خستگی از پراپ قسمت دوم

سلام بچه ها تو این هفته من بک تست زیاد گرفتم

ولی متاسفانه برایند حسابم این هفته هم منفی بود چیکار کنم بنظرتون

بنظره من اموزش رو شروع کن

یه گوشه بشین و به کار های بدی که کردی فکر کن :joy:

نمی‌دونم سیستم ت چیه، اما چندتا نکته در سیستمی که ازش بک تست میگیری رو رعایت کنی، احتمالا ممکن کمکت کنه

سیستم و چک لیست رو ساده تر کن

حتی الامکان چک لیستت رو بیشتر مکانیکی کن، یعنی کاملا عددی و قابل محاسبه باشه، و وزن تحلیل و سلیقه رو کمتر اعمال کن

از مزیت مولتی تایم در تریدها اصلا غافل نشو

از جاهایی که سود و ضرر داده اسکرین شات بگیر در فولدر های جداگانه، و سعی کن الگوی تکراری بین این عکسها پیدا کن، چه اونایی که ضرر شده و چه سود، که بتونی بهینه تر کنی سیستمت رو

قبلا هم بهت گفتم بیا تلگرام تا کمکت کنم

@Ehsan_2009

مخصوصا مکانیکی کردن چک لیست که باعث میشه تصمیم گیری کمتر تحت تاثیر سلیقه و احساسات قرار بگیره بک تست گرفتن و دسته بندی اسکرین شاتها هم خیلی کمک میکنه چون بعد از یه تعداد نمونه میشه الگوهای تکراری معاملات سودده و ضررده رو پیدا کرد و بر اساس داده واقعی سیستم رو بهینه کرد

برداشت داشتی شما ؟

ما هم بیاییم کمک کنی

تشریف بیارید کمکی بتونم بکنم در خدمتم

میدونم مزاحمت میشم میخوام بپرسم برداشت داشتی ؟ سرتیفیکیتی بزار

بزار سرتیفیکت ها بینییم اول بعد مهمون دعوت کن مشتی

من با اکانت شخصی کار میکنم. مگه میخوای بهم پول بدی که سرتیفیکیت بزارم. چه ادمایی پیدا میشن. بنده خدا دعوتت میکنم که یه چیزی بهت یاد بدم ناز میکنی؟!

خب ما نبینیم تو چیزی بلدی بیاییم پی وی چی بگیم داداشی

میای میریم لایو چارت. دیدگاه های همو بررسی میکنیم نقطه نظراتمون رو میگیم. شاید من سوادم از شما کمتر باشه از شما چیزی یاد گرفتم چه اشکالی داره

من نمیگم شما سوادت چطوره که میگم یه مستندی باید بدی برای ادعایی که داری میگی

خب این نشون میده استراتژی اشتباهی دارید دیگه

بک تست اصلا مفهومش اینه شما از پلنی که دارید تست بگیرید تا مشخص بشه چقدر قوی هستش

وقتی شما به ضرر تو بک تست رسیدید این یعنی که یا اموزش و سبک درستی ندارید

یا مدیریت سرمایه اتون اصلا اشتباه بوده

در کل ناراحتی نداره و یک امر طبیعی هستش

ایشاالله اموزش های بیشتری که ببینی درست میشه همه چیز

کلا خیلی از معامله گرای ایرانی و خارجی از ماه میلادی گذشته دل خوشی نداشتن.شاید مشکل از شما نیست و صرفا باید دوباره برنامه معاملاتی خودتون رو ارزیابی کنید.

نظر شخصی بنده هم این هست اگر ارزیابی دوبارتون عملکرد مد نظرتون رو نداشت یک مقدار به دنبال مباحث جدید تر برین که دانشتون رو تکمیل تر کنه.

گاهی وقتا یه ایده از یک شخص دیگه یا هر چیزی نتایج خوبی براتون به همراه میاره.

و در پایان ببینین کجای اون برنامه معاملاتی به نظرتون نقطه ضعف داره؟مثلا تو ورود به مشکل میخورین؟تو شناسایی روند؟تو انتخاب حد ظرر؟ریسک به ریوارد یا وین ریت مناسب؟

حرفت کاملا منطقیه و به نظرم بهتره قبل از هر تغییری عملکرد ماه گذشته رو دقیق بررسی کنیم تا مشخص بشه مشکل دقیقا از کدوم بخش بوده