فرق بروکر با صرافی چیه چون با هر دوشون میشه ارز خرید پس چی فرقی با هم دیگه میکنن؟
درود، موفق و پیروز باشید
بروکر برای ترید بورس جهانی امریکا، بازار سهام، بازار فلزات گران بها مثل اونس جهانی طلا، و … هستش، صرافی برای ارز دیجیتال و تتر و ایناهاست…
میگن ابزار هایی هم بروکر ها دارن که برای تحلیل و ایناس ولی تو صرافی تو به اونا دسترسی ندارری ، و همیطور شنیدم برای معامه تو بازار فارکس لازمه که بروکر مورد اعتماد پیدا کنی و اینا
برای همون یکم گیج شدم نمیدونم چه فرقی داره صرافی و اصلن ایا حتما باید بروکر پیدا کنی یا نه؟
ببینید فرقش تو همینی که گفتم و بحث رگوله های بروکر هستش که چند نوع رگوله داریم برای بروکر که معتبر بودن و اینا ها رو مشخص میکنه ولی خب در کل چون تو ایرانیم خیلی گزینه های محدودی داریم برای انتخاب چون هر کی با ما کار میکنه رسمن داره خلاف قوانین بین الملل عمل میکنه پس زیاد به هیچ کدومشون اعتماد نیست، در کل فرقش تو این موارد و مواردی که بالا عرض کردم هستش، موفق و پیروز باشید دوست عزیز، در ضمن من ی تاپیک دارم برای نصیحت ها در ترید و معامله گری، گه دوست داشتید خوشحال میشم نصیحتتون به بقیه افراد رو بشنوم، با تشکر(بهترین نصیحتی که داری اینجا بنویس! - #72 توسط user_41565)
بروکر کارش معاملات جفت ارز،فلزات گران بها،کالاهای اساسی،سهام،شاخص سهام هست
برخی بروکرها ارز دیجیتال هم دارن اما کارمزد معاملاتی بیشتری میگیرن که اکثر فعالان این حوزه ترجیح میدن معاملات ارز دیجیتال انجام ندن
صرافی ارز دیجیتال هم که از اسمش پیداست
برخی شرکت ها هم ۲منظوره هستن،هم بروکرن و هم صرافی
در هر ۲مورد تعداد مشتریان این پلتفرم ها مهمه.چون هرچی نقدینگی کمتر میشه،هزینه معامله بالا میره و امکان زده شدن استاپ در جایی دورتر از استاپ مشخص شده هست
الان دیگه صرافی ها فلزات رو هم ارائه میدن برای معامله وفقط مختص کریپتو نیستن. حتینماد نفت رو ارائه میدن
حرفتون درسته ولی خب کمیسیون و اسپردش 10 برابر خود بروکر ها هستش که برای اون ها هم بلاخره ی سودی داشته باشه پس قطعا بصرفست که از بروکر استفاده کنیم برای فلزات و اینا…
بروکر امنیت داره پولی اگه خوب باشه نمیخوره و نظارت داره و قانون و رگوله و اگه خوب باسه کندل سازی تداره و برا خرید ارز های خارجی دریته کریمتو توشه ولی در هر حال بروکر امنه و بزرگ و قانونی ثرافی فقط جای تبدیل پوله اسمش هست ثرافی
خیر این تعریف شما از صرافی های مدرن کاملا اشتباه هس. امروز صرافی های کریپتو حتی معاملات فلزات و نفت رو هم ارائه میدن همچنین انواع ای تی اف برای معامله دارن. در بحث مجوز هم صرافی ها قدم های بزرگی برداشتن. کافی است در بخش صرافی های خارجی ایران بروکر مقالات را مطالعه کنید.
صرافی دیگه بهاین شکل نیس!!!
از نظر من هست هنوز
مرسی از توضیحات موفق باشید