چند صد تتر تو صرافی kcex دارم. الآن ۴۲ روزه نتونستم بهش سر بزنم. آیا داراییم درخطره؟
نه ، نگران نباشید
فعلا دسترسی به صرافی های خارجی امکان پذیر نیست
اگه صرافی تو کشور های عربی یا مرتبط باشه آره تو خطر نیست دیگه مصادره شده دیگه، اگه نیست ولش کن تا طرفای برج 6و7 جنگ تموم بشه بعد برو برداشت کن
اووووف چه خبره 6 7 ماه بعد ؟
نه بابا مشکلی پیش نمیاد من خودمم نزدیک هزارتا دارم دوستمم همینطور
داداش مگه نون کشکه مصادره بشه اونم ی شرایط خیلی خاصی داره الکی مصادره نمیکنن که
اگه تو کشور های عربی باشه یا مرتبط باشه یا باهاشون کار کنه دیگه بهش فکر نکن مصادره شده و خودتو هم ناراحت نکن دیگه اتفاق بوده پیش اومده
مگه این شرکتها(صرافی بروکر پراپ)در کشورهای عربی بصورت دولتی فعال هستن که پول مردم رو بردارن؟
همه این شرکت قانون شفافیت مالی رو دور زدن تا به مای تحریم شده خدمات بدن
من نزدیک 1000 دلار تو صرافی ایکس تی xt دارم و مقداری تو کوینکس. از کوینکس مطمئنم ولی ایکس تی منو نگران میکنه. امیدوارم هرچه زودتر مشکل اینترنت حل شه و همه بتونن به داراییشون دسترسی پیدا کنن
ممکنه دیگه خدمات ندن ولی اجازه برداشت رو میدن ، البته صرافی های چینی با ایران مشکلی ندارن ، همین که سرمایت تویه صرافی ایرانی نیست خیالت راحت باشه ![]()
یک سری خدمات سطح عادی دارن که مشکلی ندارن و اون خدمات رو میدن ، مثلا ریسک کنترل حساسیتش برای ما بیشتره یا میزان واریز و برداشت و محدودیت ها که برای ما خوبه کارمون رو راه میندازه ، ولی ی سری خدمات وی ای پی و جزئی از خدماتی که باید حقوق کاربر رعایت بشه رو منع میکنن به دلیل تحریم ها ، مثلا شفافیت تویه پیگیری و خدمات های سرمایه گذاری و …
آقا من وصل شدم ، دارایی ها دست نخورده
درسته منم امروز وصل شدم و موجودیم هست
هر زمان وصل شد دارایی هاتو بکش بیرون. قوانین خدمات دهیش به ایران داره تغییر میکنه!
من وصل شدم دارایی ها دست نخورده نگران نباش
این صرافی داره قوانین خدمات دهیشو تغیر میده و جای نگرانی هم داره. حتما نقدوبررسیشو داخل ایران بروکر مطالعه کنید.
وقتی به جیمیل دسترسی ندارم چجوری بکشم داراییمو چه گرفتاری شدیم ![]()
کدوم صرافی رو میگین؟
صرافی xt منظورتونه؟
درسته منم دیروز یه لحظه وصل شدم داراییم بود ولی اسنکه امروز میگه خدمات دهیشو داره تغییر میده داراییتو بکش رو متوجه نمیشم.
تو این شرایط چجوری بکشم