۹۷ درصد فکر میکنند چون یک خط در چارت انداختن چارت مجبوره واکنش نشون بده مطابق میلشون.توضیح دادم کاملا منطقی که چارت طبق الگوریتم حرکت میکنه دلیل آوردم دستتون درد نکنه صرفا با خزعبل خواندن و اینکه از جایی کپی کردم منطق چارت رو زیرسوال بردید😂
کماکان منتظر دیدگاههای دوستان هستم
نه اینطور نیست
البته که مدیریت ریسک و روانشناسی کمک میکنه
ولی وقتی چند تا استاپ پشت سر هم میخوری میفهمی که شیر و خطی هم نمیشه . اگر انقدر ساده میشد که الان وضعیت 90 درصد تریدر ها اینجور نبود
اگر انقدر هم توی مدیریت سرمایه ریسک رو پایین بیاری درآمدت به قدری کم میشه که کلافت میکنه .من شیر و خط رو هم تست کردم
الان با یه روشی منحصر به فرد که ترکیب پرایس اکشن و چند اندیکاتور برای تایید هست تا الان تونستم تو بازار مثبت باشم
فقط اینو بهش رسیدم جاش هست که بگم. بعد از 10 سال تو این بازار بودن اینو خوب فهمیدم ، درسته که آموزش اصولی و بعضا آکادمیک خوبه ولی واقعا هر روشی که خودتون بهش میرسید و با روحیاتتون میخوره رو بکار ببرید و با تمرکز روی اون بهبودش بدین زیاد دنبال این نباشد که کدوم استاد داره با چه روشی کار میکنه شاید اون روش با شرایط تایمی و روحی و … شما همخوان نباشه
اگر آموزشی بود که میشد مثل یه نسخه برای همه پیچید و بگیم این بهترین روش هست الان همه مردم دنیا تریدرهای موفقی بودن
من اون موارد رو رفتم منتها راه بهتر لااقل برای من اون راهی هست که در پست قبلیم نوشتم
مطمئنم تا حالا از مارکت برداشت نکردی چون فقط از رو هوا ترید میزنی و قمار میکنی
وقتی زیاد به چارت نگاه کنی+اون چیزایی که یاد گرفتی میشه واکنش محور اسکلپ زد.تجربه میخواد در کل و مناسب همه هم نیست
واو اقتصاد کلان😂چه کاریه برای پیدا کردن روند بلند مدت
بهترین کار اینه چارتتو هفتگی کنی سویینگ های ها و و لو ها رو پیدا کنی ببینی روندت صعودی هستند یا نزولی چرا سختش میکنین نمیدونم همینه کال مارجین میشی
اسمارت مانی برپایه ساختار کار میکنم
روند کلی مارکت رو در تایم هفتگی مشخص میکنم
رنج صعودی یا نزولی بودن رو در 4 ساعته
ساختار رو در 15 دقیقه
و نقطه ورود رو در 1 دقیقه
و بهترین زمان برای ترید با ریوارد بالا زمانی هست که تمام این تایم ها هم جهت باشن