سلام . نه هنوز . در حال نامه نگاری هستیم که رسید قابل پیگیری پرداخت بدن که وجهی که برداشت از حساب موفق بوده چه اتفاقی افتاده براش . هنوز جوابی نگرفتیم .
مشکل شما همین بوده ؟ یا کلا با برداشت مشکل دارید ؟
سلام . نه هنوز . در حال نامه نگاری هستیم که رسید قابل پیگیری پرداخت بدن که وجهی که برداشت از حساب موفق بوده چه اتفاقی افتاده براش . هنوز جوابی نگرفتیم .
مشکل شما همین بوده ؟ یا کلا با برداشت مشکل دارید ؟
مشتری گرامی،
در راستای بازنگری در مناطق تحت پوشش و الزامات عملیاتی، با کمال تأسف به اطلاع میرسانیم که «ویتی مارکتس» (VT Markets) از تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۶ تغییراتی را در ارائه خدمات خود در منطقه شما اعمال خواهد کرد.
ما درک میکنیم که این موضوع ممکن است باعث زحمت شما شود، اما متعهد هستیم که در این مسیر با شفافیت کامل در کنار شما باشیم تا این انتقال به سادگی انجام شود.
مراحل و زمانبندی محدودیتها:
۱۵ آوریل ۲۰۲۶ (۲۶ فروردین ۱۴۰۵):
توقف افتتاح حساب: از این تاریخ به بعد، دیگر هیچ درخواست جدیدی برای باز کردن حساب از منطقه شما پذیرفته نخواهد شد.
۳۰ آوریل ۲۰۲۶ (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵):
۱. بستن حسابهای بلااستفاده: حسابهایی که نه موجودی دارند و نه معامله باز، بسته میشوند و دسترسی به پلتفرم و پنل کاربری آنها قطع خواهد شد.
۲. حسابهای دارای موجودی (بدون معامله باز): این حسابها به حالت «فقط مشاهده» در میآیند تا صرفاً بتوانید پول خود را برداشت کنید.
۳. حسابهای دارای معامله باز: این حسابها به حالت «فقط بستن» (Close-Only) تغییر میکنند؛ یعنی نمیتوانید معامله جدیدی باز کنید و فقط اجازه دارید معاملات قبلی را ببندید.
۱۵ می ۲۰۲۶ (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵):
۱. بستن نهایی حسابهای خالی: تمام حسابهایی که فاقد موجودی یا معامله باز هستند، مسدود میشوند.
۲. نقد کردن اجباری معاملات: شما باید تا این تاریخ تمام معاملات باز خود را ببندید. در غیر این صورت، هر معاملهای که باز مانده باشد، توسط سیستم بهطور خودکار بسته خواهد شد.
۳. توقف واریز وجه: تمام درگاههای واریز بسته میشوند و دیگر امکان شارژ حساب وجود نخواهد داشت.
۲۹ می ۲۰۲۶ (۸ خرداد ۱۴۰۵):
۱. توقف کامل برداشت وجه: از این تاریخ به بعد، امکان برداشت وجه از حسابها به هیچ وجه وجود نخواهد داشت.
۲. تعطیلی نهایی: تمامی حسابها ابطال شده و کلیه خدمات و دسترسیها برای همیشه قطع میگردد.
خواهشمندیم پیش از فرارسیدن این تاریخها، اقدامات لازم را انجام دهید. تیم پشتیبانی ما برای هرگونه راهنمایی در کنار شماست. در صورت داشتن هرگونه سوال، با ایمیل info@vtmarkets.com در تماس باشید.
از صبر و همراهی شما سپاسگزاریم.
با احترام،
تیم ویتی مارکتس (VT Markets)
برداشت از وی تی مارکت برای من انجام شد فقط مهلت گذاشته برای ایرانی ها
ایمیل برای اتمام همکاری با ایرانیان اومده
من برداشت از بروکر وتی مارکت انجام دادم اگه راهنمایی خواستین پیام بدین
مگه بروکر vt در برداشتها جدیدا مشکل پیدا کرده؟؟
دیروز از طریق اَپش برداشت کردم هم برای شماره موبایلم و هم ایمیلم کد اومد بعدش تایید دو مرحلهای رو هم وارد کردم، برداشت شد و بعد یه ساعت به ولتم اومد. یه نکته داره اونم اینه که از هر ولتی که قبلا پول رو به بروکر واریز کردین باید واسه برداشتش هم آدرس گیرنده همون ولت رو وارد کنید.