درخواست شفاف‌سازی پراپکو درباره اعمال قانون دیوایس در چالش‌ها

مابقیش مفت نمیارزه خدایی

الکی پول دور نریزید!

چه عجب

فکر کنم لشکر هزارنفری نیاز بود تا یک چیزی بیاد براشون :rofl:

حالا چی شد الان؟ اومد پاسخ بده و توضیح بده بهتون؟

من الان هر چقدر دیدم تاپیک هایی که هستش

حرفی از ادمینشون ندیدم

جوکن به خدا

خدایی تو این شرایط بی انصافیه پول مردم رو خوردن و اینطوری سر مردم رو کلاه گذاشتن

این دنیا دیگه ارزش نداره به خدا :joy:

دقیقا من هم همین مشکل رو با پراپکو داشتم و بعد از پاس فاز 1 و 2 چالشم و بعد از اینکه در ریل هم به سود رسیدم و خواستم برداشت کنم بهم پول رو ندادند و گفتند با بیش از دو تا دیوایس وارد شدی که من هم دقیقا تنها یک دستگاه داشتم نه بیشتر به من که حتی حساب ریسیت شده هم ندادند و کلا حسابم رو بن کردند و هر چی هم پیام دادم زیر بارش نرفتند

دوستان اگه هر کی همچین مشکلی داره و از تمام دوستانیکه این تاپیک رو میبینن خواهشمندم اولین پست این تاپیک رو لایک کنن تا شرکت شفاف سازی کنه

دیشب پراپکو بهم دوبار زنگ زد اما گوشیشون رو جواب ندادم تا اینجا بیاد شفاف سازی کنه

داداش از یه مجموعه‌ای که کلی ابهام درباره عملکردش مطرح شده انتظار داری بیان خودشون شفاف‌سازی کنن؟

بیا همینجا یه قولی به خودت بده . هرگز دیگه سمت هیچ پراپی نرو

اااا پس نتیجه داده تلاش بچه های اینجا

تا زمانی که پراپکو نیومد شفاف سازی بکنه به هیچ وجه خرید نزنید

اطلاعات حساب مرحله اول:
Investor Pass:G@۷PZwBLV@۹g۴
Log In:۲۹۲۶۶۷۱

اطلاعات حساب مرحله دوم:
Investor Pass:۲gCU#۰gAiAah
Log In:۲۹۴۰۳۷۷

اگه منظورت اینه که بعضیا نسبت به پراپکو خیلی واکنش منفی دارن یا برعکس خیلی دفاعی برخورد میکنن من فکر میکنم بهتره به جای حدس زدن درباره نیت افراد خود تجربه و شواهد رو بررسی کنیم

مثلا درباره خود پراپکو هم الان گزارش ها یکدست نیست بعضی منابع نکات مثبت و زیرساخت جدیدش رو مطرح کردن و بعضی منابع هم درباره سابقه پرداخت و قوانین و تجربه کاربران ایرادهایی مطرح کردن

در نهایت برای من مهم تر از اینکه کسی چرا از یه پراپ دفاع میکنه اینه که قوانین برداشت شفاف باشه و سابقه پرداخت قابل بررسی باشه و تجربه تعداد زیادی تریدر مستقل هم باهاش همخوانی داشته باشه

که البته پراپکو هم گند زد با اینکه هیچ ارزشی برای کابراش قائل نشد و نیومد هیچ توضیحی بده

بامزه نه پراپکو اومد شفاف سازی نه ایران بروکر . پیام های ایران بروکر خنده داره بستریم بستریم

1 روز هم نشد اطلاعیه را برداشتن از تو بعید بود ایران بروکر

اینو برداشتن مگه چی گفتن بهت ایران بروکر ازشون ترسیدی؟ یا ساده گیر آوردنت