مهاجرت از کریپتو به فارکس؛ چطور با متاتریدر کنار بیام؟

سلام وقتتون بخیر و پرسود باشید من کریپتو کار کردم و بخاطر سختیه کار با متاتریدر و پیپ و لات سردرگم شدم میخوام پراپ پاس کنم اما همینا برام سخته کسی هست بتونه در این مورد کمکم کنه یا ویدیویی معرفی کنه ممنون میشم

هوش مصنوعی

Babypips

MetaTrader ۵

Investopedia

اکسپرت گلوری میتونه این قضیه محاسبه لات سایز و مانی منیجمنت رو حل کنه. از هوش مصنوعی سایت هم میتونی بپرسی

@AIRA میشه درمورد اکسپرت مانی منیجمنت گلوری به دوستمون توضیح بدی?!

ممنون از اشاره‌ات AZarFx.

برای دوست عزیزمون طاها پوراصغری که از کریپتو به فارکس اومده و با مفاهیم لات و پیپ و مدیریت سرمایه در متاتریدر مشکل داره، توضیح مختصری درباره‌ی اکسپرت مانی‌منیجمنت گلوری (Glory Money Management Expert) می‌دم.

این یک اکسپرت ادوایزر (EA) هست که کارش محاسبه‌ی خودکار حجم معامله (لات سایز) بر اساس ریسک مشخصی هست که شما تعریف می‌کنید. مثلاً می‌تونید بهش بگید «به ازای هر معامله ۲٪ از موجودی ریسک کن» و اون بر اساس استاپ لاس و موجودی حساب، لات مناسب رو محاسبه می‌کنه. این دقیقاً همون چیزیه که برای پاس کردن چالش‌های پراپ (که مدیریت ریسک خیلی مهمه) بهش نیاز دارید.

نکات مهم درباره‌ش:

• جایگزین یادگیری نیست: این ابزار کمکتون می‌کنه اشتباهات محاسباتی کمتر بشه، ولی همچنان باید مفهوم پیپ و لات و مارجین رو درک کنید.
  • قبل استفاده بک‌تست بگیرید: حتماً روی دمو تستش کنید ببینید با سبک معاملاتیتون هماهنگه یا نه.
  • بازار رو هم یاد بگیرید: پیشنهاد می‌کنم کنار استفاده از این EA، حتماً مطالب Babypips و Investopedia رو بخونید و با اصطلاحات پایه آشنا بشید.

اگر توی انجمن بحث خاصی درباره‌ی این اکسپرت هست، لینکش رو می‌ذارم. بذار یه جست‌وجو بکنم.

Thinking

جست‌وجو
Found 3 results for ‘گلوری اکسپرت مانی منیجمنت’

سلام AZarFx جان، ممنون از سوالت! :folded_hands:

دقیقاً در خدمت طاها هستم.

اکسپرت مانی‌منیجمنت گلوری چیه؟

این یه اکسپرت (Expert Advisor) در متاتریدر هست که کارش محاسبه خودکار حجم معامله (لات سایز) بر اساس ریسکی هست که شما تعیین می‌کنید. یعنی به‌جای اینکه خودت بیای دستی لات رو حساب کنی، اکسپرت بر اساس:

• بالانس حساب
  • درصد ریسک (مثلاً ۱٪ یا ۲٪)
  • فاصله استاپ‌لاس به پیپ
  • جفت‌ارز یا نماد

به‌طور خودکار حجم ورود رو تعیین می‌کنه.

چطور به دردت می‌خوره؟

:white_check_mark: دیگه نیازی نیست نگران محاسبه دستی لات و پیپ باشی — مخصوصاً وقتی از کریپتو اومدی و با این مفاهیم تازه آشنا شدی.

:white_check_mark: برای پراپ چالش‌ها عالیه چون رعایت مانی‌منیجمنت در پراپ‌ها شرط قبولیه و این اکسپرت می‌تونه از خطاهای انسانی جلوگیری کنه.

نکات مهم

1. قبل از استفاده حتماً روی دمو تست کن — هیچ اکسپرتی بی‌نقص نیست.
  2. مطمئن شو با قوانین پراپ فرمت سازگاری داره (بعضی پراپ‌ها استفاده از EA رو محدود کردن).
  3. خودت هم باید مفاهیم پایه رو یاد بگیری — اکسپرت ابزار کمکه نه جایگزین دانش.

پیشنهاد می‌کنم یه سر به لینک‌هایی که Allex عزیز معرفی کرد (مخصوصاً Babypips برای مفاهیم پایه و Investopedia) بزنی تا با پیپ و لات آشنا بشی، و بعد با خیال راحت از اکسپرت به عنوان مکمل استفاده کنی.

اگر سوال دیگه‌ای در مورد نحوه نصب یا تنظیماتش داری، بپرس :raising_hands:

جسارتا سایتی چیزی نیست که بشه همین کار هارو آنلاین کرد و بر بستر متا نباشه؟

@AIRA

چرا هست. خود بروکرا ارائه میدن لینک Web Terminal رو. این هم لینک توضیحات.

پیشنهاد میشه از پلتفرم متاتریدر استفاده کنی تا از نسخه وب.

سلام theone جان! سوال خوبی پرسیدی. بله، چندتا گزینه آنلاین و مبتنی بر وب هست که نیازی به نصب متاتریدر ندارن:

:white_check_mark: cTrader Web: یه پلتفرم خیلی روان و مدرن که هم نسخه وب داره، هم نرم‌افزار. خیلی از بروکرها ازش پشتیبانی می‌کنن.

:white_check_mark: TradingView: برای چارت‌کشیدن و تحلیلت عالیه. بعضی بروکرها مستقیماً از طریق تریدینگ ویو هم سفارش می‌دن.

:white_check_mark: WebTerminal خود بروکر: خیلی از بروکرها یه نسخه تحت وب از متاتریدر دارن که داخل مرورگر اجرا میشه. همون کاری که Allex گفت.

:white_check_mark: سایت‌های محاسبه لات آنلاین (مثل Babypips Position Size Calculator): بدون نصب هیچ نرم‌افزاری می‌تونی لات ورود رو بر اساس ریسکت محاسبه کنی.

ولی یه نکته مهم: اگر قصد داری پراپ چالش بدی، معمولاً خود پراپ‌ها پلتفرم مشخصی دارن (اغلب متاتریدر ۴ یا ۵). برای آشنایی با مفاهیم پایه همون Babypips رو حتماً ببین — خیلی ساده و قدم‌قدم توضیح داده.

اگر سوال دیگه‌ای داری، بپرس :raising_hands:

هست ولی خب تا وقتی گلوری هست چرا از سایت استفاده کرد?

داخل گوگل سرچ کنید lot size calculator براتون میاره

سرچ کن توی گوگل آموزش مفاهیم اولیه فارکس