درود وقت بخیر.
دوستانی که با پرایس اکشن و فراکتالی بودن اون آشنایی دارند اگه مایل بودین بیاین با هم دربارش بحث کنیم به خصوص دوستان و دانشجویان آکادمی ویو
درود وقت بخیر.
دوستانی که با پرایس اکشن و فراکتالی بودن اون آشنایی دارند اگه مایل بودین بیاین با هم دربارش بحث کنیم به خصوص دوستان و دانشجویان آکادمی ویو
درود
منم اشنایی دارم باهاش
عالی.
تعریف شما از پرایس اکشن چیه؟
دیگه قرار نشد سوال سخت بپرسیا داداش.گفتم اشنایی دارم باهاش نه اینکه بلدش باشم
شما سبک فراکتالی و استفاده از اندیکاتور هم کار کردی؟
چند نمونه تربد با پرایس اکشن فراکتالی میزارم برای آشنایی بیشتر که بدونید قراره داریم درباره چی صحبت میکنیم.
این پوزیشن ها فقط تایم تریگر هست و تایم های بالا بررسی شده ولی در این جا فقط تایم ورود رو میبینید
به قول استاد امینو سوال های خوب جواب های خوب رو داره.
قراره کاملا رو مفاهیم خیلی پایه ای صحبت کنیم
فراکتالی سبک نیست بستر حرکت مارکت هست که بر پایه قوانین ساده و ثابت ولی بی نهایت تو در تو هست که باعث پیچیدگی ظاهری اون میشه به طوری که وقتی کسی اون رو از بیرون ببینه بسیار یک شکل بی نظم و بهم ریخته به نظر میرسه و این آشفتگی طاهری میتونه باعث گیج شدن اون بشه در صورتی که بر اساس قوانین ساده و ثابت و محدودی داره ایجاد میشه.
مثل تاج و بخش ریشه یک درخت که در بالا و در زیر خاک هست
یکی از معایب این روش کم بودن r/r هست.شما با چند کار میکنی؟کاری برای بهینه کردنش انجام دادی شما؟
دوستانی که تمایل داشتند میتونند بیان نطرشون رو بدن که پرایس اکشن از چی ساخته شده و یعنی چی؟
توجه کنید که داریم درباره مفهوم اولیه و خیلی پایه ای اون صحبت میکنیم نه تکنیک ها،چیزی خیلی از تریدر ها بهش توجه نمیکنند و فقط دنبال نکنیک هستند و فرق مفهوم و تکنیک رو شاید واقعا نتونند از هم تمیز بدن.
از نکنیک برای ورود استفاده میشه ولی درک مفهوم برای تحلیل و گرفتن دیدگاه هست و شما با هیچ کدوم از این ها به تنهایی نمیتونبد موفق بشید
شما فرمودین بلد نیستین پس من این سوال شما رو میزارم رو عدم آگاهی و تسلط بالا رو اون.
بهتره از پایه دربارش صحبت کنیم تا برسیم به اون بحث
48 ساعت مهلت دارید و هر عزیزی هر درک و تفکری که داره میتونه بیاد بیان کنه و اصلا مهم نیست که درست باشه یا نه و فقط قراره بیایم باهم دربارش صحبت کنیم و اصلا قرار هم نیست که آموزشی داشته باشیم این جا چون جاش نیست و آموزش یک فضا با امکانات خوب میخواد مثل یک آکادمی آنلاین.
و فقط میخوایم یک ذهنیت درست ایجاد بشه که اگر کسی خواست و علاقه داشت آموزش اصولی ببینه بعدا راهنمایی بشه و بدونه باید چه نوع آموزشی رو طی کنه..