میذاشتی یه دو ماه دیگه جواب میدادی ![]()
![]()
کلا نبودم و دسترسی به نت نداشتم
https://t.me/ICT_SMC_TRADE
مختصر گروهی در تلگرام داریم. اگر دوست داشتین عضو بشید .اونجا فعالیت میکنیم با دوستان
من از مارکت استراکچر و اردر فلو دوره فوتون Photon استفاده میکنم, دوره کاملیه ولی میتونید فقط همین دو فصل رو ببینید
به طور خلاصه ساختار بازار داخل یک تایم فریم رو به سه بخش تقسیم میکنه: ساختار سوینگ (swing structure), ساختار داخلی (internal structure), و پایینترین ساختار که fractal structure هست, در اخر هم به صورت چند تایم فریم کار میکنه که بنظر من مهم ترین بخش داخل تحلیل همین مولتی تایم فریم هست. بعد وقتی به این ها مسلط شدی داخل فصل اردر فلو بدون اینکه برای بازار ساختاری مشخص کنی قدرت سوینگ ها رو بررسی میکنه
من نمیتونم داخل یه پست همه این ها رو توضیح بدم و خودش خیلی بهتر از من توضیح میده. ولی خب من از این روش استفاده میکنم.
با چارت یکمثال بهمون میدین
به طور خلاصه بخام بگام ساختار داخلی یا همون Int برای فهمیدن اینه که کی داخل ساختار سوینگ در فاز پولبک هستیم یا فاز ادامه سوینگ
حالا بستگی به تایم فریم بالاتر ممکنه که این ساختار داخلی تایم فریم مورد نظر اونقدری برخلاف جهت سوینگ حرکت کنه که از فاز پولبک خارج بشه و جهت ساختار سوینگ رو برگردونه که دیگه میره در مبحث تحلیل چند تایم فریمی. داخل مثالی که اینجا اوردم پولبک نهایتا بعد از رسیدن به منطقه ارزان فروشی برگشته و در جهت ساختار سوینگ قرار گرفته و سوینگ ادامه پیدا کرده.
قطعا مطالبی که داخل 2 فصل تدریس شده رو من نمیتونم داخل یه پست توضیح بدم ولی خب امیدوارم یچیزایی متوجه شده باشی
تریگر پایان پولبک چی میگیری
هم جهت شدن ساختار Int با ساختار سوینگ. داخل چارتی که فرستادم یه اون بخشی که فلش پایین زدم ساختار Int خلاف جهت ساختار سوینگه, و اون بخشی که فلش بالا زدم ساختار Int برگشته در جهت ساختار سوینگ