برای دوم از منفی 8 درصد تا کجا ؟

سلام بچه ها

یکی از دوستانم چالشی داره 5000 دلاری که متاسفانه وارد 8 درصد ضرر شده حساب

با توجه به اینکه تاپیک قبلیم حساب خودم بود که دقیقا از منفی 8 درصد برگشت و پاس شدم

قرار شده روی حسابش کار کنم و ببنیم ایا این حسابم میشه برش گردوند

امروز به دلیل نزدیکی به درادون روزانه ترید نمیکنم روی حساب از فردا انشالا نتیجه رو روزانه میزارم براتون

من خودم دوبار از روی منفی ۸ درصد برگردوندم و پاس کردم

کاش بیشتر درمورد روند مدیریت سرمایه ای که استفاده میکنید توضیح بدید تا اینکه صرفا نتیجه ترید های هر روز رو بزارید. اینجوری ما هم یچیزی یاد میگیریم

عالیه واقعا درود بر شما

دیگه اکانت 8 درصد ضرر خیلی مدیریت سرمایه نمیطلبه :joy: جایی که نقطه ی خوبیه میزنی علی است و مدد

پس شما داری میگی کل قضیه رو میزاری روی دوش تحلیل و توانایی ترید شخص خودت, نمیگم اینجوری خوب نیست (هرچند که تو دلم دارم میگم اینجوری خوب نیست :grin: ) ولی اینجوری من نوعی که اومدم این تاپیک رو بخونم چیزی یاد نمیگیرم

ببین کلا برای برگدوندن یه مقدار زیادی شانسه برای اولین تریدت
چون اگه اولی استاپ شه دیگه سخت اندر سخت میشه :rofl: مثله همین اکانت که متاسفانه بخت یار نبود ضررش شد 11

ولی کلا به اولین تریدت خیلی بستگی داره از طرفی هم نمیشه مثلا 0.5 درصد 0.5 درصد بیاری بالا خسته میکنه ادم

2 درصد 2 درصد باید بگیری یا مثلا 0.1 روی 10000 دلار یا 0.05 روی 5000 دلار 70 پیپ 70 پیپ بگیری خارج شی

ولی میگم تریدره بدون استاپ که نداریم برای همین اولین ترید خیلی مهمه

ولی باید عینه عقاب بشینی نقطه وروده خوبااا که صد 70 پیپ و بده

لنگ در هوا وسطه پوزیشن نمیشه اصلا برگردوند

اتفاقا من نظرم بیشتر روی همون 0.5% هست تا اینکه یه حسابی که اینجوری خودش تو گل فرو رفته رو بخای با یه ریسک 2 درصد برگردونی یا تیر خلاص رو بهش بزنی. باید بزاری ترید پلن خودش رو نشون بده نه شانس

دنبال بحث نیستم, به هر حال نظر هرکسی متفاوته. موفق باشید :heart:

درسته نظرات متفاوته

و البته توان روان افراد هم متفاوت است من مثلا ترجیح میدن چالش جدید بگیرم تا 8 درصد و با نیم درصد برگردونم

به هر حال هر شخصی روشی داره و امیدوارم همگی موفق باشیم

منم چون پول ندارم ترجیح میدم همون حساب رو نگه دارم تا اینکه حساب جدید بخرم :rofl:

متاسفانه طلا خانم همکاری نکرد و این اکانت نشد و به جبران یه اکانت تقدیم دوست عزیزم میکنم

همگی موفق و پیروز باشید

فدای سرت ایشالا دوستتم موفق میشه

آقا باریکلا
حساب منفی رو برگردونندن وافعا کار سختیه و اراده میطلبه

ببخشید اینو دیر دیدم
ایشالله اکاننت بعدی

ممنونم عزیزم ایشالا همگی موفق باشیم

ای بااباااا عیب نداره اکانت قبلیو بزار برامون چیکار کردی

دیگه هر باز که نمیشه نباید بزاری اکانت به اونجا برسه اصلا

مورد مهم و اجباری بررسی این هست که چرا اکانت به این حجم از ضرر باید برسه و علت بررسی و ریشه یابی بشه

این حرکت رو میزنید حتما حواستون باشه که اون بنده خدا مشکل ای پی نخوره

اگر بیشتر از دوتا دستگاه لاگ این بکنه براشون مشکل میشه