بررسی کیفیت پستهای کاربران ایران بروکر

سلام **
مدیر ارشد کامیونیتی**

admin

یه سوال داشتم در مورد نحوه امتیازگیری کاربران در کامیونتی ایران بروکر که دقیقا بر چه اساس هست؟ مثلا برای هر فعالیتی امتیاز مشخصی در نظر گرفتید؟ اگر این طور هست آیا بهتر نیست که در یک فهرست اینها رو در یکی از تایپیکهاتون در معرض دید کاربران قرا بدهید؟ ممنون

سلام خواستم از ایران بروکر بپرسم که چرا این تاپیک رو میخواهید حذف کنید؟

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر

بعد از اینکه تاپیک به صورت solved و حل شده از سمت ایجاد کننده تاپیک قرار بگیرد به صورت خودکار بعد از مدتی بسته می‌شود. تاپیک حذف نمی‌شود. بسته شدن به معنای این است که ریپلای جدید نمی‌توان در آن تاپیک قرار داد چون فرض این است که آن تاپیک حل شده است.

1 لایک کرده

عذرخواهم به این مطلبتون پاسخ ندادم.

نحوه امتیازگیری ترکیبی از عوامل مختلف با وزن‌دهی متفاوت است است. از زمان خواندن تا ایجاد تاپیک و نوشته و لایک و دعوت دوستان و پارامترهای متنوع دیگر. به دلیل اینکه جلوگیری از سواستفاده و هک امتیاز توسط کاربران و بالا رفتن غیرعادی امتیاز یک کاربر امکان افشای جزئیات مدل امتیازدهی وجود ندارد.

2 لایک کرده

سلام ممنونم از توضیحتون من آگاهی نداشتم به این موضوع و سایر دوستان هم اگر مطلع نیستن بدونن که با علامت زده شدن به عنوان حل شده از سمت ایجاد کننده ریپلای جدید در تاپیک دیگه نمیشه قرار داد چون حل شده ثبت شده

1 لایک کرده

خواهش می کنم ممنون از توضیحاتتون.:folded_hands:

من این همه دعوتی موفق داشتم ولی چیزی نیومد برام و فک کنم باید اون دعوتی ها هم به یه لول و سطح خاص برسند، درسته؟