بهترین کتابی که تو حوزه ترید خوندین

آقا حق با شماست …

2 لایک کرده

فکر میکنم معامله گر منضبط کتاب خوبی باشه

4 لایک کرده

بطور کلی تریدر باید از اون دسته افرادی باشه که کتاب زیاد میخونه مخصوصا کتاب های روانشناسی

3 لایک کرده

مارک داگلاس کلا واقعا عالی هستش :orange_heart:

3 لایک کرده

به نظر من چندتا کتاب هست که واقعاً ارزش خوندن دارن و دید آدم رو نسبت به ترید خیلی عوض می‌کنن.

البته چند مورد رو دوستان معرفی کردند من غیر از اونها سعی میکنم بگم.

اول از همه Trading in the Zone از مارک داگلاس. این کتاب بیشتر روی روانشناسی ترید تمرکز داره و توضیح میده چرا خیلی از تریدرها با اینکه استراتژی دارن باز هم ضرر می‌کنن. کمک می‌کنه طرز فکرت نسبت به برد و باخت و مدیریت معامله خیلی منطقی‌تر بشه.

یکی دیگه Market Wizards از جک شواگر هست. توی این کتاب با چندتا از تریدرهای خیلی موفق دنیا مصاحبه شده و تجربه‌هاشون رو گفتن. وقتی می‌خونیش می‌بینی هرکدوم سبک خودشون رو دارن ولی یه سری اصول مشترک بین همه‌شون هست که خیلی چیز یاد می‌گیری.

کتاب The Psychology of Trading از برت استینبارگر هم خیلی خوبه و بیشتر روی کنترل احساسات، نظم در معامله و اشتباهات ذهنی تریدرها تمرکز داره.

و بهترین استاد هم قطعا خود چارت هست.

9 لایک کرده

سلام لطفا یه لیست از کتاب های لازم که باید یک معامله گر تازه کار و نیمه حرفه ای بخونه بهم بگید ممنون میشم مثل کتاب معامله گر منظبط و…

1 لایک کرده

معامله گر منضبط از مارک داگلاس رو بخونی کافیه . بقیه کتابا مثل همینن .

2 لایک کرده

این حساب به دلیل رفتار های نژاد پرستی بسته شد.

1 لایک کرده

1 لایک کرده

معامله‌گر کامل از مارک داگلاس

2 لایک کرده

بهترین بازنده برنده میشود

2 لایک کرده

3)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)

1 لایک کرده

ایول برم از ذره بین دانلودش کنم

1 لایک کرده

کتاب خیلی خوبی هست، نوشتار روان و هر بخش رو کوتاه و مفید و عالی نوشته و اینجور نیست بیست سی صفحه بخونی تا یه بحث تموم بشه و میتونی در هر روز چند صفحه بخونی و یه مطلب جدی رو کامل متوجه بشی کتاب رو ببندی تا فردا و مطلب کوتاه جدید بعدی

1 لایک کرده

مجموعه چند جلدی کتاب های معجزه RTM به روش تدربس FSCM نوشته یاشار محمدی
یکی از بهترین ها در این حوزه است، کتاب ها ترکیب جذابی از مباحث تئوری و کاربردی داره و در مدت زمان خیلی کمی نگاه و دیدگاه منو نسبت به چارت و رفتار چارت تغییر داد

آدرس سایت آکادمی رو واستون گذاشتم که میتونید هم برای تهیه کتاب و هم شرکت در دوره ها بهش سر بزنید.

توی حوزه روانشناسی ترید، کتاب تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی رو خوندم و همینطور رازهای ترید غیراحساسی رو دارم میخونم. هر دو کتاب خیلی نکات مثبتی دارند
کتاب معامله گری با ذهن آگاهانه گری دیتون رو هم دارم اما یکم سنگین تر از این دوتاست. یه بار تا نصفه خوندم و احتمالا مجدد از اول بخونم.

3 لایک کرده

کتاب معجزه آر تی ام از آقای یاشار محمدی رو پیشنهاد میدم،خیلی ساده و روان هنر معامله گری رو بهتون آموزش میده شک نکنید نخوندنش بزرگترین اشتباه زندگیتونه😊

**کتاب معجزه RTM به روش fscmنویسنده استاد یاشار محمدی این کتاب 6 جلد داره من خودم دوتا جلد تهیه کردم و دیدم به چارت خیلی تغییر کرده البته هنوز مطالب بیشتری که یاد بگیرم .چیزی که برام جالبه اموزش های کامل استاد یاشار عزیز هس که خیلی دلسوزانه عمل میکنه واقعا ممنونم ازش

آر تی ام مخفف چیه و چه معنی میده ؟؟

بهترین کتاب معجزه rtm به روش fscm است جزو ارتش آکادمی rtm بشید استاد آقای یاشار محمدی بهترین کتاب که 8 جلد کامل و تخصصی در معامله گری در بازار ارزدیجیتال و فارکس نوشتن و تدریس میکنند