بهترین کتابی که تو حوزه ترید خوندین

کتابایی که تو حوزه ترید یا توسعه فردی و روانشناسی روتون تاثیر گذاشته رو بگید تا بقیه هم استفاده کنن تو این شرایط.

خودم: معامله گر منظم از مارک داگلاس و ارباب سرنوشت از جیمز الن واتس

کتاب معامله گری با ذهن آگاهی اثر گری دیتون

من یه نسخه ازشو پارسال میخوندم ۹۰۰ صفحه بود . تا وسطاش بیشتر دووم نیاوردم ولی ارزششو داشت.

کتاب بازی ذهنی معامله گری به قلم رندی هاول برای من واقعا فوق العاده بود. البته که ۳ فصل فوق العاده داشت و بقیه‌اش تقریبا همون بدیهیات و محتوای درست بود.
اون سه تا فصل دیدگاه من، روش‌های من و ابزارهای آنالیز من رو تغییر داد.

کتاب مربی معامله‌گری روزانه رو هم که دارم به دور دوم میرسونم تو این ایام (اینو نخوندین سراغ بقیه نرید)

نه ۹۰۰ صفحه نیست حدود ۴۰۰ صفحه اس .

واقعا کتاب محشریه ؛ من کتابای زیادی خوندم در حوزه تریدینگ ولی این یکی با همشون فرق داره محشره

حتما مطالعش میکنم . مربی ترید روزانه هم صوتیش رو گوش دادم واقعا تاثیر گذار بود.

آره اون نسخش که من میخوندم پی دی اف تایپی بود فکر کنم هر صفحشو تقسیم کرده بود تو دو تا صفحه.

دوستان اگه زحمتی نیست براتون فایل کتاب هایی که معرفی میکنین رو در صورت امکان هم قرار بدین متشکرم.

متاسفانه فایلش تو تلگرام گیر کرده !

اگه نت وصل شه هر کتابی که بخواید رو واستون پی دی افش رو میفرستم :heart:

اگر روبیکا اکانت دارین آیدیتون رو بدین براتون میفرستم

باز به سلیقه و راحتی خودت می‌سپرم دوست عزیز ولی کتاب کاغذی که بتونی افکار و ایده‌هات رو توی حاشیه‌اش خط خطی کنی یک چیز دیگه است.:smiley:

اون که صد البته ولی با این وضعیت موجود قیمت کتابهای چاپی سر به فلک کشیده و هر کتاب فروشیی هر قیمتی که بخواد رو روی کتابا میچسبونه و میفروشه وگرنه ترجیح خودمم همون نسخه چاپیه

تو خود سایت انتشارات جستجو کنی و پلتفرم «باسلام» با قیمتای عالی می‌تونی کتاب رو بخری.
بازم می‌گم ببین برای هرکتاب کدوم بخش بهتره

حدود 10 الی 12 تا کتاب در خصوص معامله گری خوندم اما فقط 3 تاش بدردم خورد و ازش لذت بردم

یکی کتاب جان جی مورفی (استاد تریدم)

دومی مارک داگلاس (استاد روانشناسی ام)

سومی رابرت کیوساکی (الگوم)

هیچ کتابی که مربوط به ترید باشه نخوندم .شاید به نسل بعد خودمم همین توصیه رو کنم

فقط مدت زیادی نشستم به تماشای ایچی

خیلی طول کشید ولی ارزششو داشت

داداش یعنی شما با مبانی تکنیکال جان مورفی ترید میزنی؟!

عجب که اینطور. اصن صاحب سبک و استاد ایچیموکو کیه؟

مدعی که زیاده

ولی خالقش یه ژاپنی بود که اسمش یادم نیس

دوستان من دو تا کتاب خوندم که به نظم خوب بودند یکی جادوگران بازار نوین و دیگری هم تحلیل بین بازارها

هزار و یک راز بازار سهام

هزار و یک جمله برگزیده در مورد بازارهیا سهام آمریکاست