این ماه تکمیل نشده هر چند حساب تو منفی هست و بخاطر کار کشاورزی که داشتم بدون تمرین و بدون ابدیت پلن ادامه دادم و آخر ماه باز استیمنت این ماه هم منتشر میکنم و امروز چون سرم خلوت بود گفتم توضیحاتی راجب حساب این ماه بدم حتمن بعد اتمام ماه چه ضرر چه سود اطلاع میدم تو شروع حساب روز های زیادی استاپ شدم ولی با مدیریت دروست مدیریت سرمایه زیان عجیب غریبی نمیخوره حساب و حساب سخت از دست میره حتمن بعد اتمام کارم ترید ها خوب میشن
اینکه با وجود چندین استاپ حساب وارد ضرر سنگین نشده نشون میده مدیریت سرمایه واقعا داره نقش خودش رو ایفا میکنه و این خودش بخش مهمی از ترید حرفه ایه مخصوصا وقتی شرایط زندگی و کار کشاورزی باعث شده تمرین و آپدیت پلن منظم نباشه بهتره نتیجه این ماه رو هم بیشتر به عنوان یک نمونه برای بررسی ببینی تا قضاوت نهایی درباره عملکردت چون وقتی شرایط عادی برگرده و تمرین و اجرای پلن دوباره منظم بشه مقایسه عملکرد خیلی معنی دارتر میشه انتشار استیمنت کامل آخر ماه هم کمک میکنه مشخص بشه مشکل اصلی از سیستم بوده یا صرفا از شرایط و کیفیت اجرای این دوره
به نظرم نکته مثبت اینجاست که با وجود استاپ های زیاد اجازه ندادی چند ضرر پشت سر هم تبدیل به آسیب جدی برای حساب بشه و این دقیقا همون جاییه که مدیریت سرمایه خودش رو نشون میده البته بهتره روی این حساب فقط با رسیدن به سود قضاوت نکنی چون این ماه تمرین و آپدیت پلن کامل نبوده و شرایط کاری هم متفاوت بوده بعد از اینکه کارت سبک تر شد اگر دوباره تمرین منظم و اجرای دقیق پلن رو شروع کنی میشه عملکرد اون دوره رو با این ماه مقایسه کرد و فهمید چقدر از نتیجه مربوط به خود سیستم بوده و چقدر مربوط به شرایط اجرا بوده اینکه چه با سود تموم بشه چه با ضرر و استیمنت کامل منتشر بشه برای تحلیل خیلی ارزشمندتره