از طریق لینک زیر میتوانید به صورت آنلاین با سرمایه گذار برتر در ارتباط باشید:
سلام دوستان . کسی شمار تلفن یا آدرس سایت که با این نت ملی بیاد بالا از پراپ سرمایه گذار برتر داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
خدمت شما :
سلام .. چ فایده بیاد بالا … من باهاشون صحبت کردم و اکانت دارم توش و قبل جنگ هم درخواست برداشت زدم …فعلا فعالیت ندارن کلا و سودم نمیدن بی……
ممنونم از شما
با سلام و احترام پراپ فرم «سرمایهگذار برتر» در راستای حفظ ارتباط مستمر و رفع دغدغهی معاملهگران محترم، با توجه به اختلال موقت در دسترسی به اینترنت جهانی در ایران، یک راه ارتباطی جدید و در دسترس فراهم کرده است:
لینک ارتباط با پشتیبانی
Gapify این مسیر ارتباطی در شرایط فعلی اینترنت برای معاملهگران داخل ایران کاملا قابل استفاده بوده و کارشناسان پشتیبانی «سرمایهگذار برتر» آمادهی پاسخگویی و همراهی با شما عزیزان هستند. شایان ذکر است، پس از برقراری اینترنت جهانی برای معاملهگران فعال در ایران، اطلاعیههای رسمی در زمینهی روزهای قطعی اینترنت در کانالهای رسمی شرکت منتشر خواهد شد. از همراهی شما سپاسگزاریم.
دوستان و همصداها،![]()
همهمون میدونیم که نوسانات اینترنت و محدودیتهای شبکه، چقدر میتونه روی ترید و آرامش ما تاثیر بذاره. ما نمیتونیم جلوی تغییرات رو بگیریم، اما میتونیم صدای مشترکمون رو بلندتر کنیم.
من یک کمپین کوچک راه انداختم تا از سرمایهگذار برتر بخوایم که سرویس پراپ خودش رو روی نت ملی هم فعال کنه. هدف اینه که اگر تعداد درخواستها زیاد بشه، اونها مجبور بشن مثل «پراپ زورا افایکس» این امکان رو فراهم کنن تا ما با خیال راحت و بدون نگرانی از قطعی نت، ترید کنیم.
کاری که از شما میخوام:
خیلی ساده و سریع، روی لینک زیر کلیک کن و توی چت پشتیبانی، درخواستت رو برای فعالسازی سرور پشتیبان روی نت ملی ثبت کن. فقط چند ثانیه وقت میگیره، اما جمع این درخواستها میتونه معادله رو تغییر بده.
لینک درخواست:
انجام شد.ممنون که اینو گذاشتی
امروز انگار قراره اطلاع رسانی کنه شرکت
تو گروه بالا در موردش حرف میزنیم
انجام شد ولی به نظرم بی فایده است !
آخرین اطلاعیه سرمایه گذار برتر
معاملهگران محترم سرمایهگذار برتر
**
در ادامه روند نظرسنجی اخیر و با توجه به همراهی گسترده معاملهگران با مسیر آغاز خدمات، سرمایهگذار برتر کانال رسمی خود را در پلتفرم داخلی روبیکا بهعنوان یکی از مسیرهای اطلاعرسانی و در راستای توسعهی زیرساختهای ارتباطی بر بستر اینترنت ملی راهاندازی کرد**.
**
از شما دعوت میشود جهت دریافت تمامی اطلاعیههای مرتبط با وضعیت خدمات و ادامه فعالیتها، در این کانال عضو شوید و برای دوستانتان نیز ارسال بفرمایید.**
rubika.ir/SGB_PropTrading
قرعهکشی ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری رایگان
**
به مناسبت راهاندازی کانال روبیکا، سرمایهگذار برتر برای معاملهگرانی که عضو میشوند، یک قرعهکشی ویژه در نظر گرفته است:**
**
جوایز: ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری:comet:
مهلت شرکت: ۷۲ ساعت**
نحوهی شرکت در قرعهکشی:
**کافیست عضو کانال روبیکا شوید.
عضویت = ورود به قرعهکشی و شانس بُرد
این فرصت را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها هم شانس حضور در این قرعهکشی را داشته باشند.
سرمایهگذار برتر**