اسپرد نزدک روی سرور پراپکو در سشن آمریکا 1040 هست ![]()
عملا واسه منی که 1 دقیقه کار میکنم و استاپ هام 15 - 20 دلاره ، اندازه ی یه ریوارد می گیره ازم.
اسپرد نزدک روی سرور پراپکو در سشن آمریکا 1040 هست ![]()
عملا واسه منی که 1 دقیقه کار میکنم و استاپ هام 15 - 20 دلاره ، اندازه ی یه ریوارد می گیره ازم.
اره داوجنز هم برای من همینطوره، یه ریوارد باید بزاری کنار. سرمایه گذار برتر بهتر بود
خب منی که تک نماد نزدک میزنم نمیصرفه که ، پولمو الکی انداختم دور بخدا
سلام . منم چون تک نماد داوجنز هستم برای همین نمیتونم ارین پراپ خرید کنم این یه مشکل بزرگی هست براشون . امیدوارم متوجه بشن
پراپکو فقط طلا رو باید معامله بزنی…اگه بکتست داری
درسته منم طلا مشکلی ندارم باهاش
من خیلی وقته با پراپکو کار میکنم و با توجه به شناختی که نسبت به شرکت دارم بخاطر مسابقه اینطوری کردن ،تموم بشه اسپرد ها رو هم درست میکنن،یادت باشه اینو کی گفتم
شما قبل این داستانا حساب داشتین؟ قابل اعتماد هستن به برداشت سود رسیدین ؟ راستش من ریل سرمایه داشتم فعلا بیخیال اون شدم میخواهم از همین شرکت حساب بگیرم
خیلی جالبه که همین امروز اسپرد کم شده و اومده روی 445 ![]()
حالا باید ببینیم توی سشن چجوری میشه
۴۴هم زیاده برای زورا و سرمایه گذار حدودا روی ۲۰ هست
همین الان سگب 885 بود اسپرد نزدک
مگه سرمایه گذار برترحسابش فعال که میگین رو800 بود ؟
تا اونجایی یادم برایسرمایه گذار برتر کم نبود اما انقدرم نبود رو همین حدودای 20 بود
چه مسخره اره الان دیدم برای داوجونز هم امده رو 210. خب اینجوری هر وقت شرکت مسابقه بزاره ما نمیتونیم ترید کنیم که تک نماد کار میکنیم. تکلیف چی میشه !!!![]()
امروز ساعت ۱۷ اسپرد نزدک پراپکو پایینتر از دیروز بود
پس الکی نیست داره 50 درصد تخفیف میده
هر جوری حساب کنی اخرش فقط کسی ک سود میبره اونه
من ازشون خیلی وقته حساب دارم و من نه حساب هارو فیلد میکنم و نه پاس میکنم، یعنی کلا سر به سر ولی خدمات شون اینا عالیه،پشتیبانی نهایت همکاری رو با تریدر انجام میده،الانم که پیام میدم اسپرد داوجونز 21 هستش
درست شده الان ،اومده روی 210 پوینت معادل 2.1 پیپ