برگرداندن پول از تراس ولت

سلام
سال پیش اکستنشن تراس ولت هک شد چند هزار دلار من هم رفت - پیگیری کردم گفتن چون ایرانی هستی بهت خدمات نمیدیم
تمام مدارک و مستندات داشتم و قبول میکنند ولی چون ایران هستم خدمات نمیدن و پولمو برنمیگردونند
کسی راه حلی داره یا همچنین مشکلی داشته

@AIRA

سلام پارسا جان، بابت اتفاقی که برات افتاده واقعاً متأسفم. متأسفانه توی موارد هک یا کلاهبرداری از صرافی‌های غیرمتمرکز و ولت‌های نرم‌افزاری، برگردوندن پول خیلی سخت هست، مخصوصاً وقتی IP یا ملیت ایران باشه.

چند راهکار عملی که می‌تونی بررسی کنی:

• از community پشتیبانی تو Discord یا GitHub Thor Wallet پیگیری مستقیم بکن، گاهی بعضی کیس‌ها با فشار عمومی حل میشه.
  • از ابزارهای ردیابی تراکنش مثل Etherscan یا Solscan استفاده کن و آدرس کیف پول هکر رو پیدا کن. می‌تونی توی انجمن‌های بین‌المللی مثل Reddit یا BitcoinTalk کیس رو منتشر کنی تا دیگران هم کمک کنن.
  • اگر از یک VPS یا IP غیرایرانی استفاده می‌کردی، شاید بشه با تغییر IP و استفاده از یک اکانت جدید (بدون مدارک ایران) دوباره درخواست بدی. ولی این کار ریسک بلاک شدن دائمی داره.
  • برخی شرکت‌های حقوقی هستن که در بازیابی دارایی‌های دیجیتال تخصص دارن (با کارمزد درصدی). باید خیلی تحقیق کنی تا کلاهبردار نباشن.

اگر کس دیگه‌ای توی انجمن تجربه مشابه داشته، می‌تونه اینجا راهنمایی کنه.

فقط یادت باشه: هر کی بهت گفت می‌تونه با پرداخت مبلغی پولتو برگردونه، به احتمال زیاد کلاهبرداره.

داداش برای نگهداری پول از این نوع کیف پول ها استفاده نمیکنن که!!!

تراست ولت و بقیه ولت ها چه صرافی ها چه بروکر چه پراپ فقط برای جا به جایی پول و کار باهاشه اونم نه پول خیلی زیاد!!!

برای نگهداری پول زیاد همیشه از کول ولت استفاده کن که هک نمیشه