تحلیل چارت و ارائه‌ی سیگنال

پیدات نمیکنم

اشتباه نفرستادی

شما آیدی بده من پیدات کنم

این آی دی من

@Amir22552255

خب، گویا به باگ خورده؛ منم شما رو پیدا نمی‌کنم!!

خب همینجا نمیشه بگید

همه بروکرها میشه وصل شد یا خیر؟

قاعدتا نه!

Aminernik

توی robika

دیگه تحلیل ازین زیباتر بلد نیستم!

بیش از سیصد پیپ دقیق به زونی که از چهار روز پیش مشخص کردم واکنش داد :pinched_fingers:t3:

1 لایک کرده

و در ادامه نزدیک به ۸۰۰ پیپ به زونی که گفتم واکنش داد :alien::check_mark:

#UFO

1 لایک کرده

سلام به دوستان،

این باز شدن طلا و سایر شاخص ها با این گپ شدید، نه از تحلیل شماست و نه از دقتتون،

فقط و فقط و فقط ….. موارد مربوط به مشکلات ژئوپلیتیکی منطقه خاورمیانه است، که توافق صورت نگرفت و تنگه هرمز باز نشد،

پس طبق پیش بینی ها نفت با افزایش قیمت روبرو میشه و نقدینگی به سمت بازار انرژی می‌ره و طلا، سهام با عکس العمل منفی مواجه شدند.

یک منطق سیاسی و اقتصادی هستش، همین نه چیز دیگه ای.

اگر توافق می‌شد برعکسش اتفاق می‌افتاد، در اون حالت شما چی میگفتی؟ شجاعت این رو داشتی بگی سیگنالت غلط بود.

بهر حال کمی ریسک این جور پوزیشن ها بالاست. ولی در کل هر کسی صلاح خودش رو بهتر می‌دونه.

این رو بدونیم در صورت توافق طلا از ۵۰۰۰ هم رد شده بود، و فقط فاندامنتال بود، نه چیز دیگه ای، به نظر من شاید شما از اینکه توافق نمیشه مطمئن بودی و منطقه پایین هم که مشخص بود و اینکه خیلی از بزرگان صندوقهای پوشش ریسک هم خیلی بهتر از شما این رو می‌دونن و جریان سفارشات رو هم بهش دسترسی دارند، پس شانس و اقبالت رو بر روی تحلیلی نزار دوست محترم، اگر دقت کنی در اون منطقه قیمت با حجم های کوچکتر برگشته چرا؟

چه افرادی هستند که قیمت رو بالا بردند؟ پاسخ به این سوالات مهم هستش.

موفق باشید

جسارتا فکر می‌کنم چیز زیادی از داستان فاندامنتال و تکنیکال نمی‌دونید بزرگوار!

یادتون باشه، فاندامنتال در راستای تکنیکال میاد، نه بالعکس!

بنده هم قبل از نتیجه‌ی توافق، زون مورد نظر رو تعیین کرده‌بودم و به این تمیزی و دقت بهش واکنش داد!

اخبار، کاتالیزور هستن در راستای تکنیکال، نه تغییردهنده‌ی تکنیکال!

من هنوز باورم نمی‌شه چرا مردم انقدرررر کوچیکن که جای اینکه از حُسن کسی تعریف کنن، یا ازش یاد بگیرن، حتی وقتی با چشماشون دارن می‌بینن هم، ترجیح می‌دن برن سراغ تخریب!

واقعا ان الانسان لفی خسر!

باشه دوست عزیز :joy::joy:

اگه شما بر اساس خبر ترید می‌کنی،من توی این ۷ هشت سال، یاد گرفتم بر اساس تکنیکال ترید کنم، و خلاف جهت روان جمعی!

موفق باشی!!!

زون مهمی بود؛ به هانتش واکنش داد و اینجوری وارد شدم🤌🏼

1 لایک کرده

و در ادامه:

1 لایک کرده

Gold Sell limit: 4726.26

SL: 4731.26

TP: 4716.26

1 لایک کرده

به‌نظرم ۴۶۹۲.۱۸ هم برای بای مناسبه به نظرم!

با یه استاپ ۳۰ پیپ و تارگت ۱۵۰ پیپ :alien:

(بعنی تا ۴۷۰۷.۱۸)

فعال شد و تا ۸۶ پیپ هم رفت توی سود :alien:

1 لایک کرده

به قول استاد شهرو به اتیش میکشم

جسارتا یعنی شما هم اندازه‌ی ایشون نوب هستید؟!!

واقعا مشخص نیست چیکار کردم؟!

خدایا بسه دیگه :sob: