حاجی اگر سورس کد شو پیدا کنم که دیگه تمومه کار خخخ
سعمو میکنم ببینم میتونم پیداش کنم
من رو eplanet امتحان کردم اوکی بود
روی اکانت پراپم امتحان کردم اونم اوکی بود
این اندیکاتور به ساعت ویندوزت حساسه
دستکاریش کرده باشی ران نمیشه
رو یک ویندوز جدید اگه داری متاتریدر بریز احتمالا 99 درصد اجرا میشه
ببیند چی پیدا کردممم
اون ورژن قدیمی بود پاک کنید اینو بریزید
ورژن جدید شو تونستم از یک از بچه ها بگیرم
هنوز خودم درست حسابی تستش نکردم
اونایی که گفتن کار نمیکنه اینو تست کنن
Odin’s Eye - 3.5 - T.ex5 (164.9 کیلوبایت)
اینم تمیزه ![]()
https://www.virustotal.com/gui/file/172b566486ac773f837375d44f84aeaaf096b703053c4d6ba6640b08a1b3fe73?nocache=1
لطفا نتیجه تست هاش رو هم بذار ![]()
این اندیکاتور هست ربات نیست
ای پلنت نسخه ویندوز متا ۵ داری؟
محمدخان انگار تازگی ایمپلنت کرده… داداش از بس چارت دیدم شب و روزم خواب و بیداریم چارتیه… منم دندون قروچه دارم مجبور شدم دوتا دندونامو بکشم
میگه چندماه دیگه ایمپلنت میتونی..اما حساب تتری خالیه
فعلا سوپ و مایعات باید بخورم ![]()
حیفشد
من کلا با متا زیاد نمیتونم حال کنم
اصلا با مال متا تحلیل کردن سخته
درسته سبک تر از تریدینگ ویو هستش
ولی تا وقتی تریدینگ ویو باشه همینو ترجیح میدم
جسارت هم نباشه ولی خب ریسک نصب کردن این لینک ها و چیزای مرتبط هم هستش سلطان
بازم میگم جسارت نباشه چون استرس و ترس خودمه ![]()
فایل ex5 شو تو تاپیک گذاشتم
لازم نیست از لینک ها دانلود کنید ![]()
سلاممن دانلود کردم اصلا اجرا نشد
بروکرت چیه ؟
با یک بروکر دیگه هم امتحان کن
اندیکاتور ربطی به بروکر نداره . نمیشه که 100 تا بروکر عضو شد هر اندیکاتور تو هر کدوم کار کرد با اون بروکر کار کنیم .
به احتمال زیاد سازندش برای سیستمهایی که cpu قوی دارن طراحی کرده و در سیستم های قدیمی یا ضعیف کار نمیکنه
اکر کد سورسشو دارین بفرستین به من ببینم با تغییرات میشه درستش کرد؟
به به ایشالا موفق باشی اقا دکتر
ممنون داداش.اما دکتر نیستم.. از کار ما پولش مال دکتراس ..ماهی 200-500 میلیون و بعضی 1-2 میلیارد کارانه میگیرن… حـ.ـمالیش مال پرستاری که بجای ۳ تا پرستار کار میکنه آخر ماه هم پایه حقوق و اضافه کاریش میشه 25 تومن و بعد تو بوق سورنا کردن وزیر بهداشت، 5 تومن کارانه تعرفه پرستاری بهمون میدن
یه ساعت اضافه کاریمون بود 25 هزار تومن
تو شیپور کردن اضافه کار پرستاری را 3 برابر کردیم..یعنی کردن 70-80 هزار تومن به ازای هرساعت
یه پفک 150 هزار تومنه… به شما بگن ساعتی 70-80 تومن میدیم فقط برید توی محیط اورژانس روی صندلی بشین…به این موضوع فقط اگر فکر کنین متوجه کار میشین…
هربودجه و خیریه ای هم میومد پرسنل ستاد و مدیرا و پزشکا دستشون تا بازو تو دیگ عسل بود برای خودشون تور تفریحی و هتل و وام میلیاردی میتراشیدن
به پرسنل پرستاری که میرسید میگفتن پول نیس.. کارانه یه قرونی تون مجبورا با 6 تا 9 ماه تاخیر پرداخت میشه
اما حالا که پرستار شدیم و دکترم نشدیم خداروشکر..همینجا کات و اومدم بیرون
سیستم درمان و مریضا و پولشون مال خودشون..واسه ما درآمدی و امیدی نداشت… فقط هزینه بود از سلامتی و روان و آینده مون… همه ش بی پولی..بیخوابی . شیفت شب..همه ش استرس.. که همیشه و۲۴ساعته باید یا شیفت باشیم یا آنکال …هرجور ویـروس و اپیدمی بیاد..هر بحرانی ( گرما و سرما ، سیل زلزله …) بیاد..هر تعطیلی رسمی و غیر رسمی و عید نوروز و تابستون و غیره بیاد… هرجـ.ـنگی، هر آشوبی، هر موشک و تهدیدی بیاد . و حتی هیچ بحرانی و مشکلی نباشه و شب و روز عادی هم ما میبایست شیفت باشیم.
هیچ دکمه ریست و رستی نداریم..مدام باید موتورمون کار کنه تا …بسوزه
هرکی از در این اورژآنس تو بیاد چه سرپا و با دادوبیداد..چه افقی و روی برانکارد..با این همه CPR و مـورتالیتی…همه ش گریه وشیـون همراها…
نه روانمون سالمه نه جسممون نه برای خودمون نه برای خانواده مون نه وقت داریم نه اعصاب نه حال
..در ازاش هم حسابمون وسط ماه خالی خالیه
بخدا نمیفهمیدیم ساعت 3 شب شام بخوریم یا کمی بخوابیم… شام رو هم که اصلا نمیفهمیدیم چی میخوردیم…اگه شاممون سطل آشـ.ـغال نریخته بودن و قابل خوردن بود و آت و آشـ.ـغال نبود … (غذای بیمارستان شاید خورده باشین)
که هرروز خداروشکر کنیم بجای جونی که سر احیا کندیم کتـ.ـک نخوردیم، چاقـ.ـو نخوردیم یا…
ایشالا ازبین همه شغلا، توی ترید موفقتر باشیم… همه
هی CJ چه خبر از گروپ استریت ؟![]()
امیدوارم جواب بده ولی کسایی ک نشستن تو وال استریت و بانک های بزرگ دنیا
فعک نکنم ..نمیدونم
من میرم گروپ استریت پیش CJ رمز میزنم زندگی جاودانه و پول بی نهایت ![]()
بازهم امیدوارم جواب بده ولی پنیر مفتی تو تله موشه ![]()
داداش چنتا بروکر عوض کردم باز هم روی چارت نمیاد