درخواست شفاف‌سازی پراپکو درباره اعمال قانون دیوایس در چالش‌ها

خصوصا وقتی فازها پاس شده و حساب ریل هم به سود رسیده بهتره قوانین مربوط به دیوایس و نحوه تشخیص تخلف از اول کاملا شفاف باشه

اگه مدارک خرید و محاسبات کارمزد و مقدار دقیق ارز رو فرستادی دیگه بهتره پیگیری رو مستند ادامه بدی و همه پیام ها و تماس ها رو نگه داری اگه از پشتیبانی جواب مشخص نمیگیری میتونی درخواست کنی موضوع توسط واحد مربوطه بررسی بشه و نتیجه رو هم به صورت مکتوب اعلام کنن

مخصوصا اگر اختلاف سر مقدار مشخصیه بهتره عدد دقیق قبل و بعد از کارمزد و تاریخ تراکنش رو یکجا مرتب کنی که مشخص باشه دقیقا اختلاف از کجاست

چون اختلاف اصلی اینجاست که تریدر باید بدونه دقیقا چه رفتاری تخلف محسوب میشه و اگر اختلافی پیش اومد امکان بررسی و اعتراض واقعی وجود داشته باشه

میدونم داداش

یک زمانی یه عده جیره خور جمع میشدن اینجا فقط مثل چی به همه میپریدن

همیشه همه مشکلات هم براشون خیلی عادی بود :rofl:

اخه میدونی دادااااااااااااااااش این چیزا مشکل نیست که

ما باید همگی بدبخت بشیم تا ثابت بشه که یه عده پشت پرده چیکار میکنن

میدونی؟؟

مشکل از ماس :joy:

اول و اخر این شرکته که ضرر میکنه

نگران نباش

موراد مثل شما خیلی زیاد تکرار میشه تو تلگرامش حتی

شرکت اخرش به چیز میوفته

شک نکن

۱۰۰ درصد پیگیری میکنم
حتی اگه ۱ سنت باشه

ارز گرد شده زی کش به مقدار 0.0003 جمع شده
جمعا تا الان ۳۶ سنت میشه
زیر بار نمیرن

میگم آدرس واریزی زی کش میخوام میخوام شکایت ازتون کنم …‌.‌‌
میگن نمیشه داده
آدرس دپوزیت هم نمیدن

خیلی مشکل فنی دارید

میخوام وارد اکانت بشم میزنم فراموشی رمز عبور دکمه کار نمیکنه

دوست عزیز

لطفا از خطایی که دریافت می‌کنید، برای پشتیبانی اسکرین در دایرکت ارسال کنید.

از شما ممنونیم.

اینجا دیگه بحث اون ۳۶ سنته نیست بحث اینه که اگر واقعا موجودی به اسم کاربر ثبت شده باید مشخص باشه دقیقا تحت چه شرایطی قابل برداشت یا انتقاله وقتی مقدارهای خیلی کوچیک هم جمع میشن و پلتفرم خودش اونها رو به عنوان موجودی نمایش میده منطقیه که کاربر بخواد بدونه تکلیف اون موجودی چیه مخصوصا وقتی پشتیبانی نه امکان برداشت میده و نه آدرس واریز یا اطلاعات فنی لازم رو ارائه میکنه

من اگر جای شما بودم همه چیز رو مستند میکردم اسکرین شات موجودی مقدار دقیق زی کش تاریخچه تراکنش ها واریز و برداشت ها و همین مکالمات با پشتیبانی رو نگه میداشتم بعد خیلی مشخص و بدون بحث اضافه ازشون میپرسیدم این مقدار دقیقا متعلق به چه حسابیه تحت چه قانونی غیرقابل برداشت شده و در صورت عدم امکان برداشت دلیل و مستنداتش چیه اگر میگن آدرس واریز قابل ارائه نیست باید دقیقا توضیح بدن چرا و این موضوع در قوانین یا شرایط استفاده کجا نوشته شده

حتی اگر مبلغ فقط ۳۶ سنت باشه پیگیریش میتونه از این جهت مهم باشه که موضوع اصلی شفافیت و نحوه برخورد پلتفرمه نه ارزش خود مبلغ اگر پاسخ رسمی و قابل استنادی وجود نداشته باشه اون موقع میشه بر اساس مدارکی که جمع کردی از مسیر شکایت یا مراجع مربوط به همون پلتفرم اقدام کرد فقط بهتره قبل از مطرح کردن شکایت همه مدارک رو کامل نگه داری و درخواست ها و جواب های پشتیبانی رو هم مکتوب داشته باشی چون بعدا همین جزئیات میتونه مشخص کنه اختلاف دقیقا سر چی بوده

اول رفتم که زی کش بخرم یه نگاه کردم از اون موقع تا الان برداشتیتش فعال نشده

خریدم بعد گفتم یه مقدار دیگه واریز کنم به صرافی
دیدم قسمت واریز نوشته به مشکل فنی …
چند هفته رفت انگار نه انگار

خلاصه از هوش مصنوعی پرسیدم این مقدار ارز گرد شده که من از صرافی خرید کردم
حساب کتاب براش فرستادم
گفت درسته

اسکرین شات از پیام های پشتیبانی گرفتم
از تاریخچه سفارشات که فقط خرید بود هم گرفتم
با برگه دستی که برای پشتیبان فرستادم
اصلا فروش نکردم تا ببینم این مقدار ۳۶ سنت که ادعا میکنن حق مشتری ضایعه نشه میفرستن !

زنگ زدن حاشیه رفتن
گفتم نه پیگیری کنید

دیگه چند روز رفت
یه دفعه به خودم اومدم از هوش مصنوعی پرسیدم بهترین مدرک چیه
گفت ارزی که خریدی آدرس واریزی شو بزن بلاکچین مشاهده کن ببین صرافی داره خودش اون مقداری که خریدی به طور پنهان گرد میکنه یا نه

گفت در هر صورت تو حق قانونی داری پیگیر این قضیه باشی
چه صرافی رقم اعداد اعشار 0.0001 کمتر قبول نکنه

گفت اسکرین شات اینا فایده نداره
ولی قاضی اگه خواست خود پلتفرم باز کنی نشون بدی دریغ نکن

بهترين مدرک آدرس واریزی زی کش صرافی خودته که تو بلاکچین قابل رصده

ولی خب زیر بار نرفتن
گفتم به بخش فنی بگید آدرس واریزی منو بفرستن نمیخواد فعال کنید بفرستید تو بلاکچین چک کنم

ایران بروکر چه خبره از 21 شهریور تا حالا این پیام رو تایید نکردی در بخش کامنت های پراپکو هر چیزی یه حدی داره پراپکو چیزی گفته بهتون؟

این یکی هم از 25 شهریور

الا بررسی مستندات ارسالی پراپکو بکجا رسید به امان خدا که ول نکردین؟
چون اینو به این خاطر میگم که حتی کامنتم رو در بخش پراپکو 7 روز گذشت در انتظار تاییده

سلام دوست عزیز

جهت اطلاع از نتیجه بررسی ها لطفا در در سایت ایران بروکر از پشتیبانی بپرسید.

پشتیبانی کامیونیتی در جریان نیست.

چرا کامنتم رو تایید نمیکنین

واقعا جای تاسف داره بعد از گذشت یک هفته همچنان این بحث به نتیجه نرسیده

بهترین توصیه ام این هستش که اول و اخر از این شرکت تا اطلاع ثانوی خرید نکنید

از هر کسی که اومد اینجا گفت من ترید میکنم باهاشون و راضی هستم و سرتیفیکت هم داد دوری کنید

اونا از خود شرکت مخرب ترن به خدا :joy: