سلام دوستان شخصی برای من میخواد حدود 30000تتر واریز کنه راهی که ریسک نداشته باشه پولم فریز نشه چی هست از چه کیف پولی استفاده کنم یا از چه شبکه ای که بعد از واریز داراییم مسدود نشه با تشکر
مبلغ زیاده احتمال مسدود سازی زیاده شاید بشه چند کیف پول ایجاد کرد و پول رو تیکه تیکه بین کیف پول ها تقسیم کرد اونم باید از داخل کیف پول از صرافی های غیر متمرکز تمیز کنی کیف پول های متا مسک و تراس والت اونایی که من میدونم یا کیف پول سرد هم میتونی استفاده کنی اونم هست اون همه پولو از کجا آوردی شیطون😂
از نظر من از لجر استفاده کن اگه کمتر مصلا ۱۰ دلار از فور و تراست ولت و شیکه های bnbوtrx
به نظرم برای مبلغی مثل ۳۰۰۰۰ تتر مهمتر از انتخاب شبکه اینه که منبع پول کاملا مشخص و قابل اثبات باشه چون هیچ کیف پول یا شبکه ای تضمین نمیکنه که دارایی هیچ وقت فریز نشه و خود تتر هم در شرایط مرتبط با تحریم یا فعالیت مشکوک و درخواست قانونی میتونه بعضی آدرسها رو مسدود کنه
اگر قرار باشه انتقال انجام بشه بهتره اول یه مبلغ خیلی کم به همون آدرس و همون شبکه ارسال بشه و بعد از اطمینان از درست بودن شبکه و آدرس مبلغ اصلی منتقل بشه و حتما رسید و مستندات منبع وجه رو هم نگه داری
از نظر شبکه هم USDT روی چندین شبکه رسمی مثل ترون اتریوم سولانا و چند شبکه دیگه پشتیبانی میشه و انتخاب شبکه باید بر اساس پشتیبانی کیف پول فرستنده و گیرنده و هزینه انتقال انجام بشه نه صرفا اینکه کدوم شبکه ارزونتره
برای چنین مبلغی من بدون اینکه منبع وجه و مقصد و شرایط قانونی معامله مشخص باشه یک شبکه یا کیف پول خاص رو به عنوان راه بدون ریسک پیشنهاد نمیکنم چون چیزی به اسم انتقال کاملا بدون ریسک وجود نداره
دوستان اگه تتر را تبدیل به بیت کویین کنه برام بفرسته خطر فریز شدنش از بین میره