نظرتون راجع به این سبک معاملات چیه؟ قماره یا ترید؟ واقعا میشه ازش پول درآورد؟
خوشحال میشم راجع به تجربتون صحبت کنین
میشه ولی ریسکم داره
شما خودتون کار کردین؟ یا مثل من فقط شنیدین
استراتژی خاصی داره؟
کار کردم نه خیلی و استراتژیم توش کار میکنه
به نظرم بدننیس . اینکه بتونی روی یک کندل 90 درصد سود بگیری خوبه .ولی باید براش استراتژی داشته باشی .
پر ریسک و پر سود! 6 سالی هست کار میکنم.
باینری آپشن از نظر ساختار بیشتر به شرطبندی شبیه است تا ترید کلاسیک. دلیلش این است که در آن شما مالک هیچ داراییای نمیشوید و نتیجه معامله فقط دو حالت دارد: یا مقدار ثابتی سود میگیری یا کل مبلغ معامله را از دست میدهی. مهمتر اینکه نسبت ریسک به سود معمولاً به نفع پلتفرم است؛ مثلاً اگر درست پیشبینی کنی شاید 70–90٪ سود بدهد، اما اگر اشتباه کنی 100٪ مبلغ از بین میرود. همین باعث میشود حتی اگر درصد بردت هم متوسط باشد، در بلندمدت مزیت آماری با بروکر باشد.
به همین دلیل در بسیاری از کشورها (مثل آمریکا و بخش زیادی از اروپا) یا ممنوع است یا بهشدت محدود شده چون سوءاستفاده و دستکاری قیمت در بعضی پلتفرمها زیاد گزارش شده است.
آیا میشود پول درآورد؟
در کوتاهمدت بله، بعضی افراد ممکن است مدتی سود کنند. اما رسیدن به سود پایدار برای اکثریت بسیار سخت است چون ساختار پرداخت و سرعت معاملات بیشتر شبیه بازی احتمالاتی است. به همین خاطر خیلیها بعد از مدتی سرمایهشان را از دست میدهند.
به همین دلیل اغلب تریدرهای حرفهای ترجیح میدهند سراغ بازارهایی مثل فارکس، سهام یا کریپتو با معاملات اسپات/فیوچرز بروند؛ چون در آنجا:
- نسبت ریسک به سود را خودت تعیین میکنی
- میتوانی مدیریت سرمایه واقعی داشته باشی
- بازار شفافتر است
خلاصه: باینری آپشن کاملاً «قمار» نیست چون تحلیل هم میتوانی انجام دهی، اما ساختارش خیلی به قمار نزدیک است و برای کسب درآمد پایدار گزینهی مطمئنی محسوب میشود.
فقط باینری آپشن کار میکنین یا بازار های دیگه هم مثل فارکس و کریپتو فعالیت دارین؟
استراتژی هایی مثل اسمارت مانی و ICT هم توی باینری آپشن جوابن یا استراتژی های خاص خودشو داره؟
سلام دوستان خوبید اینجا کسی باینری کار میکنه
من قبلا کار کردم
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
من یه ۶سال پیش کار کرده بودم
درحد تست، برای من حالت قمار بود اصلا خوشم نیومد.
-پرسود و موفق باشید.
درصد موفقیت و سوددهیش خیلی پایینه
حرفه ای باشی مجموع صفر میشی ![]()
ریسک به ریوارد بین بازه 0.9 تا 0.98 هست در واقع زیر یک هست
و چون در یک باخت تمامی بردهای متوالی هم سوخت میشوند برای دی تریدینگ مناسب نیست