از همراهی و پویایی شما در شکلگیری کامیونیتی ایران بروکر عمیقا ممنونیم. در ادامه راه میتوانیم با دعوت از دوستان تریدرمان، این فضا را تکمیلتر کنیم.
با دعوت تریدرهای دیگر به کامیونیتی ایران بروکر، میتوانید به کلاب خصوصی معاملهگران وارد شوید و بدون قرعهکشی، اکانت پلتفرم فراز را دریافتکنید. علاوهبر این، شانس بردن تا ۵۰۰۰ دلار بونوس نیز برای شما فراهم است.
کلاب خصوصی معاملهگران
کلاب خصوصی معاملهگران بخش ویژه کامیونیتی ایران بروکر است. با دعوت حداقل یک تریدر، شما نشان مروج را میگیرید و وارد کلاب میشوید. در این کلاب به امکانات زیر دسترسی خواهید داشت:
سیگنال و آموزشهای پرمیوم پلتفرمهای بینالمللی
تحلیلهای اختصاصی
ارتباط با تریدرهای حرفهای و باسابقه
امکان همکاری با ایران بروکر
اکانت فراز
تمام کاربرانی که حداقل سه تریدر را دعوت کنند، نشان کلید آبی را میگیرند و علاوهبر عضویت در کلاب، اکانت فراز رایگان یکماهه را بدون قرعهکشی دریافت خواهند کرد.
جایزه ویژه ایران بروکر: تا ۵۰۰۰ دلار بونوس
با دعوت حداقل پنج تریدر به کامیونیتی ایران بروکر و دریافت کلید طلایی، علاوهبر عضویت در کلاب و دریافت اکانت فراز، در قرعهکشی تا ۵۰۰۰ دلار بونوس شرکت میکنید.
چطور دیگران را به کامیونیتی ایران بروکر دعوت کنم؟
کافیه لینک دعوت اختصاصی خود را دریافت و آن را برای دوستانتان ارسال کنید؛ تا از طریق لینک شما عضو کامیونیتی ایران بروکر شوند.
تلاش ما این است که فضایی پویا، حرفهای و مفید برای جامعه تریدرها بسازیم. شما هم میتوانید با دعوت دوستان تریدرتان به این جمع، در گسترش کامیونیتی نقش داشته باشید؛ اکانت فراز دریافت کنید و از امکانات کلاب خصوصی معاملهگران بهرهمند شوید.
برای اینکه ببینید چندنفر از دوستان تریدرتان با دعوت شما به کامیونیتی ایرانبروکر پیوستهاند روی این لینک کلیک کنید.
نکته مهم: کلیدها تنها در صورتی برای شما فعال میشوند که دوستان دعوتشده شما، به سطح جوینده برسند.
برای رسیدن به این سطح مسیر سختی پیش روی دوستان شما نیست. فقط کافیست مدتی تاپیکها را بخوانند و با سایر اعضای کامیونیتی ارتباط برقرار کنند.
جوینده بودن برای تریدرها کار سختی نیست!
این فراز و بایتیکل رو نزارید بکنند تو پاچمون. حکایت ایران خودرو و سایپا رو تو بازار مالی سرمون میخوان بیارند. خواستمون نت بین الملل هستش و دسترسی به تریدینگ ویو و منابع آزاد بین المللی بدون واسطه گری.
سلام. من واقعا هیچ دوستی در فضای مجازی و حقیقی در رابطه با دنیای مالی و ترید ندارم. من رو خودتون برای دیدن مطالب پرمیومتون عضو کنید. تنها میتونم یه شماره تلفن دیگه از خودم رو عضو کنم.
جزئیاتش رو در روزهای آینده خدمتتون اعلام میکنیم. پلنهای جذابی برای کامیونیتی داریم که به مرور ارائه میکنیم مخصوصا برای دوستانی که در کلاب خصوصی هستند.