تحلیل چارت و ارائه‌ی سیگنال

Gold buy limit: 4660.60

SL: 4656.60

TP: 4680.60

1 لایک کرده

باور کنید کمتر کسی تو دنیا با این کیفیت سیگنال می‌ده!

قدرت ستاپ بنده رو توی همین تاپیک می‌تونید ببینید!

جلوی چشم‌تونه همه‌چی!!!

2 لایک کرده

و این هم لحظه‌ی جذاب خوردن تی‌پی! :smiling_face_with_sunglasses:

ریسک‌به‌ریوارد یک به پنج!

۲۰۰ پیپ پروفیت :alien:

4 لایک کرده

Sniper :alien::bullseye:

2 لایک کرده

سلام به همگی عزیزان
من اینجا تازه وارد محسوب میشم اما در کنار شغل اصلی ام که برنامه نویسیه 4 سال در فارکس و 6 سال در کریپتو نیز سابقه کار دارم ،
آقای مقصودی سیگنال های خوب شما را اجمالا نگاه کردم بنظرم خیلی خوب بودن، از شما بابت سیگنالهای خوب و تصاویر و وقت و زحماتتون تشکر میکنم ، بنده سنم خیلی از شما و سایر دوستان بیشتره و همیشه انفرادی کار کردم و با تریدر حرفه ای در ارتباط نبودم و کسی را نمیشناسم ، اما دیدم در این انجمن خوب جوونهای زیادی مثل شما و سایرین هستن که ظاهرا خیلی از بنده حرفه ای تر کار میکنن و این برام خیلی خوشحال کننده است اما تنها نکته ناراحت کننده در تمام تاپیکهایی که دیدم توهین و تهمت و بی ادبی و…. بود لذا خواستم بدینوسیله به همه ی عزیزان یادآوری کنم که همه ی ما انسانیم و خانواده ، شخصیت و زندگی خودمون را داریم و باید مانند انسانها متمدنانه رفتار و مخالفانمون را تحمل کنیم و خواهش کنم که با هم مهربانتر باشیم.

دیدم بسیاری از عزیزان با شما خصوصا در تاپیک دیگری مشکل دارن اما از شما خواهشمندم با صبوری به کار خوبتون ادامه بدین ،
به دوستان عزیزی که منتقد شما هستن هم عرض میکنم اگر به آقای مقصودی فرصت بدین و سیگنالهای ایشون تداوم داشته باشن بهتر میتونین کار ایشون را مورد سنجش و قضاوت قرار بدین ، پس خواهشمندم با صبوری و متانت بیشتر کار ایشون را قضاوت کنید.
البته همه باید یادمون باشه ما فقط حق داریم کار اشخاص را قضاوت کنیم نه خودشون و شخصیتشون یا خانوادشون را .
دوستان من عمیقا به این گفته ی شاعر همشهری ام باور و یقین دارم :

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا

و مطمئنم بدون عشق ورزیدن و احترام گذاشتن به همدیگه و یا حداقل تحمل کردن همدیگر نمیتونیم در هیچ کاری از جمله ترید موفق باشیم.

انشاالله که همگی موفق و شاد باشید

1 لایک کرده

ممنونم که پیام دادید دوست عزیز؛ من بسیاری ازین قبیل پیام‌ها رو در دایرکت دریافت می‌کنم و به همین خاطر هم هست که دارم به فعالیتم ادامه می‌دم!

مشکل این افراد همون داستان تفاوت کسیه که خوابه با کسی که خودشو به خواب زده!!

عکس و ویدیو و نظرات دانش‌پذیرها و تحلیل و… هیچی برای اینا معتبر نبود، شروع کردم به سیگنال گذاشتن و نتایج در این حد عیانه، ولی بازم ترجیح می‌دن انکار کنن و توهین!

و این در شرایطیه که من صرفا خواستم ستاپی که عمرم رو براش گذاشتم رو، با حداقل هزینه‌ی ممکن آموزش بدم! :expressionless_face:

1 لایک کرده

زون‌ها و قیمت‌های مهم طلا:

1 لایک کرده

۱۱۰ پیپ واکنش به اولین زون :pinched_fingers:t4:

1 لایک کرده

الان می‌خوام تغییرش بدم و بهینه‌ش رو می‌ذارم

نظریه :4564سل

:heart::heart::heart::heart::heart:

Gold Sell limit: 4585.85

SL: 4590.35

TP: 4567.85

R:R | 1:4

(Stop: 45 pip)

(ترجیحا توی سود ریسک‌فری شود)

2 لایک کرده

نمدونم چرا پیامم پاک شد سپاس که وقت میزارید و صبوری میکنید

2 لایک کرده

اسنایپری فعال شد و توی بیش از ۹۰ پیپ سود هستیم؛

اگر کسی وارد شده مدیریت کنید. :check_mark:

2 لایک کرده

سیگنال با صفر پیپ درادان فعال شد و تی‌پی دقیق تاچ شد!:bullseye::alien:

1 لایک کرده

هم نظریم ؟

واقعیتش باید رمزگشایی کنم چارت شما رو تا متوجه بشم نظرتون چیه دقیقا جناب امامی‌نژاد؟! :sweat_smile:

معامله در نواحی عرضه و تقاضا
کپی سیگنال کانال خارجی
لینک روبیکا
@ecokaleji