با دعوت دوستان خود به کامیونیتی، اکانت فراز رایگان، تا ۵۰۰۰ هزار دلار بونوس و کلید کلاب خصوصی را دریافت کنید

سلام به کامیونیتی ایران بروکر

از همراهی و پویایی شما در شکل‌گیری کامیونیتی ایران بروکر عمیقا ممنونیم. در ادامه راه می‌توانیم با دعوت از دوستان‌ تریدرمان، این فضا را تکمیل‌تر کنیم.

با دعوت تریدرهای دیگر به کامیونیتی ایران بروکر، می‌توانید به کلاب خصوصی معامله‌گران وارد شوید و بدون قرعه‌کشی، اکانت پلتفرم فراز را دریافت‌کنید. علاوه‌بر این، شانس بردن تا ۵۰۰۰ دلار بونوس نیز برای شما فراهم است.

کلاب خصوصی معامله‌گران
کلاب خصوصی معامله‌گران بخش ویژه کامیونیتی ایران بروکر است. با دعوت حداقل یک تریدر، شما نشان مروج را می‌گیرید و وارد کلاب می‌شوید. در این کلاب به امکانات زیر دسترسی خواهید داشت:

• سیگنال‌ و آموزش‌های پرمیوم پلتفرم‌های بین‌المللی

• تحلیل‌های اختصاصی

• ارتباط با تریدرهای حرفه‌ای و باسابقه

• امکان همکاری با ایران بروکر

اکانت فراز
تمام کاربرانی که حداقل سه تریدر را دعوت کنند، نشان کلید آبی را می‌گیرند و علاوه‌بر عضویت در کلاب، اکانت فراز رایگان یک‌ماهه را بدون قرعه‌کشی دریافت خواهند کرد.

جایزه ویژه ایران بروکر: تا ۵۰۰۰ دلار بونوس
با دعوت حداقل پنج تریدر به کامیونیتی ایران بروکر و دریافت کلید طلایی، علاوه‌بر عضویت در کلاب و دریافت اکانت فراز، در قرعه‌کشی تا ۵۰۰۰ دلار بونوس شرکت می‌کنید.

چطور دیگران را به کامیونیتی ایران بروکر دعوت کنم؟
کافیه لینک دعوت اختصاصی خود را دریافت و آن را برای دوستان‌تان ارسال کنید؛ تا از طریق لینک شما عضو کامیونیتی ایران بروکر شوند.

برای دریافت اکانت فراز رایگان با دعوت دوستانتان کلیک کنید

تلاش ما این است که فضایی پویا، حرفه‌ای و مفید برای جامعه تریدرها بسازیم. شما هم می‌توانید با دعوت دوستان تریدرتان به این جمع، در گسترش کامیونیتی نقش داشته باشید؛ اکانت فراز دریافت کنید و از امکانات کلاب خصوصی معامله‌گران بهره‌مند شوید.

278 لایک کرده

برای این‌که ببینید چندنفر از دوستان تریدرتان با دعوت شما به کامیونیتی ایران‌بروکر پیوسته‌اند روی این لینک کلیک کنید.

نکته مهم: کلید‌ها تنها در صورتی برای شما فعال می‌شوند که دوستان دعوت‌شده شما، به سطح جوینده برسند.
برای رسیدن به این سطح مسیر سختی پیش روی دوستان شما نیست. فقط کافیست مدتی تاپیک‌ها را بخوانند و با سایر اعضای کامیونیتی ارتباط برقرار کنند.
جوینده بودن برای تریدرها کار سختی نیست!

169 لایک کرده

دوستان کامیونیتی هر سوال یا نکته‌ای درباره این طرح دارید میتونید اینجا مطرح بفرمایید.

این طرح از امشب فعال هست و با دعوت ٣ نفر از دوستان تریدرتون به اینجا میتونید یک اشتراک رایگان فراز از ما دریافت بفرمایید.

132 لایک کرده

سپاس فراوان :growing_heart: :growing_heart:

101 لایک کرده

این فراز و بایتیکل رو نزارید بکنند تو پاچمون. حکایت ایران خودرو و سایپا رو تو بازار مالی سرمون میخوان بیارند. خواستمون نت بین الملل هستش و دسترسی به تریدینگ ویو و منابع آزاد بین المللی بدون واسطه گری.

160 لایک کرده

عالی و این موصوع خوبی خواهد بود برای ارتباط بیشتر

78 لایک کرده

ایده جالب و خوبیه امیدوارم موفق باشید

74 لایک کرده

طبق نظرات اعضای کامیونیتی فراز خدمات خیلی خوبی داشته و کاربران زیادی ازش راضی هستند. به همین دلیل چنین شرایطی رو فراهم کردیم.

88 لایک کرده

چقدر خوب و طرح جالبیه

63 لایک کرده

دمتون گرم،خیلی نیاز داشتم تو این شرایط

66 لایک کرده

دوستان با دعوت ۱ نفر از دوستان تریدرتون میتونید به کلاب خصوصی معامله‌گران در کامیونیتی دسترسی داشته باشید.

بخشی از مباحثی در کلاب خصوصی هست رو در تصویر زیر میتونید مشاهده کنید. در کلاب خصوصی تحلیل‌های پلتفرم‌های بین المللی و پرمیوم رو قرار داده می‌شوند.

با دعوت یکی از دوستان تریدرتون در دسته‌بندی‌های سایت یک دسته‌بندی جدید مشابه تصویر زیر براتون ایجاد میشه.

53 لایک کرده

سلام. من واقعا هیچ دوستی در فضای مجازی و حقیقی در رابطه با دنیای مالی و ترید ندارم. من رو خودتون برای دیدن مطالب پرمیومتون عضو کنید. تنها میتونم یه شماره تلفن دیگه از خودم رو عضو کنم.:neutral_face:

60 لایک کرده

سلام درمورد بونوس پنج هزار دلاری توضیح بیشتر میدین؟

46 لایک کرده

جزئیاتش رو در روزهای آینده خدمتتون اعلام می‌کنیم. پلن‌های جذابی برای کامیونیتی داریم که به مرور ارائه می‌کنیم مخصوصا برای دوستانی که در کلاب خصوصی هستند.

48 لایک کرده

ممنون از این طرح و سپاس

35 لایک کرده

اگه در ادامه یه پلن آبونمانی براش بچینین خوب میشه. دیگه بی دردسر یه سیستم مدون داشته باشه نیاز به وقت گذاشتن و احراز و اینا نداشته باشه.

33 لایک کرده

من سه نفر رو دعوت کردم و کلید ابی هم گرفتم ولی نمیدونم برای گرفتن اکانت فراز باید کجا برم؟

43 لایک کرده

سلام من سه نفر از دوستان رو دعوت کردم چطور میتونم اکانت یک ماهه فراز رو دریافت کنم؟

35 لایک کرده