همه بروکرها میشه وصل شد یا خیر؟
دیگه تحلیل ازین زیباتر بلد نیستم!
بیش از سیصد پیپ دقیق به زونی که از چهار روز پیش مشخص کردم واکنش داد ![]()
سلام به دوستان،
این باز شدن طلا و سایر شاخص ها با این گپ شدید، نه از تحلیل شماست و نه از دقتتون،
فقط و فقط و فقط ….. موارد مربوط به مشکلات ژئوپلیتیکی منطقه خاورمیانه است، که توافق صورت نگرفت و تنگه هرمز باز نشد،
پس طبق پیش بینی ها نفت با افزایش قیمت روبرو میشه و نقدینگی به سمت بازار انرژی میره و طلا، سهام با عکس العمل منفی مواجه شدند.
یک منطق سیاسی و اقتصادی هستش، همین نه چیز دیگه ای.
اگر توافق میشد برعکسش اتفاق میافتاد، در اون حالت شما چی میگفتی؟ شجاعت این رو داشتی بگی سیگنالت غلط بود.
بهر حال کمی ریسک این جور پوزیشن ها بالاست. ولی در کل هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه.
این رو بدونیم در صورت توافق طلا از ۵۰۰۰ هم رد شده بود، و فقط فاندامنتال بود، نه چیز دیگه ای، به نظر من شاید شما از اینکه توافق نمیشه مطمئن بودی و منطقه پایین هم که مشخص بود و اینکه خیلی از بزرگان صندوقهای پوشش ریسک هم خیلی بهتر از شما این رو میدونن و جریان سفارشات رو هم بهش دسترسی دارند، پس شانس و اقبالت رو بر روی تحلیلی نزار دوست محترم، اگر دقت کنی در اون منطقه قیمت با حجم های کوچکتر برگشته چرا؟
چه افرادی هستند که قیمت رو بالا بردند؟ پاسخ به این سوالات مهم هستش.
موفق باشید
جسارتا فکر میکنم چیز زیادی از داستان فاندامنتال و تکنیکال نمیدونید بزرگوار!
یادتون باشه، فاندامنتال در راستای تکنیکال میاد، نه بالعکس!
بنده هم قبل از نتیجهی توافق، زون مورد نظر رو تعیین کردهبودم و به این تمیزی و دقت بهش واکنش داد!
اخبار، کاتالیزور هستن در راستای تکنیکال، نه تغییردهندهی تکنیکال!
من هنوز باورم نمیشه چرا مردم انقدرررر کوچیکن که جای اینکه از حُسن کسی تعریف کنن، یا ازش یاد بگیرن، حتی وقتی با چشماشون دارن میبینن هم، ترجیح میدن برن سراغ تخریب!
واقعا ان الانسان لفی خسر!
باشه دوست عزیز ![]()
![]()
اگه شما بر اساس خبر ترید میکنی،من توی این ۷ هشت سال، یاد گرفتم بر اساس تکنیکال ترید کنم، و خلاف جهت روان جمعی!
موفق باشی!!!
بهنظرم ۴۶۹۲.۱۸ هم برای بای مناسبه به نظرم!
با یه استاپ ۳۰ پیپ و تارگت ۱۵۰ پیپ ![]()
(بعنی تا ۴۷۰۷.۱۸)
به قول استاد شهرو به اتیش میکشم
جسارتا یعنی شما هم اندازهی ایشون نوب هستید؟!!
واقعا مشخص نیست چیکار کردم؟!
خدایا بسه دیگه ![]()
باور کنید کمتر کسی تو دنیا با این کیفیت سیگنال میده!
قدرت ستاپ بنده رو توی همین تاپیک میتونید ببینید!
جلوی چشمتونه همهچی!!!
سلام به همگی عزیزان
من اینجا تازه وارد محسوب میشم اما در کنار شغل اصلی ام که برنامه نویسیه 4 سال در فارکس و 6 سال در کریپتو نیز سابقه کار دارم ،
آقای مقصودی سیگنال های خوب شما را اجمالا نگاه کردم بنظرم خیلی خوب بودن، از شما بابت سیگنالهای خوب و تصاویر و وقت و زحماتتون تشکر میکنم ، بنده سنم خیلی از شما و سایر دوستان بیشتره و همیشه انفرادی کار کردم و با تریدر حرفه ای در ارتباط نبودم و کسی را نمیشناسم ، اما دیدم در این انجمن خوب جوونهای زیادی مثل شما و سایرین هستن که ظاهرا خیلی از بنده حرفه ای تر کار میکنن و این برام خیلی خوشحال کننده است اما تنها نکته ناراحت کننده در تمام تاپیکهایی که دیدم توهین و تهمت و بی ادبی و…. بود لذا خواستم بدینوسیله به همه ی عزیزان یادآوری کنم که همه ی ما انسانیم و خانواده ، شخصیت و زندگی خودمون را داریم و باید مانند انسانها متمدنانه رفتار و مخالفانمون را تحمل کنیم و خواهش کنم که با هم مهربانتر باشیم.
دیدم بسیاری از عزیزان با شما خصوصا در تاپیک دیگری مشکل دارن اما از شما خواهشمندم با صبوری به کار خوبتون ادامه بدین ،
به دوستان عزیزی که منتقد شما هستن هم عرض میکنم اگر به آقای مقصودی فرصت بدین و سیگنالهای ایشون تداوم داشته باشن بهتر میتونین کار ایشون را مورد سنجش و قضاوت قرار بدین ، پس خواهشمندم با صبوری و متانت بیشتر کار ایشون را قضاوت کنید.
البته همه باید یادمون باشه ما فقط حق داریم کار اشخاص را قضاوت کنیم نه خودشون و شخصیتشون یا خانوادشون را .
دوستان من عمیقا به این گفته ی شاعر همشهری ام باور و یقین دارم :
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
و مطمئنم بدون عشق ورزیدن و احترام گذاشتن به همدیگه و یا حداقل تحمل کردن همدیگر نمیتونیم در هیچ کاری از جمله ترید موفق باشیم.
انشاالله که همگی موفق و شاد باشید
ممنونم که پیام دادید دوست عزیز؛ من بسیاری ازین قبیل پیامها رو در دایرکت دریافت میکنم و به همین خاطر هم هست که دارم به فعالیتم ادامه میدم!
مشکل این افراد همون داستان تفاوت کسیه که خوابه با کسی که خودشو به خواب زده!!
عکس و ویدیو و نظرات دانشپذیرها و تحلیل و… هیچی برای اینا معتبر نبود، شروع کردم به سیگنال گذاشتن و نتایج در این حد عیانه، ولی بازم ترجیح میدن انکار کنن و توهین!
و این در شرایطیه که من صرفا خواستم ستاپی که عمرم رو براش گذاشتم رو، با حداقل هزینهی ممکن آموزش بدم! ![]()