اسپرد فانددنکست

یه اتفاق جالب!!! نمیدونم واقعی باشه یا نه موقت باشه یا دائم

اسپرد های فاندد نکست همین دیروز کار کرده بودم رو هوا بود نمیدونم بعد اینکه مونتافاندد اسپرد هاشو کم کرده یهو همین الان به سرم زد گفتم برم ببینم این چخبره دیدم اسپرد هاش بدجور ریخته!!!

اگه بیاد این مورد دائمی باشه تازه بازار باز شده نزدیک یکساعت تا فردا صبح تا شب ببینیم چی پیش میاد سرش!!!

یعنی رقابت این دوتا داره زیاد میشه سگب فقط اسپرد طلاش بالا هست بقیه اسپرد ها بیشترش با مونتا و فاندد نکست یکیه تقریبا کمیسیونشون رو دقت نکردم اونم باید بینشون در نظر گرفت

نقره تریدر نیستم ولی همچنان اسپرد قبلی خودشو حفظ کرده ولی بقیه نماد ها بدجور ریخته باید ببینیم فاندد نکست تا چند وقت اینده همینو حفظ میکنه یا نه
بتونن سر کمیسیونم دعوا کنن رقابتو سنگین کنن دیگه فکر کنم برن سراغ رقابت اسکم شدن😂

لامصب چک میکنم این اسپرد یورو یک نمیشه همش صفره برخلاف مونتا که یک هست گاهی رو دو هم میچرخه و سگب هم یک هست و تک تک بینشون رو دو هم میاد گاهی بالاتر الان سگب اسپرد یوروش چک کردم ۵ هست ولی این لامصب رو ۰ هست فقط :joy::joy::joy::joy:

الانا دلم خاست برم فانددنکست پراپ بخرم ترید کنم ولی پول ندارم:sob::sob::sob: لنگ ۲۰ دلار فقط:sob::sob::sob::broken_heart:

کاش سر سود دهی و کمیسیون هم باهم رقابت کنن بابا
این ایرانیا سر بالا بردن اسپرد باهم رقابت دارن.رابین و سود سگب انگار فحش انداختن وسط اگه اسپردشون بیاد زیر 3 :rofl:

انگار بعد باز شدن بازار اسپردش کمه الان تایم نیویورکه چک کردم اسپردش بدجور بالاست

نتیجه:

اصلا فانددنکست بدرد ترید نمیخوره بخاطر اسپرد های بیخودش

باید چند روز و توی ساعت‌های مختلف بازار چک بشه ببینیم واقعاً تغییر دائمیه یا فقط یه تغییر موقته. مخصوصاً کمیسیون و اسلیپیج رو هم باید کنار اسپرد در نظر گرفت