خروج بروکرهای گروه ونتیج از ایران (مونتا، وی تی مارکتس، استارتریدر)

موج خروج بروکرهای فارکس از ایران

:red_triangle_pointed_up:طبق اخبار منتشر شده، گروه بروکری ونتیج در حال خروج از ایران است که شامل بروکرهای ونتیج، وی تی مارکتس، مونتا مارکتس و استار تریدر می‌شود. این تصمیم پس از قطعی ۴۵ روزه اینترنت ایران گرفته شده و به نظر می‌رسد که محدودیت‌های بین المللی هر روز فشار را برای همکاری بروکرهای معتبر با تریدرهای ایرانی بیشتر می‌کند.

8 لایک کرده

اینایی که اسم بردی بروکر نبودن

دلقکی بیش نبودن که الان به دلایل غیر بازاری کم آوردن و رفتن .

بروکر واقعی تو ایران نداشتیم

فقط شاید ۵ مورد کپی طوری بودن که محکم بودن هنوزم هستن .

7 لایک کرده

*مو

موج خروج بروکرهای فارکس از ایران

:red_triangle_pointed_up:طبق اخبار منتشر شده، گروه بروکری ونتیج در حال خروج از ایران است که شامل بروکرهای *ونتیج*، *وی تی مارکتس*، *مونتا مارکتس* و *استار تریدر* می‌شود. این تصمیم پس از قطعی ۴۵ روزه اینترنت ایران گرفته شده و به نظر می‌رسد که محدودیت‌های بین المللی هر روز فشار را برای همکاری بروکرهای معتبر با تریدرهای ایرانی بیشتر می‌کند.

1 لایک کرده

قراره ۱ عدد بروکر روس (از نوع کلاهبردار که هر سال پول مردم رو بالا بکشه و سال بعد با نام جدید فعالیت کنه)بیاد به همراه ۱ پراپ که بچه ها سود کنن و سود رو پرداخت نکنه

همه روی نت ملا فعالیت کنن

7 لایک کرده

به سرعت بیشنری به سمت عصر حجر میشتابیم درود بر قشر فارسی زبان

یک گیگ نت باید بشه قیمت یه خونه لوکس تو زعفرانیه جالب داره میشه

4 لایک کرده

عه من تو مونتا مارکتس حساب دارم. الان باید چکار کنم؟!

داداش میشه بگی از کجا گرفتی !؟

فدای سرتون!

بروند بهتره!

چه پولهای بی زبانی را از کاربران ایرانی کشیدند بالا!

یک مشت بروکر کلاهبردار!

1 لایک کرده

بروکر فقط الپاری!با اینکه دزد و کلاهبرداره و خدای کندلسازیه !

ولی هیچ وقت سیاست زده برخورد نکرده!و مشتری مدار بوده!

3 لایک کرده

موافقم باهات اینها خبر زرده برا ترسوندن جامعه ترید و با اهدافی خاص منتشر میشن …

مونتا و استارترید دلقکاً !!!برو سایت wkifx مرجع رسمی بررسی بروکرای جهانی تا بفهمی بروکر خوب چیه تو که به استارتریدر و مونتا میگی دلقک

استار رگوله های معتبر و متعددی داره ب طبع امتیاز wikifx بالایی برخوردار هست و جز معدود بروکریه که با این سطح به ایرانیا خدمات میده

وقتی چیزی نمیدونین الکی نظر ندین ! اینا بهترین بروکرهای بازارر ایران بودن در واقع تنها بروکرای واقعی بودن من خودم مونتا و استارتریدر بودم هر دو عالی بقیه رو هم کارکرده بودم واریز و برداشت با کریپتو زیر ۱ دقیقه قطعا بروکر های A-book با لیکویدیتی پرووایدر قوی بودن. الان بروکرهایی که دارن خدمات میدن همشون b-book با مشتری های اکثرا ایرانی و شاید روس مثل الپاری و amarkets و یا مونداف اکس و گرین اپ که هر دو برای پکیج فروش کلاه بردار ایرانین. دومینین مارکتز هم برای یه کلاه بردار هندیه تکلیف ترندو و … هم مشخصه. پراپ ها هم از دم همه کلاه بردار که هروقت پول زیاد باشه یه مقدارشو به چندتا تریدر میدن که تبلیغ بشه وقتی پول کم میاد سود اونارم نمیدن به جاش میدن چندتا صاحب چنل که اسکرین بزارن تبلیغ بشه. واقعیت اینه وقتی مشتریات جهانین اینکه یه تعداد مشتریت ۴۵ روزه لاگینم نکردن یعنی ضرر خب معلومه میرن

2 لایک کرده

دقیقا دوست عزیز منم همیین حساب داشتم ولی استار تریدر بهترین بروکر برای من بود از جمله اسکلپ روی طلا

واقعا حیف حیف

1 لایک کرده

با پشتیبانی مونتا صحبت کردم گفتن این قطع همکاری شامل بروکر خودشون میشه و پراپ مونتافاند همچنان با ایرانی ها خدمات میده

مگه اینا سایت شون تو ایران بوده که الان باید جمع کنن برن؟ من دلیلش رو نمی فهمم

درود. وضعیت دوستانی که در مونتا حساب دارند چی میشه؟ امکان برداشت هست؟

@monetamarketsir آیدی پشتیبانی در بله هست بهشون پیام بدید پرس و جو کنید

1 لایک کرده

دوستان بروکر مونتا میخواد خدمات دادن به ایرانیا قطع کنه اگر حساب دارید لطفا سریعتر پولتون بردارید

3 لایک کرده

ای بابا اینم ک نیومده داره میره