مشکل در پرداخت و مسدودی حساب در ای پلنت؛ کسی تجربه مشابه دارد؟

بچه‌ها کسی از قضیه این عدم پرداختای بروکر ای پلنت خبری داره؟ یکی دو روز پیش دیدم یکی میگفت من 20 هزار دلارمو ای پلنت خورده و حسابمم مسدود کرده بی دلیل.

من تازه این بروکرو انتخاب کرده بودم و میخواستم تو تورنومنتشم شرکت کنم :sob:

کسی هست در جریان این داستان باشه یا مورد مشابهی داشته باشه با ای پلنت؟؟؟؟؟ بگید تروخدا خیلی مهمه برام الان :sob:

الان اگه این تاپیک در مورد چیزای مسخره بود هزار تا کامنت میذاشتن ولی یه تاپیک درست حسابیم دیدم بالاخره تو این کامیونیتی که دنبال شفاف سازی و کمکه هیشکی نمیاد چیزی بگه. واقعا از ماست که بر ماست

مدارک رو حتما چک کن اگه نداشت خیلی محتاط باش حتی از بروکرش بکش بیرون و برو سمت بروکر دیگه

من امارکتس رو پیشنهاد میکنم

ولی دنبال مبلغ سنگین اصلا نباش زیاد هم روی هر بروکری حساب باز نکن و کل سرمایتو نریز حداقل سرمایتو درگیر کن

ایول دقیقا باید همین موضوع بررسی بشه که اگه پرداخت نمیکنه پولی رو بیشتر روی چه مقداری این اتفاق میوفته چون اکثر بروکرا و پراپا همینن میخوان اعتبار خودشون رو حفظ کنن اصولا این برداشتای زیر 1000 دلار رو انجام میدن بالاتر که میره شروع میکنن دبه در آوردن که این قانون رعایت نشده اون قانون رعایت نشده

عرض ادب و احترام و وقت بخیر

واقعیتش تاپیک و مسئله شما در مورد تجربه‌س اما من با اجازه‌تون یه راهکار میخوام بدم(نظر شخصی).

به‌دلیل محدودیت‌های تحریمی و شرایط خاص ایران بروکرهایی که به ایرانی‌های تک‌تابعیتی خدمات مید‌ن معمولا در شرایطی فعالیت میکنن که از نظر محل ثبت رگولاتوری و امکان پیگیری حقوقی با بروکرهای معتبر و تحت نظارت در بازارهای اصلی قابل قیاس نیستن.

بنابراین شاید بهتر باشه به‌جای اینکه فقط دنبال بروکر قابل اعتماد باشیم مقدار پولی رو که در معرض این ریسک قرار میدیم کنترل کنیم.

مثلا حداکثر ۱۰۰۰ دلار.

البته این یه استاندارد رسمی نیست ( واسه هر کس میتونه متفاوت باشه ) فقط یه سقف منطقی برای محدود کردن میزان سرمایه در معرض ریسکه. یعنی اگه برای اجرای معاملاتمون به ۱۰۰۰ دلار یا کمتر نیاز داریم دلیلی نداره چند هزار دلار بیشتر رو صرفا برای اطمینان از موجودی روی حساب معاملاتی نگه داریم.

اگه بروکر کیف پول داخلی داره (که اکثرشون دارن) میتونیم بعد از هر معامله سود رو از حساب معاملاتی به کیف پول منتقل کنیم و وقتی موجودی کیف پول به حداقل قابل برداشت رسید اول اون مقدار رو برداشت بزنیم و بعد بریم سراغ ترید موقعیت بعدی.

اتفاقا یه مورد برای من جالب بود : یکی از کارشناسان ارشد یکی از همین بروکرها حساب معاملاتیش رو زیر ۱۰۰۰ دلار نگه میداشت (خودش میگفت به خاطر بار روانی) و سودهاش رو هم روی حساب معاملاتی جمع نمیکرد. حتی در حد چند سنت رو هم به کیف پولش منتقل میکرد و بعد از رسیدن به حداقل برداشت از بروکر خارج میکرد.

طبیعتا از این رفتار نمیشه نتیجه گرفت که دلیل خاصی پشتش بوده یا اینکه اون به بروکر اعتماد نداشته. ممکنه صرفا روش شخصی مدیریت سرمایه‌اش بوده باشه.

اما یه سوال ساده ایجاد میکنه:

اگه کسی که خودش از داخل این سیستم رو می‌شناسه ترجیح میده موجودی معاملاتیش محدود باشه و سودش رو هرچقدر هم کوچک از حساب خارج کنه. ما چرا باید بیشتر از نیازمون پول نزد بروکر نگه داریم؟

قصدم این نیست بگم همه بروکرها مشکل دارن.

حرفم اینه:

ریسکی رو که مجبور نیستی بپذیری… نپذیر.

برای تریدر ایرانی (الزاما نه همه) شاید نتونیم ریسک بروکر رو حذف کنیم اما میتونیم مقدار پولی رو که در معرض این ریسک قرار میدیم خودمون تعیین کنیم.

امارکتس کندل سازی میکنه سمتش نرید

من که ندیدم تاحالا

کجا نتیجه بررسی شکایت ها از بروکر منتشر شده؟ لینکش کجاست؟