحیه‌ی ۴۴۵۷ حداقل ۴۰۰ پیپ ریزش داریم!

می‌تونه خیلی بیشتر هم بریزه!

پ.ن: وقتی می‌گم ناحیه یعنی یه تلورانس ۵۰ شصت پیپ داریم!

2 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

2 لایک کرده

اولین واکنش طلا رو روی این زون می‌بینم:

4 لایک کرده

دوتا نقطه ورود که برای بای هم می‌ارزه اینا هستن از دید من:

۴۲۶۵

۴۲۴۱.۲۱

3 لایک کرده

با توجه به این که ظاهرا اینجا از مفهوم [اندازهٔ] پیپ در xauusd بعنوان معیار دقت پیش‌بینی استفاده می‌شه، به نظر می‌ٰرسه نیاز به تعریف دقیق داره.

==========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

با همین دقت و زیبایی :pinched_fingers:t4: :alien:

4 لایک کرده

و در ادامه واکنش نقطه‌ای به قیمت بالایی زون که تعیین کردم؛ صرفا با ۲۰ پیپ استاپ :smiling_face_with_sunglasses:

اهمیت این زون رو هم از واکنش‌های چارت بهش توی همین تصویر می‌تونید کاملا مشاهده کنید:

2 لایک کرده

دمت گرم امیدوارم هر روزت سبز بسته بشه ولی داداش دوتا واکنش ناقص ۹۰ پیپی اونم روی طلا که هر کندل ۱ دقیقه ای ۳۰ پیپ نوسان داره که دیگه انقدر سر و صدا و کری خوندن نداره که :neutral_face:

سر و صدا؟! کری؟!

من اینجا تحلیل، زون و سیگنال‌های ورود می‌ذارم و بعدش هم نتایج رو به‌اشتراک می‌ذارم؛

عذرخواهم که به شما بدهی دارم و ریسک‌به‌ریوارد یک‌به‌چهار برای ادای دِینی که دارم کمه!

به هزاران پیپ ریوارد خودتون ببخشید!!!

من فقط متوجه نمیشم، عبور کردن و گذرکردن چه ایرادی داره که همه عادت دارن بیان یه چیزی بگن الزاما!!

پرسود و سبز و عالی باشی برادر!

فرصت داشتی ممنون می‌شم چندتا نقطه‌ورود باهامون به اشتراک بذاری لطفا🤝🏽

ضمنا لطفا تعریف واکنش کامل و ناقص رو هم یه توضیح بده اگه زحمتی نیست، اولین‌بار بود می‌شنیدم!

نقص بر چه اساس تعیین می‌شه؟!

متر ارزیابی کمال در واکنش چیه؟!

این در جواب اینکه چرا فکر کردم که سر و صدا و کری خوندن داشتید

و در جواب نقطه ورود و تحلیل هم بگم بنده طلا کار نمیکنم اما نتیجه تحلیل های بنده رو می تونید داخل تاپیک یورو ببینید, نزدیک به ۲ ماه نتیجه تحلیل های لایو اونجا هست.

در مورد اینکه چرا گفتم واکنش ناقص چون واکنشی خوبه که باعث تغییر جهت مارکت بشه وگرنه این نوسانات که معمول بازار هست

بحث تحلیل و ترید جدا هست, اینکه شما از همچین نوساناتی ریوارد ۴ می گیرید واقعا نشونه اینه که تریدر خوبی هستید اما این نوسانات از لحاظ بار تحلیلی اونقدر ها هم چیز خاصی نیستند. داخل بحث تحلیل هرچقدر تایمفریم بالاتر تحلیل شده باشه ارزش تحلیل بیشتره

درضمن عذر میخام اگر بد صحبت کردم, منظور بدی نداشتم, اینجا هم تاپیک من نیست که آنچنان حق اظهار نظر داشته باشم به هر حال ببخشید :heart:

1 لایک کرده

این پست رو هم صرفا برای این میزارم که چون حق دارید بهتون بر بخوره که یکی همینجوری از راه برسه به تحلیل هاتون و تاپیکتون گیر بده, چون خودم داخل تاپیک یورو بار ها با همچین مواردی مواجه شدم, اما منم چیزایی از مارکت سر در میارم. نتیجه ترید های امروزم روی حساب پراپ sgb

ریوارد ۱ و ۳ امروز روی طلا

ریوارد های ۳ و ۵ روی یورو

باز هم ببخشید اگر بد صحبت کردم, کاملا درک میکنم که ناراحت بشید وقتی یکی از راه میاد داخل تاپیکتون و گیر میده. اما منظور بدی نداشتم, فقط میخاستم بگم همیشه خویشتن داری خوبه :heart:

1 لایک کرده

درود بر شما، خیلی هم عالی!

ففط چندتا نکته، اول اینکه من هیچ‌جا از خاص‌بودن بار تحلیلم حرف نزدم! بعد اینکه دیدگاه‌‌هایی از قبیلِ:

صرفا دیدگاه شخصی شماست و برای خودتون هم می‌تونه حائز اهمیت باشه؛ اما بهتره تعمیم به کل ندیدشون!

مورد بعد هم اینکه فکر می‌کنم بهتره مقوله‌ی اسکلپ و سویینگ رو یک مرور مجدد بکنید!!

دیگه اینکه وقتی پوزیشن شما با استاپ ۲۰ پیپ، ۸۰ پیپ بره داخل سود، اونم با صفر پیپ درادان، من قطعا بهتون دست‌مریزاد می‌گم! اینجا دارم بی‌دریغ و بی‌توقع سیگنال می‌ذارم و هییییچ انتظاری هم ندارم قاعدتا؛ اما واقعا باورم نمی‌شه که کسی که خودش رو تریدر می‌دونه، نه تنها ری‌اکشن مثبتی نشون نمی‌ده، بلکه میاد با کنایه و صرفا بر اساس سلایق شخصی، نقد می‌کنه و طعنه هم می‌زنه! گونه‌ی انسان بسیار عجیبه حقیقتا!

درنهایت هم اینجا که باهم مسابقه نداریم که تصویر تریداتون رو زیر نتیجه‌ی سیگنال بنده به اشتراک گذاشتید!! من بهتون تبریک می‌گم و دم مهارت‌تون گرم، اما اگر بحث سویینگ باشه، قاعدتا داستان خیلی فرق می‌کنه خب:

کاش جای نقد و تلاش برای کم‌ارزش جلوه‌دادن فعالیت همدیگه، قوت قلب هم باشیم و به هم دلگرمی بدیم! :gem_stone:

1 لایک کرده