کتاب سایکو سایبرنتیک
حتی اسمشم نشنیدم راجب به چیه
اگر به مطالب کاربردی روانشناسی ترید نیاز دارید در این تایپیک گزیده ای از آموزشهای حارجی رو با برداشتهای خودم می نویسم. خواستید بررسی کنید.
مهم نیست کیه دوست عزیز مهم اینه که درکش کنی و بدونی چطور ازش استفاده کنی
[quote=“علی کارگران, post:65, topic:2004, username:ali-karegaran”]
حتی اسمشم نشنیدم راجب به چیه
دوست عزیز در حوزه ترید نیست بلکه برای گوشه گوشه زندگی کاربردیه ..بشتر در حوزه روان انسانه و ارامش
من به شخصه علاقه زیادی به برت استینبارگر " مربی معامله گری روزانه " دارم ولی دومین استاد در زمینه روان شناسی بنظرم مارک داگلاس واقعا کمک زیادی بهم کرده برای همین منابع این دو تا استاد رو میتونم توصیه کنم و کیفیت مطالب هم اطمینان داشته باشم .
امیدوارم همفکرهایی در این زمینه داشته باشم .
سلام آقای مقصودی وقتتون بخیر .
طبق چیزی که من الان در تاپیک ایجاد شده توسط شما با عنوان استراتژی با وین ریت بالای 80% خوندم انتظار نداشتم این منابع از آقای البروکس رو مطالعه کرده باشید !!!
حتما که شما دلایل خواص خودتون رو برای گفتن اون مطالب داشتید ولی نظرم رو جلب کرد و خواستم ببینم علت این تضاد در گفتار چی میتونه باشه .
البته امیدوارم اینو به عنوان توهین برداشت نکنید تا افرادی که میخواستن دورتون رو تهیه کنن بتونن با جواب شما قانع بشن .
سلام، متوجه فرمایشتون نشدم!
بنده جایی عرض کردم که منابعی از البروکس رو خوندم؟! ![]()
کتاب سایکو سایبرنتیک از دکتر ماکسل
معامله گر کامل عالیه پیشنهاد میشه
کتاب رموز ایچیموکو . واقعا کتاب با کیفیتیه و آدم لذت میبره و ارزش خواندن داره واقعا
اینم اگر کسی خواست
کتابهای خودشناسی مثل becoming supernatural . breaking the habit of being yourself, the power of now . اینا در زمینه ی روانشناسی خیلی کمک کننده هستش
کتابای best loser wins . trading in the zone ,the disciplined trader اینام که عالیه حتما باید بخونید
[quote=“امین مقصودی, post:71, topic:2004, username:Ernikan”]
…سلام، متوجه فرمایشتون نشدم!بنده جایی عرض کردم که منابعی از البروکس رو خوندم؟!
[/
بله همین بالا گفتی طبق کتاب البروکس هرجایی گفتن ترید کنید نباید ترید کرد .
یا خوندین گفتین که نظر خود شماست و یا نخوندین گفتین که این واقعا ظلم در حق دیگران هستش .
بزرگوار سبکهایی مثل پرایساکشن کلاسیک، که عملا یک کودک ۸ساله هم میتونه باهاش ترید کنه، صرفا برای خوردن استاپ تریدرهای نوپا کارآمد هستش؛
از همین رو بنده گفتم اگر یادش بگیریم، حسنش اینه که میفهمیم استاپ کلاسیککارا گذاشت و اون میشه نقدینگی و بعد از جمعشدنش برای ورود مناسبه…
نخوندم ولی بعد از اینهمه سال حضور در مارکت، میدونم فلسفه و داستان و ماهیت سبکهای مختلف چیه دیگه!!
یعنی آقا مقصودی با توجه به حرفتون میفرمایید ما میتونم بدون آشنایی با یک سبک راجب اون نظر بدیم .
دوتا اشکال از نظر من وجود داره .
اولی اینکه من کلی از افراد رو میشناسم که تونستن سود کنن با این روش اونم نع برای یکی دو هفته بلکه برای چند سال و تونستن با این روش زندگی خودشون رو بسازن .
دومی اینکه با این حساب میشه راجب استراتژی شخصی شما هم که قصد فروشش رو دارید هم اینجوری نظر بدیم .
البته شاید فقط نظر من این باشه .
پس بحث رو همینجا تموم میکنم .
امیوارم پر سود باشید
بنده جایی از حرفام گفتم با این سبک آشنایی ندارم؟!
همین بالا گفتی نخوندمش ! ![]()
بله، و این دوتا جمله خیلی باهم فرق داره!
دوستان عزیز اگه کتاب معرفی میکنید لطف کنید اطلاعات نویسنده، مترجم و غیره رو هم بذارید و اگه لینک خرید یا دانلود کتاب رو دارید یا اگه کتاب رایگان هست فایل اون رو در پست قرار بدید تا دسترسی به اون راحت تر بشه.
باتشکر
آقا حق با شماست …