طبق اخبار منتشر شده، گروه بروکری ونتیج در حال خروج از ایران است که شامل بروکرهای ونتیج، وی تی مارکتس، مونتا مارکتس و استار تریدر میشود. این تصمیم پس از قطعی ۴۵ روزه اینترنت ایران گرفته شده و به نظر میرسد که محدودیتهای بین المللی هر روز فشار را برای همکاری بروکرهای معتبر با تریدرهای ایرانی بیشتر میکند.
طبق اخبار منتشر شده، گروه بروکری ونتیج در حال خروج از ایران است که شامل بروکرهای *ونتیج*، *وی تی مارکتس*، *مونتا مارکتس* و *استار تریدر* میشود. این تصمیم پس از قطعی ۴۵ روزه اینترنت ایران گرفته شده و به نظر میرسد که محدودیتهای بین المللی هر روز فشار را برای همکاری بروکرهای معتبر با تریدرهای ایرانی بیشتر میکند.
قراره ۱ عدد بروکر روس (از نوع کلاهبردار که هر سال پول مردم رو بالا بکشه و سال بعد با نام جدید فعالیت کنه)بیاد به همراه ۱ پراپ که بچه ها سود کنن و سود رو پرداخت نکنه
وقتی چیزی نمیدونین الکی نظر ندین ! اینا بهترین بروکرهای بازارر ایران بودن در واقع تنها بروکرای واقعی بودن من خودم مونتا و استارتریدر بودم هر دو عالی بقیه رو هم کارکرده بودم واریز و برداشت با کریپتو زیر ۱ دقیقه قطعا بروکر های A-book با لیکویدیتی پرووایدر قوی بودن. الان بروکرهایی که دارن خدمات میدن همشون b-book با مشتری های اکثرا ایرانی و شاید روس مثل الپاری و amarkets و یا مونداف اکس و گرین اپ که هر دو برای پکیج فروش کلاه بردار ایرانین. دومینین مارکتز هم برای یه کلاه بردار هندیه تکلیف ترندو و … هم مشخصه. پراپ ها هم از دم همه کلاه بردار که هروقت پول زیاد باشه یه مقدارشو به چندتا تریدر میدن که تبلیغ بشه وقتی پول کم میاد سود اونارم نمیدن به جاش میدن چندتا صاحب چنل که اسکرین بزارن تبلیغ بشه. واقعیت اینه وقتی مشتریات جهانین اینکه یه تعداد مشتریت ۴۵ روزه لاگینم نکردن یعنی ضرر خب معلومه میرن