عزیزان با اتاق بازرگاتی تهران باید هماهنگ بشوید ….. بشتابییییییییید.تا ظهر ته توش رو در میارم .
منظور همون سازمان نصر و شرکت ثبت شده ست؟
یعنی هربار کسی بخاد یه معامله باز کنه باید پاشه تا اتاق بازرگانی بره؟!!!
الان بازرگانان همین مدل کار میکنن.با حضور ناظر در سایت های خارجی ثبت سفارش خرید یا فروش انجام میدن
تصور میکنم تریدرهایی که حساب های بزرگ با درآمد قابل توجه دارن میرن اونجا
بنظرم کار حقارت آمیزی هس که این بلا سرمون اومده تا برای یه معامله باید بریم یه جای اونم تحت نظارت…..
اگه به این شکل عادت کنید حق سایر مردم را ضایع کردید - لطفا فشار بیارید اینترنت به شرایط بین اللملی برگرده
دقیقا. ببین به چه روزی افتادیم که برای یه معامله باید تا اتاق بازرگانی بری ![]()
متاسفانه با فشار ما چیزی درست نمیشه
تصمیم گرفته شده و کلی برای نت طبقاتی و نت داخلی هزینه کردن تا مثل چین به هر شخصی به اندازه ای که صلاح میدونن دسترسی بدن
آینده ترید با سرورهای داخلی بروکرها جالب نیست
اقایون درستش میکنیم
والله الان بعد ده سال ترید حکم ویدیوو دهه ۶۰ رو داره
پدرام سلطانی شرکتی داشت در حوزه واردات در جردن من خواهر محترمشون هم معاون بودن . اقای سلطانی رو ۱ بار دیدم اما امیدوارم خانم مهندس سلطانی من رو یادشون باشه . الا دارم میرم جردن
دقیقا خوطرم نیست ولی اقای دکتر سلطانی سمت بالایی داشتن تو اتای بازرگانی ، نقشه هست ، وسایل ساخت هست ، ساکنین هستن ، هنه چی امادست رفقا ، فقط الان تریدر ها هم کارتن خوابن تو ایران . باید خونه و محل خودمون رو خودمون بسازیم و نشون بدیم ما قمار باز نیستیم ، ما تمام آرزویی هستیم که تو دلشون دارن ،