Gold buy limit: 4660.60
SL: 4656.60
TP: 4680.60
باور کنید کمتر کسی تو دنیا با این کیفیت سیگنال میده!
قدرت ستاپ بنده رو توی همین تاپیک میتونید ببینید!
جلوی چشمتونه همهچی!!!
سلام به همگی عزیزان
من اینجا تازه وارد محسوب میشم اما در کنار شغل اصلی ام که برنامه نویسیه 4 سال در فارکس و 6 سال در کریپتو نیز سابقه کار دارم ،
آقای مقصودی سیگنال های خوب شما را اجمالا نگاه کردم بنظرم خیلی خوب بودن، از شما بابت سیگنالهای خوب و تصاویر و وقت و زحماتتون تشکر میکنم ، بنده سنم خیلی از شما و سایر دوستان بیشتره و همیشه انفرادی کار کردم و با تریدر حرفه ای در ارتباط نبودم و کسی را نمیشناسم ، اما دیدم در این انجمن خوب جوونهای زیادی مثل شما و سایرین هستن که ظاهرا خیلی از بنده حرفه ای تر کار میکنن و این برام خیلی خوشحال کننده است اما تنها نکته ناراحت کننده در تمام تاپیکهایی که دیدم توهین و تهمت و بی ادبی و…. بود لذا خواستم بدینوسیله به همه ی عزیزان یادآوری کنم که همه ی ما انسانیم و خانواده ، شخصیت و زندگی خودمون را داریم و باید مانند انسانها متمدنانه رفتار و مخالفانمون را تحمل کنیم و خواهش کنم که با هم مهربانتر باشیم.
دیدم بسیاری از عزیزان با شما خصوصا در تاپیک دیگری مشکل دارن اما از شما خواهشمندم با صبوری به کار خوبتون ادامه بدین ،
به دوستان عزیزی که منتقد شما هستن هم عرض میکنم اگر به آقای مقصودی فرصت بدین و سیگنالهای ایشون تداوم داشته باشن بهتر میتونین کار ایشون را مورد سنجش و قضاوت قرار بدین ، پس خواهشمندم با صبوری و متانت بیشتر کار ایشون را قضاوت کنید.
البته همه باید یادمون باشه ما فقط حق داریم کار اشخاص را قضاوت کنیم نه خودشون و شخصیتشون یا خانوادشون را .
دوستان من عمیقا به این گفته ی شاعر همشهری ام باور و یقین دارم :
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
و مطمئنم بدون عشق ورزیدن و احترام گذاشتن به همدیگه و یا حداقل تحمل کردن همدیگر نمیتونیم در هیچ کاری از جمله ترید موفق باشیم.
انشاالله که همگی موفق و شاد باشید
ممنونم که پیام دادید دوست عزیز؛ من بسیاری ازین قبیل پیامها رو در دایرکت دریافت میکنم و به همین خاطر هم هست که دارم به فعالیتم ادامه میدم!
مشکل این افراد همون داستان تفاوت کسیه که خوابه با کسی که خودشو به خواب زده!!
عکس و ویدیو و نظرات دانشپذیرها و تحلیل و… هیچی برای اینا معتبر نبود، شروع کردم به سیگنال گذاشتن و نتایج در این حد عیانه، ولی بازم ترجیح میدن انکار کنن و توهین!
و این در شرایطیه که من صرفا خواستم ستاپی که عمرم رو براش گذاشتم رو، با حداقل هزینهی ممکن آموزش بدم! ![]()
الان میخوام تغییرش بدم و بهینهش رو میذارم
نظریه :4564سل
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gold Sell limit: 4585.85
SL: 4590.35
TP: 4567.85
R:R | 1:4
(Stop: 45 pip)
(ترجیحا توی سود ریسکفری شود)
نمدونم چرا پیامم پاک شد سپاس که وقت میزارید و صبوری میکنید
هم نظریم ؟
واقعیتش باید رمزگشایی کنم چارت شما رو تا متوجه بشم نظرتون چیه دقیقا جناب امامینژاد؟! ![]()
معامله در نواحی عرضه و تقاضا
کپی سیگنال کانال خارجی
لینک روبیکا
@ecokaleji