ویتوری دارم مدام آی پی م عوض میشه
گفتم که تا غروب صبر کن اگه راهکاری وجود داشته باشه بهت میگم
برای شرایط کنونی تو، نه
این پاسخ هوش مصنوعی
اقداماتی که باید انجام دهید:
مستقیماً با پشتیبانی Hyperliquid تماس بگیرید و یک تیکت پشتیبانی ثبت کنید (همانطور که در پیام خطای آنها نیز توصیه شده است). توضیح دهید که آدرس شما به اشتباه علامتگذاری (Flag) شده است و موارد زیر را ارائه دهید: آدرس کیف پول خود هرگونه مدرکی که مالکیت قانونی یا نحوه استفاده مشروع از وجوه را اثبات کند جزئیات مربوط به منشأ وجوه (انتقال از صرافیها، معاملات قانونی و غیره) تنها تیم پشتیبانی Hyperliquid قادر به بررسی و رفع این محدودیت (برداشتن پرچم خطا) است. تا زمانی که این وضعیت پابرجاست، برای معامله در Hyperliquid از Cryptohopper استفاده نکنید؛ زیرا اگر Hyperliquid آدرس شما را مسدود کرده باشد، ربات Cryptohopper قادر به انجام معاملات نخواهد بود. اگر وجوه شما در آنجا بلوکه شده است، ابتدا باید Hyperliquid محدودیت اعمالشده را برطرف کند؛ چرا که هیچ ابزار شخص ثالثی (از جمله Cryptohopper) نمیتواند پوزیشنها را ببندد یا وجوه موجود در یک حساب مسدودشده را جابهجا کند.حل این مسئله باید توسط تیم انطباق (Compliance) یا پشتیبانی Hyperliquid صورت گیرد. با ارائه شماره تیکت خود با آنها تماس بگیرید و تا حد امکان با جزئیات کامل توضیح دهید که چرا معتقدید این محدودیت به اشتباه اعمال شده است.
این یکی هم ChatGPT نسخه پیشرفته هست، فایلشو آپلود میکنم چون فرمت داره و طولانی هست (توصیه میشه)
ChatGPT_ResearchMode_HyperLiquidFlaggedWallet.pdf (98.0 کیلوبایت)
تیکت نمی تونی با حسابی که ثبتنام کردی ثبت کنی؟ یا چت آنلاین نداره؟
فیلترشکنای عمومی چون اون IP مشترک هست و میشه باهاش scam و کار غیر قانونی کرد، باعث میشه Fraud Score بالا بره، یکی از دلایلی که پیام ربات نیستید برای هر سایتی ظاهر میشه همین هست.
وقتی سرور عوض کنی، خب IP هم عوض میشه!
میتونی IP ثابت رو از اونایی که سرور مجازی ارائه میدن بگیری، ولی باید چک کنی اون IP سالم باشه و Fraud Score:0 باشه، اگه نبود به پشتیبان پیام میدی که یه IP جدید جایگزین کنه (این توصیه نمیشه! فقط جنبه توضیح/آگاهی داره)
میتونی از این رباتای تلگرام ایرانی که سرویس دمو/تریال ارائه میدن استفاده کنی، اونا بهتر هستند.
این هوش مصنوعی که بدرد نمیخوره، یه چی ازش میخای، میاد پیاما قبلی رو چک میکنه و الکی به هم دیگه ربط میده. چت خصوصی هم ازش سوال کنی، همینکارو میکنه
پیاما تاپیک و هرچی الکی هست رو چک میکنه. یه فیلتر برای پیاما ورودیش بزارید!
سلام دوست عزیز
نقد شما در مورد آیرا را به تیم فنی انتقال خواهیم داد.
با تشکر از مشارکت شما.