این تصویر اون پیوسته هستش ![]()
که مدعیه در این ساعت با این آیدی وارد شده
اینم لاگ سیستم منه
که با تغییر ip دستگاه جدیدی ثبت شده
علامت گذاشتم
دیگه چی بگم که باور کنن
ویکی پراپ برو رسیدگی میکنن
دوستان عزیز،
تغییر یا حذف یک اطلاعیه از صفحه یک نهاد مالی به معنی تأیید یا رد نهایی عملکرد آن پلتفرم نیست.
در خصوص پرونده ای که اشاره کردید، پراپ فرم پراپکو مستندات جدیدی ارسال کردند که در حال بررسی توسط تیم مربوطه در ایران بروکر است.
توجه داشته باشید که درج هشدار تخلف با این هدف انجام میشود که نهادهای مالی پاسخگو کاربران باشند. بدیهی است که اگر پلتفرمی بعد از درج هشدار در صدد حل مشکل آن مشتری بر بیاید و موضوع را برای کاربر حل کند، یا مستنداتی ارائه کند که به ما نشان دهد کاربر صداقت لازم را نداشته، هشدار از صفحه آن نهاد مالی حذف میشود.
در صورتی که با قوانین و ضوابط ثبت تخلف ایران بروکر آشنا نیستید، لینک زیر را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید که پیگیری شکایات کاربران از نهادهای مالی از طرف ایران بروکر با هدف کمک به تریدرها و بدون هیچ چشم داشتی انجام میشود، لذا گزارش دهنده موظف به رعایت قوانین مربوطه است.
از همراهی و ارائه تجربههای ارزشمند شما سپاسگزاریم.
اگه این مورد حل بشه تکلبف تمام کاربرانیکه همچین مشکلی داشتن مشخص میشه
khaylii jalebe vaghean ![]()
1% ham fekresho nakon
in moredi ke migid ro ye nafar dige ham dasht
migoft ip mashhad boode dar soorati ke khode taraf saken jaye digas
vaghean moteasefam az in hajm na edalati ke shekl gerfte ![]()
ای کاربران عزیز ، بدانید و آگاه باشید ، جدید ترین وظیفه پشتیبان های ایران بروکر نظارت بر مطالبی هست که من منتشر میکنم . در اقدام اخیرشون پست من رو حذف کردن چون در راستای شفاف سازی عملکرد پشتیبان ایران بروکر اقدام کردم .
آقای / خانم پشتیبان محترم ایران بروکر
خدا رو شاکرم که پست های من بدون هیچ نوع اخطار و شفاف سازی توسط شما حذف میشه . این دقیقا مصداق ترس از افشاء حقیقت هست . حالا اینم چند دقیقه بعد حذف کنید تا نونی که سر سفره میبرید حلال باشه
![]()
من از صرافی بیت پین شکایت دارم
پشتیبان بهم زنگ زد ولی با کمال بی توجهی و حاشیه رفتن
یه مقدار ارز که گرد شده با کارمزد حساب کردم
زیر بار نمیرن
گفتن تو کاغذ حساب کنم بفرستم من دستی نوشتم
تاریخ مقدار خرید و اسکرین شات کل خرید گرفتم
انگار نه انگار
پیگیری میکنید؟
اینجا پراپکو که نماینده داره رو پیگیری نکرد بابا
آره فقط ادعا دارن به فکر منافع خودشون با هر روشی که میخواد باشه
واقعا بی مسئولیت هستین واقعا هیچ کدوم از ما اصلا به سایت شما دیگه اعتبار و اعتماد قائل نیستیم
دوست عزیز.
حق با شماست. لینک یک مشکل فنی دارد.
از تذکر شما ممنونیم. به زودی برطرف خواهد شد.
من نمیدونم یکی برای پاس کردن چالش ها تمام قوانین رو مو به مو رعایت میکنه حتی ریسک هر معامله رو دقیق تنظیم میکنه مگه مرض داره 3 تا دستگاه به حساب متصل کنه که بن شه
تاکید میکنم که در بیشتر موارد حق با منه .
البته منظورم مشکل فنی لینک نبود
نیازی هم نیست که مشکل لینک را برطرف کنید
فقط کافیه طرف درست ماجرا بایستید
و طرف درست ماجرا تریدر ها هستند نه پراپ ها
![]()
از روی این جمله آخرم 10 صفحه بنویسید تا ملکه ذهنتون بشه
![]()
اگه دقیقا همونطور که میگی فقط با یه دستگاه وارد شدی واقعا اینجا مهمه که پراپ مستندات مشخصی برای این ادعا داشته باشه و صرفا با یه جمله حساب رو نبنده