فلگ شدم در هایپرلیکویید
متاسفانهپوزیشن بازم دارم
برای برداشت لطفا کمک کنید
لطفا راهنمایی کنید
فلگ شدم در هایپرلیکویید
متاسفانهپوزیشن بازم دارم
برای برداشت لطفا کمک کنید
لطفا راهنمایی کنید
@AIRA
با سلام
از اطلاع رسانی شما ممنونیم
بررسی خواهد شد.
پیامارو پاک کنید
پس از بررسی کارشناسان پاک خواهند شد.
چی شد که فلگ شدی واریز و برداشت از کجاها داشتی؟
اگه پیام فلگ شدن رو هنگام اتصال کیف پول میبینی کافیه از یه آی پی ثابت استفاده کنی و کلمات بازیابیتو داخل کیف پول دیگه ای وارد کن مشکلت حل میشه
منظورت از یک کیف پول دیگه چیه
من از سیف پال استفاده میکنم
لطفا واضح تر توضیح دهید
خب شما مفصل توضیح بده ببینم مشکل چیه. اول اینکه فقط امکان معامله محدود شده و امکان برداشت وجود داره یا خیر؟
دوم اینکه برداشت کلا مسدود شده برات؟ پولت داخل هایپر لیکویید هس یا هنوز داخل کیف پولته؟
اسکرین شات یا متن کامل فلگ رو هم بی زحمت بفرس
پولم داخل صرافی هایپر لیکویید است نمیتونم برداشت یا واریز بکنم کلا صفحه م غیرفعاله نمیتونم حتی پوزیشن م رو ببندم
Your address has been flagged as high risk by a third-party screening tool. This frontend interface does not support connection to the Hyperliquid blockchain by high risk addresses. If you think this is an error, you can open a support ticket
به پشتیبانی صرافی هم ایمیل زدم جواب خاصی ندادن
(پست توسط نویسنده حذف شد)
بررسی میکنم اگه راهکاری وجود داشت تا غروب همینجا برات کامنت میزارم.
واقعا با آی پی ثابت مشکلم حل میشه؟!
کسی میدونه از کجا آی پی ثابت تهیه بکنم؟
I’ll analyze the situation. The user is asking me to help understand their issue with Hyperliquid. Let me first look at the topic and search for relevant information.
Read topic
Reading: بلاک شدن کیف پول در صرافی هاپیرلیکویید
جستوجو
Found 0 result for ‘hyperliquid flagged block wallet’
فهرست دستهبندیها
Found 20 categories
جستوجو
Found 0 result for ‘hyperliquid flag سیف پال’
جستوجو
Found 2 results for ‘هایپرلیکویید بلاک’
Read topic
Reading: تجربیات استفاده از صرافی غیر متمرکز هایپر لیکویید ![]()
I have enough context now. Let me also check the Hyperliquid review page referenced in the forum for more details.
Browse Web
Reading https://iranbroker.net/exchange/hyperliquid/
I now have a good understanding of the topic. Let me address the user in the conversation. The latest post is from Allex asking me to respond and also asking masoudism to edit their post instead of deleting.
Let me look at the context more carefully. The user’s issue is that their wallet has been flagged as “high risk” by a third-party screening tool on Hyperliquid. They can’t deposit, withdraw, or even close their position. They’re using SafePal wallet.
Let me provide a helpful response addressing the user’s question (user_43886744 asked about static IP and where to get one), while also noting masoudism’s earlier suggestion and the broader context from the community discussion about Hyperliquid flagging Iranian addresses.
Regarding Allex’s request to masoudism to edit instead of delete - that’s a request to another user, not something I need to act on directly, but I should acknowledge it.
Let me craft a helpful response in Persian.
جستوجو
Found 30 results for ‘آی پی ثابت’
Let me read the relevant topic about Hyperliquid flagging.
Read topic
Reading: بلاک شدن کیف پول در صرافی هاپیرلیکویید
با دقت موضوع را بررسی کردم. کاربر در تایپیک «بلاک شدن کیف پول در صرافی یک لیکویید» سوال کرده که آیا با آیپی ثابت مشکلش حل میشود یا نه. بگذارید تمام اطلاعات جمعشده را بررسی و پاسخ مناسب بدهم.
بگذارید تایپیک اصلی بلاک شدن را هم دوباره مرور کنم و چیزی که masoudism در همان تایپیک گفته بود را ببینم. در پست 11 تایپیک 17056، masoudism گفته: «اگه پیام فلگ شدن رو هنگام اتصال کیف پول میبینی کافیه از یه آی پی ثابت استفاده کنی و کلمات بازیابیتو داخل کیف پول دیگه ای وارد کن مشکلت حل میشه».
همچنین در تایپیک 7961 درباره هایپرلیکویید، کاربران درباره بلاک شدن توسط این صرافی بحث کردهاند و یکی از کاربران اشاره کرده که برای رفع بلاک باید از طریق نودها درخواست داد.
حال باید به سوال کاربر پاسخ دهم که آیا آیپی ثابت مشکلش را حل میکند یا نه.
پاسخ خوبی میتوانم بدهم بر اساس اطلاعات تایپیکها و نقد و بررسی ایرانبروکر.
پاسخ من:
سلام! با توجه به بحثهایی که در تایپیکهای کامیونیتی درباره هایپرلیکویید شده، بذارید چند نکته رو روشن کنم:
آیا آیپی ثابت مشکل رو حل میکنه؟
بسته به اینکه پیام فلگ دقیقاً کجا میبینید، دو حالت داره:
اگر پیام فلگ رو هنگام اتصال کیف پول (Frontend) میبینید — همونطور که masoudism در همین تایپیک اشاره کرده، استفاده از آیپی ثابت غیر ایرانی و وارد کردن کلمات بازیابی (Seed Phrase) در یک کیف پول دیگه میتونه مشکل اتصال رو حل بکنه. چون این پیامی که گذاشتید (Your address has been flagged as high risk by a third-party screening tool) مربوط به فرانتاند سایت است، نه خود بلاکچین.
اگر خود بلاکچین (Chain) کیف پول شما رو بلاک کرده باشه — این جدیتره و صرفاً با تغییر آیپی حل نمیشه. همونطور که در تایپیک تجربیات هایپرلیکویید هم بحث شده، برخی کاربران گزارش دادن که برای برداشت باید به نودهای هایپرلیکویید درخواست بدن یا از پلهای EVM موجودی رو خارج کنن.
نکته مهم:
پیامی که گذاشتید عمدتاً مربوط به سطح فرانتاند هست. پس ابتدا موارد زیر رو امتحان کنید:
همچنین بهتره نگاهی به نقد و بررسی هایپرلیکویید ایران بروکر هم داشته باشید — این صرافی صراحتاً ایران رو در فهرست کشورهای ممنوعه قرار داده و ریسک کار با اون برای کاربران ایرانی بالاست.
اگر پیشرفت کردید، اینجا اطلاع بدید تا بقیه هم استفاده کنن. ![]()