تبدیل دوهزار دلار به صد بیست هزار دلار در دوماه

احسان رشتی هستم دوهزار دلار تبدیل به صد بیست هزار دلار کردم در دوماه در حدود سیزده هزار معامله زدم استیمنت گذاشته میشه دیگه نمی‌خواستم تو این سایت بیام اکانتم بخاطر پسر گرگ ادمین دیلیت کرد این اکانت تازه ساختم ولی حرفی زد این گرگ که باید استیمنت‌میذاشتم‌ من از ترید پولم برداشت. کردم و رفتم‌پی‌عشق حالم

اولا شما هنوز نمیدونی استیتمنت درسته نه استیمنت .

دوما این استیتمنت معلوم نیست برای شماست با نه.

سوما باید لینک آنلاین بدی از این عکسا من تا دلت بخواد برات میتونم بسازم کافیه یکم html بلدباشی.

گوشه تصویر فایرفاکست معلومه بازه فایل html دادی به Ai گفتی واست صعودیش کنه :joy:

چهارما اگه راست میگی یه معامله ۱۰۰۰ دلاری لایو باز کن تو اینستا یا آپارات

پنجما اصلا تو خدای ترید. برو زندگی لاکچریتو کن با سودای میلیون دلاریت بیخیال ملت شو.

آرزوی ما دیدن تو، سوار کشتی کروز توی تور آتلانتیک هست خوش بگذره، بعدشم اصفهان فامیل رشتی نداره ولی مهاجر پذیره، احترام لایق هرکسی تو این کامیونیتی دوست عزیز از فحاشی و توهین پرهیز کنید موقع خرید خانه در بورلی هیلز بند 16 قرارداد ایالتی را مطالعه بفرمایید،

(president Donald. J. Tramp)

این وقتی که میذاره واسه این ربات های الکی اگه میرفت اسنپ الان تو کشتی کروزش‌بود :joy:

اینم‌لایو

کی به کیه اینم استیتمنت من صبح گرفتم . اصلانم از‌گوگل پیدا نکردم :lying_face::lying_face::lying_face::lying_face:

یه رفیق قدیمی داشتم به اسم احسان ماهری اونم رشتی بود و بچه زرنگ اگه خودتی اعلام حضور کن .

اگه نه که ان شاء الله موفق باشی .

اگه راسته که پشمام …

اگه کلکه که تلاش میکنی یروز به این اعداد میرسی .

هیچی باتلاش نشدنی نیست .

تبدیل مد نظر

اینکه حساب سنتی هست

نماد رو زده xauusd_o

نماد سنتی اینطوریع

اینم سنت هست که

@user_41561

منظور کامنتمو نفهمیدی :sweat_smile: میگم تو اینترنت پره از این اسکرین شات ها. هرکی میتونه استفاده کنه بگه این واسه منه :joy:

صبح زنگ میزنم شرکتت صبر کن فکر نمی‌کردم ایران باشید بعد میفهمی طرف حسابت کیه فکر. کردی بچه‌گرگ ساسان بیست سالم ارع

حاجی شما که نوشته بوری من پولمو برداشتم از ترید و رفتم سراغ عشق و حال.پس این لایو از کجا اومد؟!!

ضمنا رشتی جان ایشالا که شما درست میگی و اصلا ملیون دلاری سود میکنی ولی خب جهت اطلاع استیتمنت های اینجوری بصورت عکس و حتی فیلم کوچکترین ارزش و اعتباری نداره.تنها و تنها و تنها استیتمنتی که معتبره و مستنده یا لینک ام کیو ال از حساب هست یا پسورد اینوستور.بجز این دو مورد هیییییچ چیز دیگه ای قابل استناد و اعتبار نیست و به راحتی قابل ساختن هست.

البته من کلی گفتم و فقط میخواستم در مورد اعتبار استیتمنت اطلاع رسانی کنم و اصلا هدفم جسارت به شما نیست.