راهکار برداشت پراپ سرمایه گذار برتر Tether bep20

سلام،

یه سوال داشتم از کسایی که برداشت داشتن از سرمایه گذار برتر به دلیل اینکه تحریم ها شدید تر شده

و سرمایه گذار برتر فقط برداشت هارو از طریق Tether bep20 انجام میده

و نمیشه مستقیم به صرافی ایرانی وارد کرد شاید پول از دست بره میخام بدونم کسایی که برداشت انجام میدن چطوری این وضعیت رو دور میزنن!!!

اگه از تراست ولت استفاده میکنید چطور چجوری این وضعیت رو ثابت نگه میدارین و اتفاقی نمیوفته و اینکه سوال کردم ادرس ولتی که فرستاده میشه به پشتیبان سرمایه گذار برتر همون رو ثابت نگه میدارن و برداشت هارو فقط با اون ادرس فرستاده شده انجام میدن و برای تغییر باید تیکت ثبت کنی اینیچزا چون ثابت میمونه پیششون سخته هی بری تیکت بزنی ادرس عوض کنی اینچیزا

فقط راهکار برداشت از طریق تتر رو فقط بگین که همیشگی باشه هی باعث تغییر سرور ادرس تتر نباشه برای امنیت ممنون میشم❤️

آدرس ولت bep20ثابت هست و تغییر نمیکنه.

یه بار که آدرس تراست ولت را بده، هر دور میریزند به همون تراست ولت، بعد شما فقط کافیه وارد تراست ولت بشی و آدرس bep20 صرافی ایرانیتون را بهش بدید(که همون هم همیشه ثابت هست)

وقتی اومد داخل صرافی اونجا دیگه دارایی را میفروشید و میزنید حساب بانکیتون

سلام حتما باید Bep20باشه یا Trc20هم میشه ؟؟

Trc20 خطرناکه داداش ممکنه فریز بشه پولت

از بروکر به ولت trc20 به صرافی ایرانی bep20.

,چون ادرسی که بروکر خودم قبلنا دادم trc20 هست .
برای تغییر trc20به bep20توی تراست ولت باید سواپ کنم؟؟؟

اره فک کنم باید سواپ کنی با پب ۲۰

دمت گرم رفیق . تو این کشور هر روز یه داستان هست دیگه :joy:

من تا جایی که میدونم انتقال تتر رو اگر بفهمن فریز میکنن

بهترین کار استفاده از رمز ارز هایی مثل بیت کوین و ترون و اینطور چیزاس

تتر خطری شده متاسفانه

میدونم اتفاقی برای سرمایه نمیوفته؟؟؟

و برای ادرس ولت که فلگ بخوره یا اتفاقی برای انتقال سرمایه پیش بیاد!

و اینکه چیزی تو ذهنمه ولت ۱ ثابت فقط برای برداشت سود از پراپ به صورت تتر

و بعد تتر که واریز شد چنج میکنیم به بیتکوین یا اتریوم و بعد میفرستیم به ولت۲ و توی ولت۲ هم چنج میکنیم به ترونی اتریم یا بیتکوین میفرستیم به ولت۳ و از ولت سه همون رو انتقال میدیم به صرافی ایرانی و بعد ولت۳ رو هربار واریزی به صرافی حذف میکنیم و دوتا ولت جدید جدا از سه تا برای وقتی میخایم از مسیر صرافی به پراپ یا صرافی خارجی پول بزنیم بعد از انتقال از صرافی به ولت ۱ پول رو با چنج به ولت۲ انتقال میدیم و با چنج دیگه ای اون ارز رو به صرافی یا پراپ پول رو منتقل میکنیم و هردو ولت رو حذف میکنیم و برای دفعه بعد ولت جدید میسازیم درکل یک ولت ثابت همیشه میمونه اونم برداشت سود از پراپ میشه و بقیه بعد از انتقال حذف میشه

به نظرتون روند مسیر رو کمرنگ میکنه؟ و باعث اتفاقی نشه برای ولت یا دارایی و انتقالش مخصوصا حتی بیتکویین یا اتریوم یا تتر مخصوصا!!!

اصلا, فقط برداشت از سرمایه گذار برتر فقط به صورت bep20 هستش

اره سواپ بود فکر کنم برای چنج

و اینکه تتر مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

مسدود نمیکنن دارایی رو؟ وقتی میخای بفرستی پول بلوکه نمیشه و فلگ نمیخوره؟؟؟؟

ترون یا تریوم یا بیتکوین چی؟ اینا بهتر نیستن تا تتر!!! مخصوصا توی این شرایط

اره ولی راهکار مطمئن چیه برای برداشت که مهم نیست چه ارزی باشه بفرستی صرافی

ولی برای انتقال یا برداشت به صرافی یا پراپ خارجی که اونم بعضیا تتر فقط قبول میکنن

چه راهکاری باید انجام داد تا اون ولتی که استفاده میشه برای ارتباط با صرافی و پراپ خارجی فلگ نخوره یا ارز های موقع جابه جایی امن باشن و اتفاقی براشون نیوفته مخصوصا تتر!!!

چجوری باید ولت رو امن نگه داشت تا چیزژ ثبت نشه روش؟؟؟

عجب

دیگه خدایی باید الان همه این شرکت هایی که میخوان واریز و برداشت رمز ارز داشته باشند، حداقل از یک ارز دیگه هم پشتیبانی کنند دیگه

ترون دیگه همه باید قبول کنند مثلا یا بایننس کوین

اینکه میگی چطوری امن میشه نگه داشت هم تنها راهش به نظرم اینه از vpn های ایپی ثابت خارجی استفاده کنی برای استفاده که خب اونم هزینه داره

ولی کلا خیلی بساط مسخره ای شده و به نظرم با این کار هم باز خطر فلگ خوردن داره

عملا دارن مارو از این سیستم کنار میزارن با این تحریم ها و محدودیت هاشون

من با پشتیبانی صرافی او ام پی فینکس صحبت کردم و گفت انتقال با TRC20 مشکلی نداره و این صحبت ها شایعه هستش :thinking:

برای واریز خرید چالش از طریق تتر و تاپ چنج هم میشه و یه گزینه دیگه ولی برای برداشت فقط تتر بپ 20

نه ربطی به وی پی ان نداره ولت

اون جا به جایی که انجام میشه اولویت قراره که چک میکنن از کجا اومده به کجا میره

اره تاپ چنج هم هست ولی باید مابه التفاوتش رو چک کنید با جاهای دیگه

یه وقتایی خیلی اختلاف داره

عه

اخه یبار بهم میگفتن اگر وی پی ان درست داشته باشی اوکی میشه

من خودمم همینطوری انجام میدم و به مشکلی نخوردم

چه چیزا اصلا نمیفهمم به اینا چه اینا که دفتر مستقر در کشور ندارن چه فرقی داره بستر چی باشه