اول آدم منفی را توصیف کن بعد یه جمله به تریدر منفی بگو

دوستان تریدر های منفی را توصیف کنید و یه جمله بهشون بگید تو سبک خودتون مرسی

ی اکانتی تو همین مجموعه هست که چند تا نقطه داره ف کنم..آدم منفی ینی این ،پیداش میشه هرجا باشه خیلی از دوستان می‌شناسنش :grin:

توصیفش کن و یه جمله بهش بگو

من دنبال بحث نیستم،شما دنبال بحثی چون با این ک به ترید اعتقاد نداری یک سره تو تاپیک ها میچرخی میخای نظرات بی ارزش خودت را به دیگران تحمیل کنی،مشخصه شکست های زیادی خوردی تو این راه.امیدوارم به زودی شکست هاتو بپذیری و از این مارکت خارج شی چون موندن تو این مارکت و ترید کار هر آدمی نیست،این رو بپذیر

خوشبختانه بقیه هم چون می‌شناسنت اهمیتی به نوشته هات نمیدن،منم باید همینکارو کنم ..موفق باشی.

اگه با من بودی ممنون از کامنتت

حتی بقیه هم یه بی ارزش مثل تورا شناختن یه کسی که تریدر نیست رک و خودشو نمیتونه کنترل کنه چه برسه به حرفی که از دهنش بیرون میاد کسی که یود میکنه و از دست میده و در یک کلام فقط ادعا و باخت هست این آدم و این کاره نیست

خودتو ناراحت نکن دوست عزیز صاحب این پروفایل یک کلام تریدر نیست اگه جایی شک کردی به این نوع اشخاص فقط یادت باشه اینجور آدم ها تریدر نیستن سود میکنن ولی از دست میدن و فقط ادعا ارزش ندارن جواب بده ولی در سطح خودش این اولین چیز ترید نفهمیده که کنترل کردن خود هست بعد در حدی هست که باهاش بحث کنی؟ چرا؟ یه مثالی هست که میگه اگه با خوک درگیر بشی تو گلی میشی و ناراحت ولی اون خوشحال پس قدر خودتو بدون و باخوک درگیر نشو چون از گلی شدن تو اون خوشحال میشه