سلام نه اون فقط بهم یاد داد قیمت چیه اندیکاتور چیه
وقتی نمیدونستم.
معامله بر اساس تجربه و استراتژی شخصی انجام میشه.
سلام نه اون فقط بهم یاد داد قیمت چیه اندیکاتور چیه
وقتی نمیدونستم.
معامله بر اساس تجربه و استراتژی شخصی انجام میشه.
تو ذره بین کتاب “هزار و یک راز بازار سهام“ رو سرچ میکنم کتاب هزار و یک شب رو میاره!! اصلا کلا نمیدونه من چی میگم!
هی…
آره تاحد زیادی حرفت رو قبول دارم. منم مثل خودت خیلی نهلیستم ولی چون تریدری با ترید مثال میزنم.
گفتی ما در یک محدوده مشخص و کنترل شده به پایان میرسیم ینی سرنوشتمون تقریبا مشخصه و راه فراری ازش نیست! قبول دارم اما
مثلا بهت میگن محدوده سقف و کف سشن آسیا رو مشخص کن، تو زمانی میتونی اون محدوده رو مشخص کنی که سشن آسیا تموم شده باشه! اگه وسطش باشی در آینده ممکنه محدوده فرق کنه! متوجه ای چی میگم؟!
منظورم اینه که محدوده من زمانی قابل رسمه که به پایان برسم ینی در طول زندگی من میتونم محدوده رو گسترش بدم! تو هر بعد از زندگیم!
خیلی نمونه ها دیدیم که طرف تو ی کوره دهات زندگی میکرده ولی با تلاش و حالا هرچی ی انسان موفقی شده و به کجاها رسیده. خب اگه اول راه میخواستیم محدوده شو رسم کنیم همون هول حوش روستا رسمش میکردیم.
خلاصه که آینده ملوم نیست باید وایسیم چارت بره جلو و اصلا از قبل نمیشه گفت کدوم سمتی خواهد رفت.
من کتاب (Trading in the Zone( Mark Douglas را چندین بار خوندم و واقعا کتاب خیلی ارزشمندی هست
البته کتاب برای شخصی هست که استراتژی معاملاتی داره و یاد میده در ترید و دنیای احتمالات چگونه باید عمل کنید
من هر موقع که احساس میکنم که در ترید دارم اذیت میشم سراغ این کتاب می رم و ریست میشم
پیشنهاد میکنم حتما بخونید
یه کتاب خوب : کتاب سایکوسایبرنتیک یا روانشناسی تصویر ذهنی
بنظر من کتاب جان جی مورفی میتونه گزینه ی خوبی باشه برای شروع ترید
معامله گر کامل آخرین اثر مارک داگلاس که همراه با همسرش پاولا تی وب نوشته بویژه ترجمه آترین که خودشون معامله گر هست و خیلی روان و عالی ترجمه شده.میشه اون رو بهترین کتابش دونست کلا کتاب های مارک داگلاس فوق العاده هستند.
توی نت سرچ کنید فایل اش رو میتونید پیدا کنید دانلودش رایگان هست یا از سایت فراچارت دانلودش کنید
واقعا میفرمایید!!![]()
کتاب بسیار بسیار ضعیفی هست! من اصلا توصیه نمیکنم. اطلاعاتش برای زمانی هست که هنوز متاتریدری وجود نداشته!! خیلی قدیمی و از رده خارجه!! 1ریال هم نمی ارزه
معامله گر کامل آخرین اثر مارک داگلاس لینک کتاب
کتاب پرایس اکشن به سبک فرانک میلر
سه کتاب در یک کتاب
۱.معامله گری براساس نواحی عرضه و تقاضا
۲.رازهای معامله گری با فیبوناچی
۳.رازهای تغییر روند
کتاب Jared Tendler - The Mental Game of Trading که البته فکر نمیکنم ترجمه شده باشه به کار کسایی که زبانشون خوبه میاد ولی مطالب مهم کتابش رو تو دوره ای به همین اسم گفته یه وبینار 12-13 ساعتست که رایگان سایت با تریدر ترجمش رو گذاشته. به نظرم خیلی کتاب و دوره مفیدی بود.
من تا الان بیست دو تا کتاب خوندم در حوزه پیشرفت و تنها کتابایی که پیشنهاد میدم سایکو سایبرنتیک (عالیییییییه حتما بخرید حتما حتما) و ثروتمندترین مرد بابل
بهترین کتابی که میتونین برای روانشناسی ترید بخونید کتاب 7 گناه کبیره معامله گری هست
شما هر اشتباهی هم داشته باشی در غالب هر بخش بهش میپردازه و در اخر میگه معامله گر حرفه ای چکار میکنه
همچنین در اخر هربخش تمرین داره تا بتونی راحت تر به اون گناه غلبه کنی
گناه کم صبری
گناه طمع
گناه ترس
گناه بی مبالاتی و اهمیت ندادن به قوانین
اگه همچین مشکلاتی دارین توصیه میکنم حتما این کتابو بخونید
نسخه فیزیکیش رو پیدا نکردم اما میتونین از پلتفرم فیدیبو بخونیدش
چقدر سوال خوبی پرسیدی . از اونجایی که احساسات و هیجانات خیلی روی ترید کردن تأثیر میذارن، میخوام کتابایی معرفی کنم که بتونیم این هیجانات رو مدیریت کنیم:
کتاب مدیریت رفتارهای یکهویی از فردریک
ذهنیت برنده از جیمز کلییر
رها کن از انی دوک (این کتابو خیلی پیشنهاد میکنم)
قدرت شروع ناقص از جیمز کلییر
کتاب نظریه ی آشوب
نظر شخصیم اینه که ترید کردن در ظاهر یک مهارت مستقل بنظر میاد ولی پشتش دریایی از مهارتها هستن که روی اون تاثیر میذارن و باید تقویت بشن چه با کتاب چه آموزش یا تجربه.
مثلا مهارت تصمیمگیری با کیفیت، مدیریت هیجانات، شناختن سوگیریهای شناختی، مهارت بیخیال شدن به موقع و تشخیص هزینه از دست رفته، بازنگری تصمیمات مالی گذشته و بهبود اونا برای تصمیمات آینده و … . همه اینا باعث میشن حتی موقع تجربه ترید کردن و سود یا ضرر کردن، بتونیم درس درستتر و عمیقی ازش بگیریم نه صرفا بهش به شکل یک خاطره بد نگاه کنیم و هلش بدیم به اعماق ذهنمون.
همه اینا مثل قطعات پازل میمونن که با یادگیری و آموزش دیدن هرکدوم میتونیم این قطعات پازل رو سرجای خودش بذاریم و در کنار تجربیات زندگی زودتر به اون هدف یا تصویر نهایی که میخوایم برسیم.
آفرین به نکات ارزنده ای اشاره کردی. و تموم این موراد رو هیچ تریدری نمیتونه از هیچ شخصی یاد بگیره.
Sos0200@
ممنون میشم
دوستان چند تا کتابی که به درد تریدر بخوره رو معرفی کنید بخونم
لطفا کتاب های رونسناسی یا کنترول رو احساس معرفی کنید
کتاب بازی ذهنی معاملهگری
نوشته جرد تندلر
ترجمه:فاطمه و زهرا دادمهر انتشارات مهربان
.و همچنین کتاب معامله جدید برای زندگی
نوشته الکساندر الدر (ایشون روانپزشک و معامله گر حرفه ای هستند)
ترجمه مانی مرادی و میثم پیری
انتشارات چالش
کتاب در این حوزه زیاد هست ولی نویسندگان این دو کتاب تمرکز خودشون را بر روی روانشناسی معطوف کرده اند.
امیدوارم مفید باشه براتون.