پیشنهادات کاربران جهت امکانات فنی انجمن

سلام و عرض ادب خدمت اعضای انجمن

بنظر میاد وجود تاپیک فعالی برای پیشنهادات و انتقادات کاربران به امکانات و ابزار های فنی انجمن برای دسترسی هرچه بهتر و راحتتر اعضا ضروری باشه

امیدوارم پشتیبانی نظرات اعضای انجمن رو توجه و رسیدگی کنند

دوستان لطفا هر مشکلی فنی به چشم و توجه تون میاد اعلام کنید

مشکلاتی که به نظر خودم بابتشون این تاپیک باز کردم و امیدوارم رسیدگی بشن

1- ایجاد کانال یا گروه موازی در پیامرسانهای داخلی و امکان نوتیفیکشن در اونها برای اطلاعرسانی پستها در انجمن

2- تغییراتی در تنظیمات پروفایل انجمن و ابزار نوشتاری و نوتیفیکیشن ها:

a- امکان فعال یا غیرفعال کردن دانلود و نمایش خودکار تصاویر و فایلها در تاپیکها
b- امکان ارسال پست با زمانبندی در آینده
c- تجهیز ابزار نوشتاری به وارد کردن جداول اکسل
d- … (بروز خواهد شد)

3-برقراری و تجهیز انجمن به هوش مصنوعی آنلاین و تخصصی تریدینگ با تحلیل اخبار لحظه ای ( نه این آیرای نادان @aira )

4- .. (بروز خواهد شد)

الان بنظر من مهمترین ضعف سایت اینه که کاربرایی که بشه ازشون چیزی یاد گرفت و حرف مفیدی برای زدن داشته باشن نداره. همش حرفای الکی هست. زمان قطعی نت بهتر بود.

خب یکیش من..اینهمه چرت و پرت میگم کجاش بده داداش…
البته این نظر من نیستا
چندماه پیش تو انجمن دقیقا و صرفا همنظرت بودم (و الانم هستم)
دیدم 90 درصد پیامای اعضا حرفای روزمره س و تریدرها و مدعی ها یا از قبل من سایلنت شدن یا میبینم سرکوب میشن و ساینلت میشن

گفتم بزن بر تبل بی عاری
بگو و بخند و رد شو…
همین که استرس روزانه من پای چارت رو با چرت و پرت گفتن کم کنم همین دست آورد خوبیه از این انجمن/..
اگه تریدرهای حرفه ای هم قابل بدونن نکته و تجربه ای و جواب سوالی رو به اشتراک بذارن منو بدهکارخودشون کردن و دعاشون هم میکنم.. حضور من اینجا حقی بهم نمیده که طلبکار باشم ازشون… واسه همین ،فعلا اینجا، فاز خوب، فاز دوستی و همدردیه
قانع بودن به هرچیز کوچیکی که به دست آوردیم خیلی حال آدمو خوب میکنه… بهترش هم شاید بیاد :red_apple:

سلام دوست عزیز. تاپیکی که خدمتتان ارسال شد با همین هدف ایجاد شده است

این تاپیک به زودی با تاپیکی که لینک آن ارسال شد ادغام خواهد شد.