تحلیل چارت و ارائه‌ی سیگنال

ارادتمندم و ممنونم از لطف و حسن نظرتون :slight_smile:

هرچقدر ارادت در کلام شما بود ، لطف بود در کلام من

اقا ترید مگه مسابقه فوتباله گزارش کنی ؟ سیستمت کو ؟

سیگنال فروش خواستی بگیری با چارت معکوس بگیر فرقش مشخص میشه برات .

یک تقسیم بر XAUUSD

اینو در محل معمول وارد کردن نام نماد تو تریدینگ ویو باید بتویسی

میخوای بزنی بزن ، درست بزن ولی

فروش دلار ین

عرضه و تقاضا همه شنیدن ، از ۲۰۲۰ برای ۱ انس طلا باید ۲ برابر طول ساختمان تجارت جهانی زمین رو بشکافن برن پایین ، اونقدری که گونه حیاتی جدید هم پیدا شده .

شما لطف کن این طلا رو شورت نگیر

من خیلی چیزی بلد نیستم ازین مارکت؛

حد بضاعت و سواد بنده همین‌قدره؛

شما به لطف کلام و بزرگی مرام خودتون بنده رو عفو بفرمایید!

هر کسی که شما نمی‌شه بزرگوار! :raising_hands:t3:

متاسفانه همینطوره

اما عیبی نداره تا زمانی که حرفی زده نشه

از هر ۱۰ نفر یکی میشه مثل حقیر ، باید ساخت .

بنده توی این کامیونیتی در تاپیک‌های مختلف بیش از سی‌تا تحلیل و سیگنال گذاشتم که بدون استثنا تمام‌ تحلیل‌ها صحیح بوده و تمام سیگنال‌ها اگر فعال شده، تی‌پی خورده! معمولا هم با زیر پنج پیپ درادان!

اگر شما چیز بیشتری از ترید بلد هستید یا انتظار دارید، برای بنده همین‌قدر کفایت می‌کنه!

طلایی ترین مدال شما ۳۰ تا تحلیل تو ایران بروکره ؟

این قشنگه برادر من ، مداله ، مدال طلا نیست

این تاپیک کلا غلطه
ارائه سیگنال دکانی بیش نیست
ماهی فروشیه

امین جان هیچ کاری نداره ، خودت با یه حساب هزار دلاری ۲ ساعت بیا منو ببین ، دنیات زیرو رو نشد ت ف کن تو صورت من .
ولی بعدش روش ماهیگیری رو توسعه بده نه بوی ماهی کبابو

پیش‌تر عرض کردم، بضاعت بنده در همین حده!

تنها یک خواهش دارم ازتون:

أَخرِج مِنّی، PLEASE :folded_hands:t3:

1 لایک کرده

عاشقتم، عاشق میفهمی
اخرج منی

عادت دروغگویانه قسم خوردن ولی از مال دنیا لذتی نبوده با پول خودم تجربه نکرده باشم اگر وقت میزارم برا ۲ چیزه

عشق به ترید
عشق به تکرار تولد شاگردی که اوستا شده

شاید شما حس بدی به بنده داشته‌باشید، ولی باور بفرمایید من بدون اینکه ببینم‌تون یا خیلی بشناسم‌تون، حس قلبی خوبی بهتون دارم؛ نمی‌دونم چرا، ولی بی‌اغراق عرض می‌کنم! :slight_smile:

پس بسمالله حاج امین گل

یه حساب هزار دلاری بیار
با یه حساب ۲ هزار دلاری و ۱۵۰۰ خط کد پایناسکربپت برگرد

شما همینکه بنده رو در حد شاگردی قبول داشته‌باشید کافیه استاد :gem_stone:

شکر خدا بنده هم از پول عبور کردم؛ ترید برام کارخانه‌ی انسان‌سازیه و دارم روان و شخصیتم رو توش تراش می‌دم!

پر از نقصم و درگیر خودسازی… تا ابد!

امین جان من خیلی چیز باید بگیرم که لیاقت شاگردیشو ندارم اما بهت قول میدم تو ترید کمکی بهت میکنم که جایی گیر نیاد بقط لطف کن بعدش یکی حرف اضافه زد تو دهنیش با تو

فدای تو بشم نهج البلاغه بخون ، مثنوی معنوی بخون

این ترید دفتر مرکزیش تو بازار برده فروش های نیویورک ساخته شد که دیواری بشه بین ارباب و برده. این شیطان آدم خراب کنه ، با پولش یجور ، با بی پولیش صد جور …

تو فقط تا سقف بعد مالی ذهنت پادشاهی میکنی و دقیقا وقتی عین الان تو عرشی با سر میری تو فرش .

بهترین خلبان ارتش فضا نورد رو با کامپیوتر میشونه نه به صورت دستی .

اتفاقا بسیااار می‌خونم؛

بهترین جمله‌ای که از نهج‌البلاغه ملکه‌ی ذهنمه اینه:

از خلوتیِ راه سعادت نهراسید!

مولانا هم که عشقه و بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی، که تویی!

1 لایک کرده

الان فهمیدم چرا ندیده دوست دارم
با پیامت از مولانا

عین خودمی

من در فرش هم نیستم قربان، عرش کجا بود!

شعار نیست، واقعا انسان دشواریِ وظیفه‌ست!

من با شما حال می‌کنم، و انرژی هیچ‌وقت بهم دروغ نگفته!

1 لایک کرده

چارت معکوس طلا رو چک کردم الان
تبریک میگم بهت برای سود

چارت معکوس روزانه به میانگین سادهوی حرکتی ۲۰ برخورد کرده و تو از فروش سود گرفتی ، خارج شو لطفا و بخر.

سیگنال خرید در کف معکوس دقیقا ۶ روز پیش تشکیل شده. برای فیل شدن باید کف خرید در کف معکوس شکست بخوره ، یعنی پایینترین حد ویک یا شادو در ۶ روز قبل روزانه .

تجربه بمن میگه سیگنال خرید در کف دار و ندارش تو همون لحظه . وقتی ار اس ای و استوک ار اس آی هر دو با هم سیگنال ورود بدن امن ترین لحظه برا وروده . ۶ روز قبل رو چک کن میبینی هر دو بالای ۷۰ در ار اس ای و ۸۰ در دومی هستن .

باهمین سودت طلا رو اندازی ۲ درصد کل سرمایت تو لورج ۵۰۰ بخر تا سال دیگه نگاهش نکن چون الان اصلا بستر ترید مناسب نیست ، دعام میکنی.

امین جان صادرات طلای افریقای جنوبی ۷۵ درصد کاهش داشته ،امارات با باج دادن به یه سری شورشی داره طلا صادر میکنه ، طلای خون .

طلایی نمونده دیگه.

تو تایم فریم ثانیه ای که الان کار کردن تا بسته شدن کندل ایران _ اسراییل خودکشی اقتصادیه پس لانگ ترم ترید کن .