واقعا درسته
مشکل از ماس
وقتی با وجود این همه گزارش باز چشم ها بسته میشه و توجه به حقایق نمیکنن و بعدش میرن خرید میکنن
خب حقشونه پولشون از بین بره
من حتی اگر مسابقه رایگان هم باشه دیگه شرکت نمیکنم
واقعا درسته
مشکل از ماس
وقتی با وجود این همه گزارش باز چشم ها بسته میشه و توجه به حقایق نمیکنن و بعدش میرن خرید میکنن
خب حقشونه پولشون از بین بره
من حتی اگر مسابقه رایگان هم باشه دیگه شرکت نمیکنم
نه تنها مشکل حل نشده ترس اینکه این تاپیک حذف هم بشه هست
به قول خودم آدم فضایین
نتیجه 3 ماه کار با پراپکو بدون دردسر بدون مشکل
این تایپیک میگه که سیستم تشخیص تعداد دیوایسشون مشکل داره
منیکه هیچ قانونی رو نقض نکردم یوزر پسووردم رو هم گذاشتم همه میتونن برن چک کنن
تازه من از هیچ شرکت پراپی حمایت هم نکردم
کاری که کردی از نظر مستندسازی خیلی بهتر از اینه که صرفا با پشتیبانی بحث کنی و بگی من درست میگم شما اشتباه میکنید مخصوصا اینکه تاریخچه خرید و واریز و پیام های پشتیبانی رو نگه داشتی و بعد رفتی سراغ تراکنش روی بلاکچین که قابل بررسی تره
فقط یه نکته مهم اینه که قبل از اینکه بگی صرافی عمدا مقدار رو گرد کرده یا کم کرده باید مشخص بشه دقیقا سازوکار واریز و برداشت زی کش اون صرافی چطوریه و آیا کارمزد یا حداقل واحد قابل قبول باعث اختلاف شده یا نه
گر واقعا اختلاف فقط ۳۶ سنته و صرافی هم توضیح شفافی براش نداره درخواست آدرس واریزی و بررسی تراکنش روی بلاکچین حداقل میتونه مشخص کنه اختلاف دقیقا در کدوم مرحله اتفاق افتاده
به نظرم اینجا مهمتر از خود ۳۶ سنت اینه که مشخص بشه سیستم چطور با موجودی مشتری برخورد میکنه چون اگر سازوکارش شفاف نباشه طبیعتا سوال بزرگتری ایجاد میکنه
فعلا ۳ روز گذشته آدرس نمیدن نگاه کنم انگار نه انگار میگم بفرستید به پتیبان فنی که آدرس و بدن پیامک کنید یا ایمیل بفرستید
دقیقا خود ۳۶ سنت شاید اصلا موضوع اصلی نباشه چیزی که مهمه اینه که مشخص بشه این اختلاف دقیقا از کجا ایجاد شده وقتی تراکنش روی بلاکچین قابل بررسیه منطقیه مرحله به مرحله مشخص بشه مبلغ از کجا کم شده و چه کارمزدی یا چه محاسبه ای باعثش شده
چون اگر سازوکارش شفاف باشه حتی یه اختلاف کوچک هم قابل توضیحه ولی وقتی توضیح مشخصی وجود نداشته باشه طبیعیه که آدم نسبت به نحوه محاسبه موجودی سوال داشته باشه
من 1.5 سال پیش 30میلیون داشتم که برای اولین بار یک حساب 10کا از ربین سود خریدم و به دلیل دراو داون روزانه رد شدم و 6 ماه بک تست گرفتم بعد دوباره حیاب 10کا خریدم از رابین سود و اونم بعد 1ماه دراو داونش زده شد و بعد چندین ماه بر روی استراتژیم کار کردم و دوباره یه حساب 5 کا این دفعه از سرمایه گذار برتر خریدم و اونم بدلیل دراو داون کل رد شدم و بعد که نت قطع شد چندین ماه بر روی استراتژی و مدیریت سرمایه تجزیه و تحلیل کردم و در کامیونیتی ایران بروکر دیدم که پراپکو با نت ملی میشه ترید کرد و یه حساب 10کا خریدم با 9 میلیون که تمام پولم اون موقع 10 میلیون بود هیچی نداشتم به خودم گفتم اگه اینو دیگه رد شم دیگه مردم چون هیچی واقعا نداشتم با 29 سال سن
و استراتژی و مدیریت سرمایه تونستم دو تا مرحلهشو پاس کنم و بعد که احراز هویتم کامل شد توی اطلاع رسانیش نوشته شد که نقض قنون دیوایس بعد که اونو دیدم رنگم پرید چون قرار بود خودمو بکشم اما صبر کردم تا ببینم ایا حرفمو باور میکنن یا نه
__
حالا که میبینم که حتی سود ده هم باشی بدشانس باشی بدرد نمیخوره
___
من دو هفته بعد میخوام خودمو دار بزنم چون دیگه چیزی برای از دست دادن دیگه ندارم برای همین گفتم دو هفته که ببینم بررسیها به کجا میرسه
تغییرات قوانین و شرایط برای حسابهای معاملاتی فعال کاربران مجموعه در نظر گرفته میشود و شامل حساب شما نمیشود.
جواب پشتیبانشون
داداش پیام قبلیت واقعا ناراحتم کرد . امیدوارم تصمیم اشتباهی نگیری . امیدت به خدا باشه
قانون رو حذف کردن عجب
منیکه بخاطر ایراد سیستمشون حساب ریل به من ندادن حق من هیچ شد دیگه؟
ایران بروکر کامنتمو نصفشو حذف کرد ویرایش رو ایران بروکر کرد و بعد منتشر کرد
اول و اخر هر اشتباهی مسئولیتش با ماس
اینکه کسی رو مقصر بدونیم فرار از شکسته داداش
حرفت کاملا درسته