عدم شفافیت بروکرها و ماهی گرفتن از آب گل آلود

حتماً. متن زیر برای انتشار در فروم ایران‌بروکر یا هر انجمن معاملاتی دیگر بازنویسی شده است. این متن شامل تمام نکات جدیدی است که فرمودید و به‌صورت شفاف و مستند تدوین شده است:

:warning: افشاگری: حساب ۱۰۰۰ دلاری مسابقه ای‌پلنت، سنت است نه استاندارد!

کاربران گرامی، لطفاً پیش از شرکت در مسابقات معاملاتی ای‌پلنت، این مطلب را تا انتها بخوانید.

من به‌تازگی در مسابقه تورنمنت این بروکر شرکت کرده‌ام. اطلاعات ارائه‌شده در زمان ثبت‌نام و در پنل کاربری، حاکی از یک حساب استاندارد با موجودی ۱۰۰۰ دلار و لوریج ۱:۱۰۰ بود. اما پس از چند معامله، متوجه شدم که محاسبات سود و ضرر با یک حساب استاندارد تفاوت اساسی دارد و این تفاوت، نتیجه‌ی سنت بودن حساب است.

پس از پیگیری و ثبت تیکت پشتیبانی، شرکت ای‌پلنت در پاسخ رسمی خود (تصویر پیوست) اعلام کرده است:

“یک حساب معاملاتی معمولی با موجودی اولیه ۱۰۰۰ دلار و (Cent) حساب تورنمنت از نوع سنت می‌باشد.”

:red_question_mark: سوال اساسی: اگر حساب سنت است، چرا در اطلاعات حساب ذکر نشده؟

هیچ‌کجا در قوانین مسابقه، صفحه ثبت‌نام، یا پنل کاربری، به‌صراحت اعلام نشده است که حساب تورنمنت از نوع سنت است.
اگر قرار است حسابی سنت باشد، چرا این موضوع در اطلاعات حساب درج نمی‌شود؟
چرا باید تریدر پس از شروع معامله و با ضرر و سردرگمی، متوجه این موضوع شود؟

:red_circle: چرا این موضوع حیاتی است؟

• در حساب‌های سنت، ارزش هر پیپ به‌مراتب کمتر از حساب استاندارد است.
  • موجودی ۱۰۰۰ دلار در حساب سنت، عملاً معادل ۱۰ دلار قدرت خرید واقعی دارد.
  • استراتژی معاملاتی و مدیریت ریسکی که بر اساس حساب استاندارد طراحی کرده‌اید، در این حساب کاملاً بی‌ارزش و غیرقابل‌پیش‌بینی خواهد بود.
  • این تفاوت مستقیم بر روی حجم معاملات، حد ضرر، و سوددهی شما تأثیر می‌گذارد و باعث سردرگمی، اتلاف زمان و انرژی، و ضررهای ناخواسته می‌شود.

:thinking: شفافیت؟ یا گمراه‌سازی؟

با اندکی تحقیق متوجه شدم که این اعتراض بارها توسط کاربران دیگر نیز مطرح شده است.
برخی از تریدرها، به‌ویژه آنهایی که تجربه کافی ندارند، با این عدم شفافیت دچار سردرگمی شده و زمان و انرژی خود را در مسیری اشتباه تلف کرده‌اند.
این رویه، چیزی جز گرفتن آمار شرکت‌کننده و فیلتر کردن تریدرها با ابزارهای گیج‌کننده نیست؛ تریدرهایی که اگر از ابتدا می‌دانستند حساب سنت است، یا اصلاً شرکت نمی‌کردند یا با استراتژی مناسب وارد می‌شدند.

این نوع پاسخ‌دهی و عدم شفافیت، اعتماد را از بین می‌برد و نشان می‌دهد که شفافیت در اولویت این بروکر نیست.

:white_check_mark: پیشنهاد من به شما برای جلوگیری از سردرگمی:

• پیش از ثبت‌نام در هر مسابقه یا افتتاح حساب، حتماً به‌صورت کتبی از نوع حساب (سنت یا استاندارد) مطمئن شوید.
  • پاسخ رسمی آنها را درخواست کنید و اگر تناقضی مشاهده کردید، آن را مستند کنید.
  • این موضوع را با سایر تریدرها به اشتراک بگذارید تا دچار سردرگمی و ضرر نشوند.
  • در صورت امکان، از بروکرهایی با سابقه شفاف‌تر و رگولاتوری قوی‌تر استفاده کنید.

ضمیمه: تصویر پاسخ رسمی شرکت ای‌پلنت

[تصویر ایمیل پیوست شده است]

لطفاً این مطلب را به اشتراک بگذارید تا شفافیت در بازار معاملاتی ایران افزایش یابد.

و در مورد چند شرکت پراپ فرم مثلا معتبر هم بزودی افشا سازی خواهم کرد .

هدم من رسیدن به عدالت برای جامعه تریدر و ایجاد جامعه ای شفاف برای معامله گری است .

میدونم بابت قراره هزینه های سنگینی بپردازم ، ولی این انتخاب من است تا صادق باشم و شفاف و برای عدالت و صداقت و شفافیت و دفاع از حقوق بقیه تاوان هم اگر لازم باشه با جان و دل پذیرا خواهم بود .

محمد سلیم براهوئی