بهترین سورسی (کتاب/ ویدئو/ کورس ) که برای روانشناسی تریدر میشناسید رو معرفی کنید و در صورت امکان فایل یا لینکش رو بذارید بتونیم از این زمان درست استفاده کنیم
سپاس
دوره فوتون 5 6 تا ویدئو کوتاه با عنوان بازی سکه داره که اگر کامل بهش واقف شوید محاله از استاپ خوردن ناراحت شوید چه برسه بخواهید استاپ نخورید و جابجا کنید
ممنونم ازتون میتونید ارسال کنید؟ یا لینک بذارید؟
به همین ایدی بنده تو تلگرام پیام بدید الان میفرستم، اما تو “بله” بخواهید فردا صبح پیام بدید میتونم ارسال کنم
درود وقت بخیر
دنبال منابع انگلیسی هستین یا فارسی ؟ بعد سطح معامله گری تون هم بگین خوشحال میشم کمک تون کنم
مارک داگلاس فقید چندتا دوره حضوری داره اونها خیلی خوب هستند درخصوص باور و فکر و احساسات به خوبی و مفصل صحبت میکنن، همینطور یه ویدیو یک ساعته هست که مصاحبه تلوزیونی هست برای یه شبکه حاضر شدن و اون یک ساعت بسیار عالیه.
من دوره معامله گر سه بعدی هم دوس داشتم هرچند آقای مهربان مورد تایید بنده نیستن.
اگر کتاب به زبان انگلیسی هم خواستین منابع خیلی خوبی هستن.
هر دو زبان اوکیه. ستاپ مشخص دارم روزی یک الی دو معامله یک سشن یک نماد
“بله” پیام میدم بهتون. همین آیدی @Exforforex ?
متاسفانه دسترسی نیست اینارو توی تلگرامم داشتم ![]()
کتاب هارو هم معرفی کنید ممنون میشم
دوره اسرار ذهن از زد بورس
اجازه بدین ببینیم میشه آپارات پیدا کرد یا نه.
بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون میشم واقعا
کتاب های انگلیسی:
Trading in the Zone – Mark Douglas
The Disciplined Trader – Mark Douglas
Trading Psychology 2.0 – Brett Steenbarger
The Daily Trading Coach – Brett Steenbarger
Enhancing Trader Performance – Brett Steenbarger
The Psychology of Trading – Brett Steenbarger
Market Wizards – Jack Schwager
The Hour Between Dog and Wolf – John Coates
برخی از کتاب ها ترجمه شده اند میتونید از اونا استفاده کنید.
یک دوره آموزشی مدیریت ریسک و سرمایه و روانشناسی ترید که خیلی خوب دیدم دوره معامله گر ۳ بعدی بود توی آپارات و تلگرام موجوده
شما یا هر کدوم از دوستان که میتونن اگه کتابای اقای داگلاس رو برام بفرستید ممنون میشم
Trading in the zone / The disciplined trader
و همچنین کتاب Psycho-Cybernetics ماکسول مالتز
کتاب معامله گری با ذهن آگاهی اثر گری دیتون
کتاب معامله گر منضبط اثر مارک داگلاس
دوره صفر تا هزار استاد آهنگری
متاسفانه نمیتونم به تلگرام متصل بشم.
برخی کتاب نسخه کاغذی شو دارم آدرس بدین چشم میفرستم ![]()
ممنون در اون حد واجب نیست
به طور کلی به تلگرام دسترسی دارید ؟ جسارتا امکانش هست لینک بدم چندتا کتاب کم حجم رو برام دانلود کنید توی بله بفرستید ؟ زحمت میشه براتون ولی خیلی لطف میکنید بهم
مارک داگلاس رو هم آپارت سرچ کنین میاره اون دوره حضوری ایشون رو. هم اگر Farachart.com قسمت ویدیو های اموزشی روانشناسی برین گذاشته دوره رو.
برای کتاب سایکوسایبرنتیک هم اگر الان نیاز دارین بله براتون میفرستم ولی الان فکر کنم مشکل داره وصل نمیشه
متاسفانه یا خوشبختانه فقط در تلگرام فعالیت داشتم هیچ کدام از اپلیکیشن های ایرانی عضویت ندارم. چند تا از کتاب های صوتی هم داشتم توی تلگرام که فعلا نمیتونم وصل بشم
اولویتم کتابشونه اگه پیدا نکنم دوره شونو میبینم مچکرم