سلام وقت بخیر دوستان عزیز بعد چندین سال تجربه در بازار، مطالعه کتابها و خودشناسی ها تهش به چندتا شعر از حافظ رسیدم ک راهنمای خوبی برای ترید بود اما فهم و درکش سالها زمان برد که خوندن این شعرها و رسیدن به این مراحل فکر میکنم یهویی اتفاق نمیفته. هر رشدی براساس سطح وجودی خودمون رخ میده و شاید یک نفر خیلی زود به این درک رسیده باشه و یکی دیرتر
من یک سال قبل مسیرم به شعرهای سعدی خورد ک واقعا کمک حال بود و 6ماهه کلا تو فاز حافظم و کتاب های روانشناسی رو خیلی کم مطالعه میکنم از وقتی این شعرها رو میخونم بخصوص حافظ اصلا انگار روح و روانم رو از نو ساخته
با یک بیت شعرش کلی درس زندگی میده و فقط باید عمل کرد بهش و نیازی به خوندن زیاد کتاب های دیگ نیست.
فعلا ک از فازش بیرون نرفتم تا خدا ببینم کجا باز هدایت میکنه
دوستان عزیز هر زمان سودده شدید مغرور نشید ک دیگ همه چیز روبه راه شده و سرکش بشینو خدا رو بنده نباشید زندگی بالا و پایین داره و خدا نکنه انسان به این دنیا و ذات این دنیا تکیه کنه و وابسته بشه.
بعضیا با کسب موفقیت یه آدم دیگ ای میشن احساس برتری میکنن، یا با دیگران طور دیگ ای برخورد میکنن. یا محبت و گذشته رو فراموش میکنن ک چه کسانی کنارشون بوده یا چه سختی هایی داشتن. حالا ک به موفقیت رسیدن بهتره فروتن باشن و کمک حال بقیه و اطرافیان باشن، دیگران رو بیشتر دوست داشته باشن
رمز موفقیت پایدار فروتنی در برابر مردم و کوچک بودن در برابر خداوند
ممنون از اینکه شعر عرفانی مولانا رو به اشتراک گذاشتین
در واقع مولانا انسان سالک و به دنبال حقیقت و خدا رو به قمارباز تشبیه کرده ک انسان در راه رسیدن به خدا مث قمار بازی باشه ک هرچی داره رو بخاطرش از دست داده و دیگ هیچی نمونده براش اما هنوز میل به رسیدن به خدا داره . جز میل چیزی نمانده براش
انشاالله این ترید باعث سود و خودسازی مون باشه نه صرفا وابستگی و دلبستگی
بیت اول حضرت حافظ میگه تا زمانی ک وقت مناسب نشده با کسی صحبت نکن چه در مورد درآمد و چه رابطه یا عاشقی که بزار اول به چشم خودت ببینی ک بدست آوردی بعد فاش کن. که متأسفانه در این مورد برا ترید این اشتباه رو من خودم داشتم
بیت دوم میگه همونطور ک شادی و خوشی گذشت سختی ها هم میگذرند. نگران نباش
امیدوارم که خدا به هممون صبر عنایت کنه تا با آرامش و حال خوب کار کنیم تا زمانی ک وقتش برسه سود و درآمد خوب از ترید بدست بیاوریم