بچه‌ها یه اندیکاتور پیدا کردم که واقعاً پشمام ریخت

کاملا درکت میکنم داداش واقعا چیزی که از بیرون دیده میشه با چیزی که پرستار داخل سیستم درمان تجربه میکنه خیلی فرق داره شیفت شب و فشار کاری و مسئولیت بالا و استرس مداوم واقعا فرسایشی میشه مخصوصا وقتی چند نفر باید کاری رو انجام بدن ولی فشارش روی یک نفر میفته

امیدوارم از این به بعد هر مسیری که انتخاب کردی هم آرامش بیشتری داشته باشه هم نتیجه مالی بهتری برات بسازه ترید هم اگر قراره ادامه پیدا کنه امیدوارم با مدیریت ریسک و بدون فشار مالی پیش بره که حداقل از یک فشار وارد یه فشار دیگه نشیم

دمت گرم ولی به هیچ‌وجه‌من‌الوجوه نشد که به چارت اضافه (اَتچ) بشه!:confused:
احیاناً اینOdin’s Eye نسخه‌ی متاتریدر چهار MT4 نداره؟

کانال شو پیدا کردم :exploding_head:

سازندش ایرانیه

انگار یه نسخه جدید تو کانالش گذاشته برو چک کن ببین اون کار میکنه

این اندیکاتور اعتبار زمانی داره . توی همون صفحه اول نوشته تا چه تاریخی اعتبار داره . به نظرم خیلی بلند مدت روش حساب نکنین . بالاخره یه روزی از کار میفته

چون دروغ میگه من اندیکاتور طراحی میکنم میگه تنظیمات متاتریدت حتمن اشتباهه

سلام. آموزش های مفید رو از یوتیوب ببینین بهترین آموزش ها با کلیپ های تایم کوتاه فقط تو یوتیوب هستش . یعنی مختر و مفید یاد میگیرین . استادایی که معروفن و پول میگیرن عملا شما جز اطلاعات پاییه یا عمومی چیز زیدی یاد نمیگیرین .. استادی که تو ترید به نام هستش و ادعا میکنه پول پارو میکنه هیچ وقت و باز هم تکرار میکنم هیچ وقت فروش پکیج براش صرفه اقتصادی نداره در مقابل درامد دلاری ترید و همشون الکی تبلیغات میکنن تا معروف شن پکیج آموزشی بفروشن . بهترین راه اینه تیکه تیکه از یوتیوب مستقیم همون استراتژی رو یاد بگیرین. این تجربه خودم بود..

فدای شما ممنونم به همچنین :folded_hands:

وتیوب واقعا منبع خیلی خوبی برای یادگیریه و خودم هم قبول دارم که خیلی از مطالبی که بابتشون پول میگیرن رو میشه رایگان پیدا کرد ولی به نظرم مشکل اصلی یوتیوب اینه که ممکنه از یه آموزش بری روی یه آموزش دیگه و آخرش ده تا تیکه اطلاعات داشته باشی ولی هیچ سیستم منسجمی نداشته باشی

من فکر میکنم بهترین استفاده از یوتیوب اینه که یه سبک رو انتخاب کنی یه نفر رو برای یادگیری مباحث پایه دنبال کنی و بعد هر چیزی که یاد گرفتی ببری روی چارت بک تست و ژورنال کنی چون دیدن صدتا ویدیو به تنهایی تریدر نمیسازه چیزی که آموزش رو تبدیل به مهارت میکنه تمرین و بررسی نتیجه هاست

درسته که شاید 100 تا کلیپ از سبک های مختلف ببینین اما مغز انسان ناخودآگاه مسیرشو از بین صد تا کلیپ پیدا میکنه و شما اتوماتیک متوجه میشین که کدام سبک رو بیشتر درک میکنین و زودتر متوجه میشین وگرنه من به ریاضی علاقه ندارم هزار نفر بگن پول تو ریاضیه وقتی من درک نمیکنم مطلبو به چه دردم میخوره شاید من به درس دیگه علاقه دارم از اون به نتیجه همان ریاضی میرسم. باید اون صد کلیپ رو نگاه کنین تا اتوماتیک مسیرتونو پیدا کنین

شما نفر خاصی رو پیدا نمیکنین که به شما درست آموزش بده بیشتر استادا خودشون از یوتیوب نگاه میکنن بعد میان پولی آموزش میدن

درود
مرسی از علی آقا :heart: که از اندیکاتور تیم ما حمایت کردن و براش topic زدن
پست ها رو که می خوندم دیدم یک سری از دوستان گفتن اندیکاتور اجرا نمشه یا ارور میده .
دلیلش این بود که با از معماری AVX2 برای خروجی کامپایل استفاده کردیم
و چون یک سری از دوستان ممکنه سیستم هاشون کمی قدیمی تر باشه
نسخه x64 شو براتون میزارم اینجا که اندیکاتور رو تست کنید
تا فردا شب 19 شهریور اعتبار داره

Odin’s Eye - X64.ex5 (160.4 کیلوبایت)

پسورد : X22

نسخه تست 24 ساعته رو هر کسی که خواست میتونه از طریق کانال تلگرام به ادمین پیام بده تا براش ارسال بشه . فقط برای ارسال حتما باید شماره Login اکانت تون رو ارسال کنید و درخواست تست کنید تا براتون ارسال شود .
ممنون

سلام وقت بخیر

اندیکاتورتون فروشیه؟

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟

آیا امکان داره بشه ازش دیتا گرفت؟

به نظرم فقط یه نکته داره و اونم اینه که دیدن صدتا سبک لزوما باعث پیدا کردن مسیر نمیشه و حتی ممکنه آدم رو بیشتر سردرگم کنه

به نظرم چند سبک مختلف رو باید دید ولی بعدش یکی رو انتخاب کرد و همون رو عمیق تست کرد

آخرش این بک تست و تجربه واقعی روی چارت هست که مشخص میکنه یه سبک به درد آدم میخوره یا نه نه صرفا اینکه با دیدن چند تا کلیپ بیشتر باهاش ارتباط گرفتی

دوستان عزیز،

این تاپیک در ابتدا با هدف انتقال تجربه و گفت‌وگو درباره اندیکاتور ایجاد شده و به‌دلیل مشارکت کاربران، بحث فعالی شکل گرفته است. ما ترجیح می‌دهیم تاپیک‌های مفید و فعال تا حد ممکن باز بمانند و گفت‌وگو در آن‌ها ادامه پیدا کند.

با این حال، طبق قوانین کامیونیتی ایران بروکر، استفاده از تاپیک‌ها برای تبلیغ، فروش محصول، جذب مشتری یا هدایت کاربران به کانال‌ها و صفحات دیگر با هدف فروش مجاز نیست.

لطفاً ادامه بحث صرفاً در چارچوب انتقال تجربه، بررسی فنی و گفت‌وگوی مرتبط با موضوع انجام شود و از هرگونه تبلیغ یا اقدام برای فروش خودداری کنید.

در صورت تکرار تبلیغات یا فروش پس از این تذکر، ناچار خواهیم بود تاپیک را ببندیم.

ممنون از همکاری شما و رعایت قوانین کامیونیتی.

1 لایک کرده

باز هم سیاست یک بام و دو هوا . کاش در مورد اون همه تاپیک پراپ هم واقعا همین نظرو داشتین